ΜΗ ncore ,λάμπες ...όχι ψηφιακά

Reaction score
3.332
Για να μην παρεξηγηθώ το άνοιξα για όλους το νήμα.

για Όλους και για τους ΑΒ και για τους καλωδιακιδες και για τους ρομαντικούς και τους δύσπιστους και για τους κολημενους.

ο χαβαλές και το ξεκατίνιασμα εδώ .

ντα ντα .....:p:p:p:p:p

Reaction score
751
Ουφ.... Βαρέθηκα εδώ με εσάς τους ξενε :)

Παω να κάνω μια επανάληψη ακόμα τα ποστ του Zapantis !!!!
...

D

deleted user 10898

Guest
Ουφ.... Βαρέθηκα εδώ με εσάς τους ξενε :)

Παω να κάνω μια επανάληψη ακόμα τα ποστ του Zapantis !!!!
...
καλα θα ηταν, δεν ειδα κανεναν γνωστη να συνεχιζει τις σκεψεις του στο αλλο νημα.
δικαιωνεται οταν εγραψε για μαστρομητσους...
μήπως το μπαν πρεπει να το παρουμε πισω?

Reaction score
751
καλα θα ηταν, δεν ειδα κανεναν γνωστη να συνεχιζει τις σκεψεις του στο αλλο νημα.
δικαιωνεται οταν εγραψε για μαστρομητσους...
μήπως το μπαν πρεπει να το παρουμε πισω?
Εννοείται ....

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Φοβάμαι όμως οτι δεν έχει λήξει το θέμα .
Το τρολλάρισμα που πέφτει όταν τα μηχανάκια δεν έχουν pedigree hi-end είναι άνευ προηγουμένου .
Και χάνεται η ουσία η κάποιες πληροφορίες μέσα στον κακό χαμό .
Όταν πρωτομπήκα ,τέλη 09, είχα την τύχη να διαβάσω κάποια λινκ από ΚΦ και Εαρ που μου άλλαξαν τελείως την οπτική μου .
Η αποχή τους σήμερα ίσως δείχνει γιατί χάνεται η μπάλλα στην εξέδρα .:sneaky:

Reaction score
2.566
Φοβάμαι μόνο μην είναι ήδη πολύ αργά...διότι όπως και να το κάνουμε, είναι πιθανό να σε πιάσει λίγο ο εγωισμός σου, όταν τρως μπαν εσύ που και γνώσεις έχεις και διαχρονικά προσφέρεις, ενώ ακόμα γράφει ελεύθερα το κάθε καρυδιάς καρύδι που μόνο να τρολάρει ξέρει...(και δεν αναφέρομαι στον Θεοδόση φυσικά)
Μπορεί μεν τυπικά να ήταν δικαιολογημένο, όμως το γεγονός ότι η παρουσία τέτοιων "καρυδιών" θίγει διαχρονικά τη νοημοσύνη μας και το επίπεδο του φόρουμ, δυστυχώς δεν υπάγεται στους κανονισμούς, οπότε υπάρχει ένα θεματάκι...

Όπως τα λέει ο Μάνος...

Last edited:

Reaction score
1.768
Θα ηθελα να μου υποδειξετε στο αλλο νημα που εγω προσωπικα κατηγορησα τα συγκεκριμενα ενισχυτικα. Οπως επισης που προσβαλα ανθρωπους . Αν η αμυνα μου σε ανυποστατες μομφες, αλλα και υβρεις, διμιουργει θεσφατο για τον ανθρωπο Τακη , τοτε κατι δεν εχω καταλαβει.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.075
Members
38.286
Νεότερο μέλος
MichaelK