Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Reaction score
617
Δικος μας λοιπον και ο Σακης.
Προβλεπω να αρχισει τα τεστ και στα ηλεκτρονικα τσιγαρα.

Συνιστω να δοκιμασετε την βαση fresco της Umami απο zerobacco ,ειναι σε μπουκαλακι 60 ml (60 VG/40 PG)
με 20 mg νικοτινη και μενθολη.
Επειδη εχει αρκετα δυνατη μενθολη και 20 mg νικοτινη προσθετω αλλα 60 ml σκετη γλυκερινη VG απο φαρμακειο (99% καθαροτητα-σε φιαλη 1 lt).
Ατμιζω δηλ.με 10mg απο την ανοιξη και εχω παρατησει ολα τα αρωματα.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.794
Βγαίνει και με μηδενική νικοτίνη η βάση fresco της Umami.

Reaction score
6
Μετα απο καιρο γραφω. Χαιρομαι το ηλ. τσιγαρο μου οπως και εσεις. Η υγεια μου εχει βελτιωθει τοσο πολυ με τη χρηση του ηλ.τσιγαρου τους 4 μηνες που ατμιζω ,οπου οφειλω να το αναφερω στους συμφορουμιτες. Αλλος ανθρωπος.....Μετα απο ΝΟBACCO icube πηγα στο PROVARI με ΝΑUTILUS με BVC αντισταση απο τον ΜΙΝΙ και Dripper by Leo. Μια χαρα σετ και απολαμβανω τη νεα μου Ζωη. Αναπνοη σχεδον οπως νεος, αντοχη και διαθεση οπως νεος. Ειμαι και δηλωνω υποστηριχτης του ηλ.τσιγαρου. Νεο χομπυ , νεο αγχολυτικο και νεα ζωη. Ηδη 6 φιλοι μου παρακινηθηκαν και εκοψαν το βρωμο-τσικνο-τσιγαρο....και πλεον ατμιζουν. Προσπαθησα καμια δυο φορες να δοκιμασω ενα κανονικο τσιγαρο και ενοιωσα τοση αηδια με τη μια οπου το πεταξα αμεσως ...Απιστευτο για εναν φανατικο καπνιστη δεκαετιων με 2 πακετα την ημερα...
Ειμαι φανατικος ατμιστης πλεον και γουσταρω που υπαρχει νημα εδω . Ποσοι θα σωθουν και θα γλυτωσουν τη ζωη τους χαριν του ατμισματος. ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ σε ολο τον κοσμο.

Reaction score
5.827
Παιδες την βαση του ναυτιλου πως την καθαριζεται? Την εβαλα σε ζεστο νερο και εφυγαν τα πολλα,αλλα στο σημειο αυτο παραμενει το υγρο που εχει κατσει.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.907
Τράβηξε τον πόλο απο κάτω απαλά για να βγει τελείως (μαζί με το ελατήριο), μετά καθαρίζεται εύκολα. Μπορείς κι απο πάνω να το σπρώξεις, με ένα στυλό ή κάτι τέτοιο.

Reaction score
5.827

profi

Γκαντεμόσαυρος του λασπολόγου
Reaction score
1.438
χα....σας το έλεγα οτι οι μπαταρίες είναι μηχανήματα του διαβόλου...just kidding :D

Γιάννη θα προτιμούσα να πάρω μπαταρίες από φυσικό κατάστημα.
κυκλοφορούν πάρα πολλές απομιμήσεις άγνωστης ποιότητας.
κ θα έχεις κ εγγύηση.

όλες οι Non protected imr θα δουλέψουν.

Reaction score
5.827
Θα αγόρασαν μπαταρίες απ' τα βάθη της Κίνας Γιάννη. ;):D
Τι να πω Δημητρη....
Παντως εχω αγορασει απο επωνυμο καταστημα μπαταρια εδω στην Ελλαδα και ηταν καραμαιμου!! Δυο μπαταριες 18650 που εχω μεχρι τωρα panasonic απο fasttech εχουν βγει σκυλια!!
http://www.fasttech.com/product/1141102-panasonic-ncr18650-rechargeable-2900mah-3-7v

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.491
Ερώτηξης και βοήθεια...

Θέλει φίλος να πάρει ηλεκτρονικό μαρτζαφλάρι.

Θα εκτιμούσα πρόταση η οποία να καλύπτει τα παρακάτω:

1. Plug 'n ' play κατάσταση. Δεν θέλει ούτε φυτίλια να φτιάχνει ούτε αντιστάσεις. Να αλλάζει κάθε τόσο τους ατμοποιητές του και να συμπληρώνει τα ζουμάκια του.
2. Να μην έχει πρόβλημα διαρροών.
3. Να είναι δυνατό εργαλείο. Να μπορεί να του τα "σκάει" ακόμα και με μηδενικής/ελάχιστης νικοτίνης υγρά.

Θα ήθελα μια πρόταση σε ψιλομικρό μέγεθος αλλά και μια πρόταση με αυτά τα γομάρια α λα ABCD. :D
Επίσης θα ήθελα links παρακαλώ για κάθε μέρος της συσκευής που θα προτείνετε...
Δλδ: ατμοποιητής / στέλεχος / πιπάκια / μπαταρίες / φορτιστή κλπ κλπ...
Αν είναι εύκολο, θα ήθελα τα link να είναι και από το actual κατάστημα που πιστεύετε ότι θα πρέπει και να αγοραστούν.... ώστε να μπορεί ο χριστιανός να τα τσιμπίσει επιτοπίως.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

:hi:

ΥΓ. Ψήνομαι άσκημα κι΄ εγώ να το ξαναρχίσω!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Βαριέσαι να διαβάσεις προηγούμενα ποστ βρε τεμπέλη ....
Στις 3 πρώτες σελίδες θα βρεις τα πάντα .

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.264
Members
38.292
Νεότερο μέλος
Neroponti