Τι είδαμε, τι θα δούμε

Reaction score
1.253
Εγώ τόλμησα να δω για πρώτη φορά Transformers (μου την έσπαγε γενικά που τα ρομπότ κάνανε γκριμάτσες) και είδα το καινούριο,το 4 (χάρη του Wahlberg) και εντυπωσιάστηκα,έπαθα πλάκα,τρομερό!
Βαθμολογία 10/10!Κανένα ελλάτωμα ή κάτι που να μου την έσπασε.
Από τις 2.5 ώρες μιλάμε είχε 1.5 ώρα ασταμάτητη δράση!!!!! και είχε τα πάντα εκρήξεις,εφέ,μάχες,ήχους εντυπωσιακούς κτλ!
Από υπόθεση επίσης πολύ καλή,το εφέ ήταν το κάτι άλλο,ιδίως η σκηνή με τη γέφυρα όπου ο οπτιμους τινάχτηκε και έπιασε στον αέρα τους ανθρώπους δείχνει το μεγαλείο της καλής δουλειάς που έκαναν.Η σκηνή με το μαγνήτη που άφηνε τα πλοία και έπεσε μία προπέλα δίπλα από το αμάξι ήταν πολύ εντυπωσιακή,και ο ήχος της της όλης ταινίας ήταν σε άλλη διάσταση.
Θεωρώ πως είναι η πιο κατάλληλη ταινία για demo (προπαντώς ο ήχος της!)
Σύντομα θα προστεθεί στην συλλογή μου το blu ray!

Επίσης είδα το The edge of tommorow που ξεκίνησε πολύ εντυπωσιακά,πρωτότυπο σενάριο,χάρηκα αρχικά και όταν άρχισε να γυρνάει στο χρόνο,ένιωσα λίγο περίεργα μήπως και βγει φόλα η ταινία και τελικά γύρισε τόσες φορές που έχασα το μέτρημα,κουράστηκα,χάθηκα και ξεφτιλίστηκε η υπόθεση...

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.371
Επίσης είδα το The edge of tommorow που ξεκίνησε πολύ εντυπωσιακά,πρωτότυπο σενάριο,χάρηκα αρχικά και όταν άρχισε να γυρνάει στο χρόνο,ένιωσα λίγο περίεργα μήπως και βγει φόλα η ταινία και τελικά γύρισε τόσες φορές που έχασα το μέτρημα,κουράστηκα,χάθηκα και ξεφτιλίστηκε η υπόθεση...
ενας ανθρωπος που με καταλαβαινει..μα λεω και γω! :p:p

Reaction score
1.457
See you in Montevideo (2014)
Μια ταινία έκπληξη από τη Σερβία για τις περιπέτειες της εθνικής ομάδας της Γιουγκοσλαβίας στο 1ο μουντιάλ της Ουρουγουάης το 1930.
Οι ποδοσφαιρόφιλοι θα την λατρέψουν,αν και θα αρέσει στους περισσότερους πιστεύω ακόμη κι αν δεν ασχολούνται με το ποδόσφαιρο.Ξεκαρδιστική κωμωδία και βαθιά ανθρώπινη.

Ισως η καλύτερη ταινία που είδα φέτος.
9.0+ η βαθμολογία μου.

Υπόθεση:1930. Μετά από τρεις κουραστικές βδομάδες ταξιδιού στον Ατλαντικό, η εθνική ομάδα της Γιουγκοσλαβίας βρίσκεται στο Μοντεβίδεο για τα τελικά του πρώτου μουντιάλ ποδοσφαίρου. Μια ομάδα από τα Βαλκάνια που κανείς δεν έχει μέσα στα φαβορί για κάτι αξιόλογο, αλλά ο Τίρκε, ο Μόσα, ο Μιλούτιντς και η υπόλοιπη ομάδα έχουν διαφορετική άποψη.

