Ηλεκτρονικό τσιγάρο

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.793
πήγα να πάρω αντιστάσεις bdc aspire και μου είπαν ότι καταργήθηκαν και βάζουν τις bvc.... ισχύει?
Σε κοροϊδεύουν βρε όπως τους κοροϊδεύεις εσύ ότι ατμίζεις... :fuckyou:

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.491
Εγώ είμαι ψημένος σου λέω...
Και τον άλλονα όμως... κλαριονογαμπρό τονε κόβω... :roflmao:

Gojakla

Reaction score
7.491
Παρόλαυτά, αν μου ζητήσει κάτι πιο "μαζεμένο"... τί του προτείνουμε ?
Άλλη μπαταριοθήκη και μικρότερες μπαταρίες? Κανά link?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Μάλλον οχι .
Η εναλλακτική είναι φιξαριστές μπαταρίες-μοντ

Gojakla

Reaction score
7.491
Μάνο εννοάς ηλ. Τσιγάρα τύπου nobacco all-in one?

Έχω δεί όμως πολλούς να έχουν μοντάκια με πιο "κοντά" στελέχη/σώματα και όχι "κλαρίνα"... φεν μας κάνουν αυτά;

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Να σου πουν οι έμπειροι
Εγώ δεν είμαι τακτικός ατμιστής (έως καθόλου) και δεν είμαι ενήμερος .
Πάντως τα κομψά μινι μου φαίνεται οτι δεν είναι φτηνά .
Το vamo με μικρή μπαταρία είναι λίγο πιό συμαζεμένο .
Εμένα πάντως το μέγεθος ήταν το μεγαλύτερο μου πρόβλημα .Στις εξόδους κυρίως :(

Reaction score
5.827
Mε 18350 το vamo ειναι ποιο μικρο. Aλλα πρεπει να εχει παντα μαζι του 2-3 μπαταριες φορτισμενες.Απο εκει και περα η φθηνη καλη λυση ειναι το Eleaf - iStick οπου ειναι και σε καλη τιμη,οπως ειπαμε παραπανω.

http://www.mpixlimpidi.net/index.php?route=product/product&path=60_96&product_id=576
Τριπλασια τιμη ομως.

Last edited:

Reaction score
617
Αναφερομαι στον χαρακτηρα του ατμιστη, γιατι το προβλημα ειναι ποσο υπομονη και ορεξη εχει να ασχοληθει με το Η.Τ.
Αν ειναι λιγο ψειρας θα βγαλει ακρη και θαναι ευχαριστημενος, βεβαια δοκιμαζοντας ,ρωτωντας κ.λ.π.
Αν ειναι σαν ενα φιλο μου απροσεκτος ( που ταβαζε στην τσεπη του παντελονιου και μετα ελεγε Α! μου εσπασε! ), θα απογοητευτει και θα γυρισει στο Κ.Τ.
Θελει και λιγη οργανωση εκτος σπιτιου να εχεις 2ο σετακι μαζι, μπαταριες φορτισμενες ..
Εξαρταται και ποσο μανιωδης καπνιστης ειναι.Εγω π.χ. κουβαλαω εκτος σπιτιου 3 λεπτες e-go για να μην ξεμεινω!
( σου χαλαει η αντισταση / μπαταρια /σπαει ο ατμοποιητης).
Δεν ειναι σαν το Κ.Τ που πας στο περιπτερο αν ταχεις ξεχασει.

Καλυτερα να παει σε ενα καλο καταστημα ( δεν ξερω κανενα στα βορεια),
να ζητησει ενα vamo ( αν ατμιζει πολυ θελει την μεγαλη μπαταρια) με ατμοποιητη Nautilus η αν δεν του αρεσει,
το καινουργιο Eleaf Istick (δεν το ξερω).
και μια λεπτη απλη μπαταρια 1000-1300
http://cleverstore.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=35396
( οχι Nobacco) με ενα δυο ατμοποιητες των 5-10 ευρω (gemini-aspire bdc)
και μετα θα βγαλει ακρη μονος του.

Reaction score
5.827
Σωστα!
Εγω εχω και μια spinner ii με aspire k1 καβατζα στο τσαντακι μου,για τυχον ατυχημα,και για τις εξοδους οπου λεει ο Μανος,αλλα βασικα δεν εχω προβλημα να βγαινω με το "κλαρινο"!:D
Ισα-ισα που κανω χαβαλε οταν με κοιτανε,και αρχιζουν τα, πωωω ρε φιλε...τι αργιλες ειναι αυτο,και κατι τετοια!!:roflmao::roflmao:
http://www.smokecentre.gr/υπηρεσίες-/αξεσουάρ/ανταλλακτικά/aspire-k1-glassomizer/
http://www.smokecentre.gr/υπηρεσίες-/αξεσουάρ/μπαταριεσ-εgo/vision-spinner-ii-1600mah/

Gojakla

Reaction score
7.491
Ευχαριστώ ρε παιδιά... :drinks:
Όλα λαμβάνονται υπόψιν... :)

Reaction score
8.905
Αντωνάκη με κάτι τέτοιο καθάρισες.... απλά να έχεις δυο μπαταρίες, συνολικό κόστος στα 35-40 ευρώ!

Gojakla

Reaction score
7.491
Βασίλη έχω στο νού μου να του προτείνω και κάτι τέτοιο σαν το "πιο απλό" σετάπ.

Για δικό μου θα πάω σε πυροβολείο... είχα κάνει τη γύρα μου παλιότερα με καμπόσες συσκευές, πλεόν μόνο ένα στούκας θέλω για μένα... :)

Gojakla

Reaction score
7.491
Σωστα!
Εγω εχω και μια spinner ii με aspire k1 καβατζα στο τσαντακι μου,για τυχον ατυχημα,και για τις εξοδους οπου λεει ο Μανος,αλλα βασικα δεν εχω προβλημα να βγαινω με το "κλαρινο"!:D
Ισα-ισα που κανω χαβαλε οταν με κοιτανε,και αρχιζουν τα, πωωω ρε φιλε...τι αργιλες ειναι αυτο,και κατι τετοια!!:roflmao::roflmao:
http://www.smokecentre.gr/υπηρεσίες-/αξεσουάρ/ανταλλακτικά/aspire-k1-glassomizer/
http://www.smokecentre.gr/υπηρεσίες-/αξεσουάρ/μπαταριεσ-εgo/vision-spinner-ii-1600mah/
Γιάννη τί αναλώσιμα (links please) έχει μια τέτοια λύση?

Reaction score
620
Ερώτηξης και βοήθεια...

Θέλει φίλος να πάρει ηλεκτρονικό μαρτζαφλάρι.

Θα εκτιμούσα πρόταση η οποία να καλύπτει τα παρακάτω:

1. Plug 'n ' play κατάσταση. Δεν θέλει ούτε φυτίλια να φτιάχνει ούτε αντιστάσεις. Να αλλάζει κάθε τόσο τους ατμοποιητές του και να συμπληρώνει τα ζουμάκια του.
2. Να μην έχει πρόβλημα διαρροών.
3. Να είναι δυνατό εργαλείο. Να μπορεί να του τα "σκάει" ακόμα και με μηδενικής/ελάχιστης νικοτίνης υγρά.

Θα ήθελα μια πρόταση σε ψιλομικρό μέγεθος αλλά και μια πρόταση με αυτά τα γομάρια α λα ABCD. :D
Επίσης θα ήθελα links παρακαλώ για κάθε μέρος της συσκευής που θα προτείνετε...
Δλδ: ατμοποιητής / στέλεχος / πιπάκια / μπαταρίες / φορτιστή κλπ κλπ...
Αν είναι εύκολο, θα ήθελα τα link να είναι και από το actual κατάστημα που πιστεύετε ότι θα πρέπει και να αγοραστούν.... ώστε να μπορεί ο χριστιανός να τα τσιμπίσει επιτοπίως.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

:hi:

ΥΓ. Ψήνομαι άσκημα κι΄ εγώ να το ξαναρχίσω!
Πραγματικα ρε συν-ατμιστες του προτεινετε bdc ως απαντηση και στην τριτη ερωτηση?
Αντωνη το 1 και το 2 ικανοποιουνται με οσα σου εχυν προταθει. Αν θελει τοσο "σκασιμο" και ντουμανι ακομα και με μηδενικη βαση παει σε ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΙΜΟ. Μια χαρα ειναι και ο nautilus αλλα πες του θα πρεπει να συμβιβαστει σε ενα -δυο πραγματακια.

Gojakla

Reaction score
7.491
Χρήστο, το τελέφωνό μου το ξέρεις...

Απορώ που δεν το χρησιμοποιείς παρά μόνο για να φτιάξουμε "λαθροσχέδιο"... :fuckyou::fuckyou::fuckyou:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.304
Πραγματικα ρε συν-ατμιστες του προτεινετε bdc ως απαντηση και στην τριτη ερωτηση?
Nαι,γιατί plug n play επισκευάσιμος δεν υπάρχει..

Last edited:

Reaction score
620
Ειμαι στην δουλεια ρε τρελε! Θα τα πουμε εμεις. να ξερεις μονο το εξης.
Το ηλεκτρικο τσιγαρο εχει μια θετικη προοδο στον τομεα της χρηστικοτητας και της αξιοπιστιας.
Στην αρχη υπηρχαν οι κλασικες e-go μπαταριες με διαφορους ατμοποιητες κυριως που δεν επαιρναν ανταλλακτικες φυτιλοαντιστασεις κτλπ. μετα βγηκαν με ανταλλακτικες φυτιλοαντιστασεις και εμφανιστηκαν και μπαταριες variable voltage. Μετα εσκασαν οι επισκευασιμοι και τα mod και ξεφυγε το πραγμα. Οι επισκευασιμοι δεν εχουν καμια σχεση με ολους αυτους τους ετοιματζιδικους.
Αρα στην κορυφη της πυραμιδας ειναι οι επισκευασιμοι και τα mod. μετα απο εκει και κατω αναλογα με την επιλογη που κανεις..κατι χανεις.
δεν λεω οτι δεν ειναι μια αξιοπρεπεστατη λυση αυτο που σου προταθηκε..αλλα ειναι αδιαμφισβητητο γεγονος οτι μονο με mod και επισκευασιμο ( και καλο επισκευασιμο κιολας) παιρνεις καλο αποτελεσμα και στις 3 απαιτησεις του φιλου

Reaction score
620
Nαι,γιατί plug n play επισκευάσιμος δεν υπάρχει.
Τα πες ολα!
Αυτο ακριβως του ειπα και σε pm. Δεν γινεται να ζητας την σουπερ παραλια, την πιο ωραια στον κοσμο αλλα να ειναι και 5 χλμ απο το σπιτι σου αλλα να θελουν και τα ξενοδοχεια σε αυτην 10 ευρω την ημερα.
plug n play και να τα σπαει και σε ολους τους τομεις δεν υπαρχει. Να ξεκινησουμε την κουβεντα με την παραδοχη οτι καπου θα κανει πισω και ειμαι μεσα σε προτασεις

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.261
Members
38.292
Νεότερο μέλος
Neroponti