http://www.imdb.com/title/tt1801071/

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.764
Υπόθεση:1930. Μετά από τρεις κουραστικές βδομάδες ταξιδιού στον Ατλαντικό, η εθνική ομάδα της Γιουγκοσλαβίας βρίσκεται στο Μοντεβίδεο για τα τελικά του πρώτου μουντιάλ ποδοσφαίρου. Μια ομάδα από τα Βαλκάνια που κανείς δεν έχει μέσα στα φαβορί για κάτι αξιόλογο, αλλά ο Τίρκε, ο Μόσα, ο Μιλούτιντς και η υπόλοιπη ομάδα έχουν διαφορετική άποψη.
http://www.imdb.com/title/tt1801071/
Προτιμώ να κράζω την Apple μαζί με τον Κοντολέτα, παρά να δω αυτό το ...αραβούργημα. :D

Reaction score
1.457
Αν τη δεις είμαι σίγουρος ότι θα αναθεωρήσεις Alex.Δες τη και αν δε σ'αρέσει κράξε όσο θες μετά!;)

Reaction score
1.457
The German Doctor (2013)

Αρκετά ενδιαφέρουσα αργεντίνικη παραγωγή, που περιγράφει τη ζωή μιας οικογένειας στην Αργεντινή με τον καταζητούμενο ναζί Josef Mengele.
6.5 η βαθμολογία μου.

Υπόθεση:Παταγονία Αργεντινής, 1960. Ένας γερμανός φυσικός γνωρίζει μια ντόπια οικογένεια και τους ακολουθάει σε ένα ταξίδι μέσα στην έρημο προς το Μπαρίλος. Εκεί, η Εύα, ο Έντζο και τα τρία τους παιδιά σκοπεύουν να ανοίξουν μια πανσιόν δίπλα στη λίμνη Ναχουέλ Χουάπι. Αυτή η ειδυλλιακή οικογένεια ξυπνά μέσα στον Γερμανό τις έννοιες της αγνότητας και της τελειότητας, ειδικά η 12χρονη Λίλιθ, μικρόσωμη για την ηλικία της. Χωρίς να γνωρίζουν την ταυτότητα του, τον αποδέχονται και τον φιλοξενούν. Σταδιακά, τους κερδίζει με τη χαρισματική φυσιογνωμία του, τους εκλεπτυσμένους τρόπους του και τα χρήματα του, ώσπου να ανακαλύψουν πως πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους εγκληματίες που γνώρισε η ανθρωπότητα.

http://www.imdb.com/title/tt1847746/

Reaction score
290
Καλημέρες σε όλους. Ίσως να υπάρχει και να μην το έχω προσέξει στο forum αλλά..
μήπως πρέπει να ανοιχτεί κάτι αντίστοιχο και για τις σειρές , αλλά όχι συγκεκριμένες αλλά με γενικές πληροφορίες, συζητήσεις και upcoming shows?
Πχ εγώ θέλω να αναφέρω αυτήν http://www.imdb.com/title/tt3435532/?ref_=nv_sr_6 στην οποία πρωταγωνιστεί ο ίδιος που έπαιζε και στο Broadchurch. Ξεκινάει στης 2 Οκτωβρίου.

Επίσης μιας και πέρασα να υποβάλω τα σέβη μου στο Downton Abbey http://www.imdb.com/title/tt1606375/?ref_=nv_sr_2 και ιδιαιτέρως στην κόμισσα Violet.

melina

Cargo 200
Reaction score
42.882
Είδα τις τελευταίες μέρες τα παρακάτω, αλλά σε δόσεις οπότε δυσκολεύομαι να τα αξιολογήσω με βαθμούς.

Three Colors: Blue (1993), η πιο ενδιαφέρουσα της τριλογίας. Στο λυρικό κομμάτι του τέλους μόλις στον τελευταίο στίχο κατάλαβα ότι ήταν Ελληνικά!
Three Colors: White (1994), αδιάφορο.
Three Colors: Red (1994), αδιάφορο.
Cavalry (2014), έμεινα με ένα ερωτηματικό στο τέλος, μάλλον δεν κατάλαβα.

τα παρακάτω δύο τα είδα μονοκόμματα οπότε ξεκάθαρη αξιολόγηση
Mikra Anglia (2013)
A million ways to die in the west (2014)
εμετικά και τα δύο.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Aγαπητε μου φιλε Melina κανενα απο τα Τρια χρωματα δεν ηταν αδιαφορο. Οταν τα ειδα στο σινεμα, περιμενα με αδημονια το β΄ και γ΄ μερος οπως πχ τον "Αρχοντα των Δαχτυλιδιων" (λεμε τωρα). Τωρα βεβαια μετα απο τοσα χρονια ισως να ειναι "εκτος εποχης", μα παραμενουν ταινιες που εχουν κατι να πουν - δε διασκεδαζουν/εντυπωσιαζουν!

ΓΙα το δευτερο που αναφερεις (West κλπ) οντως ειναι εμετικο (στο δεκαλεπτο διαγραφτηκε παντελως!), μα η Μ. Αγγλια γιατι; (δεν το ειδα, μα λεω στην κυρα να το δει!)

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Προτιμώ να κράζω την Apple μαζί με τον Κοντολέτα, παρά να δω αυτό το ...αραβούργημα. :D
Ακομη φιλε μου αναρωτιεμαι ΠΟΙΑ ειναι αυτη η ταινια που σου αρεσε - ενταξει, οχι πληρως αλλα...καπως!

Reaction score
16.076
Aγαπητε μου φιλε Melina κανενα απο τα Τρια χρωματα δεν ηταν αδιαφορο......παραμενουν ταινιες που εχουν κατι να πουν - δε διασκεδαζουν/εντυπωσιαζουν!
Τις είδα με τη χρωματική σειρά - Άσπρο,μπλε,κόκκινο - και θυμάμαι πως στο τέλος τις ειχα αξιολογήσει για μένα εντελώς ανάποδα : κόκκινο,μπλε,άσπρο.

Αυτο που δεν θυμάμαι σήμερα,παρ όλα αυτα,ειναι η ιστορία του κόκκινου...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.764
Ακομη φιλε μου αναρωτιεμαι ΠΟΙΑ ειναι αυτη η ταινια που σου αρεσε - ενταξει, οχι πληρως αλλα...καπως!
Μου αρέσουν πολλές ταινίες, μπορεί περισσότερες κι από όσες αρέσουν σε σένα, αρκεί να μην είναι επιλογές κριτικών.

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.371
Third Person 2013...

http://www.imdb.com/title/tt2343793/

Οτι λεει και το imdb..drama η υποθεση drama.... αν ειστε καλα και θελετε να μελαγχολισετε δειτε την.Αυτο που παρατηρησα ειναι πως η ταινια ενω εχει 3 διαδραματιζομενους ρολους ο 1 απ'αυτους εχει τις λιγοτερες σκηνες γυρισμενες.Σε γενικες γραμμες δε βαρεθηκα και την ειδα ολη χωρις ομως να πω οτι ενθουσιαστηκα κιολας. 5/10

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.764
Καλημέρες σε όλους. Ίσως να υπάρχει και να μην το έχω προσέξει στο forum αλλά..
μήπως πρέπει να ανοιχτεί κάτι αντίστοιχο και για τις σειρές , αλλά όχι συγκεκριμένες αλλά με γενικές πληροφορίες, συζητήσεις και upcoming shows?
Πχ εγώ θέλω να αναφέρω αυτήν http://www.imdb.com/title/tt3435532/?ref_=nv_sr_6 στην οποία πρωταγωνιστεί ο ίδιος που έπαιζε και στο Broadchurch. Ξεκινάει στης 2 Οκτωβρίου.

Επίσης μιας και πέρασα να υποβάλω τα σέβη μου στο Downton Abbey http://www.imdb.com/title/tt1606375/?ref_=nv_sr_2 και ιδιαιτέρως στην κόμισσα Violet.
Ανοίξαμε και σας περιμένουμε. :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.544
Members
38.195
Νεότερο μέλος
Polatof