Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.096
Δεν είναι απ' αυτό, και να μην τις βρέξω τις αφήνω 10 λεπτά.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.738
Γιαννη η δικια μου κεφαλη σημερα κλεινει 14 ημερες. Φυσικα ειναι αναλογα και τι υγρο ατμιζεις,ποσο ατμιζεις.

Στην αρχη της εβαλα σκετη vg και ψιλοζοριστηκε. Τωρα 50-50 και φυσαει!
Από όσο έχω καταλάβει, το Flavourart heaven juice traditional που ατμίζω, είναι από τα πλέον φιλικά προς τις αντιστάσεις/ατμοποιητές.

Είναι περίπου 45-45-10(νερό).

Reaction score
617
Αυτο το καταστημα δεν το χωνευω καθολου,εκτος απο φορτιστη ελατωματικο που δεν ηθελε να τον αλλαξει κιολας,ειχα παρει 3 μπαταριες Revolver μεταβλητης τασης που εφερνε παλια και σε 3-5 μηνες πεθαναν.

Στους τους απλους ατμοποιητες Τ3, vivi nova, evod, αλλαζω την αντισταση
συνηθως 4 σπειρες με συρμα 0,17 με φυτιλακι καλης ποιοτητας 2mm .
Τυλιγω το συρμα κρατωντας με το φυτιλι και μια βελονα για να μην το σφιξω πολυ.
Το περναω στην θεση του και πανω απο την αντισταση βαζω μερικες τριχες απο φυτιλι (περιπου 1/3 του φυτιλιου),
αλλα ναναι σε ευθεια ακριβως πανω απο την αντισταση ,ωστε να μην εμποδιζουν την ροη του αερα.
Το φυτιλι δεν πρεπει να αφηνει κενο στις πλαινες τρυπες.
Αν μου βγει η αντισταση παραπανω απο τα ΩΜ που θελω, αφαιρω μια σπειρα.
Στην περιπτωση που παει το υγρο στο πιπακι, μετα απο αρκετη ωρα χρησης ,κανω ενα τιναγμα αποτομο προς το πατωμα
καθαριζει ο ατμοποιητης ,αλλα μου φωναζει καποια.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.965
Ακριβώς αυτό έκανα κι εγώ με τη διαφορά ότι έβαζα 20άρι σύρμα.

Βέβαια τους τελευταίους μήνες δεν ασχολούμαι πλέον με τέτοια, αφού με έσωσε ο Στριφτός με τον kayfun. :)

Reaction score
617
Συμφωνω και εγω Kayfun εχω στο σπιτι,σε ολους αρεσει,αλλα ειναι βαρυς ο ατιμος. Ενας παλιος που προτιμω εξ ισου ειναι ο Rsst με mesh,( σε αρκετους δεν αρεσει) πολυ ευκολος στο στησιμο ,εκτος απο την πρωτη φορα λογω απειριας με το mesh.Λοιπον δεν τουχω αλλαξει το πλεγμα 1 χρονο τωρα και δουλευει τελεια.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.738
Αν όντως ισχύει ότι θα καταργήσει τις BDC, ξαμοληθείτε να μου βρείτε όσες υπάρχουν σε 1,8Ω, και σας τις πληρώνω μόλις βρεθούμε. :D
Λήξη συναγερμού. :D
Παρήγγειλα ήδη μια 40άδα...:o, οπότε κλείσαμε. Δεν θα χρειαστώ άλλες για μερικά χρόνια.

profi

Γκαντεμόσαυρος του λασπολόγου
Reaction score
1.438
Χρηστάκο ο φίλος ξέρω πως ΔΕΝ θέλει να μπλέξει με επισκευάσιμους.
Άρα οι προτάσεις καλύπτουν τα "θέλω" του στο μέτρο του δυνατού.
τελικά σε λειτουργία αυτό είναι ίδιο με το vamo αλλά πολύ(πάρα πολύ) πιο μικρό ;)

αν δεν σας πειράζει που λειτουργεί λίγο πιο δυνατά από όσο λέει(το χαμηλώνεις λίγο δεν έγινε κ τίποτα) φαίνεται πολύ καλή περίπτωση..

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Τον κακομοίρη τον φίλο σου μπελά στο κεφάλι του έβαλε .
Όλοι με 1 μικρό ξεκίνησαν και κατέληξαν Μπουσάρντο :p

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.491
Στο μεγάλο τονε βλέπω να παγαίνει μονομιάς... :laugh:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Εβαλα παραγγελια mini Nautilus + αντιστάσεις (5 τεμαχια) γαι μικρό και μεγάλο
Μονο 40$ .free shipping fasttech
Εδώ μου ζηταγαν 34 E gia mini kai 3 E για κάθε αντίσταση :mad:
Το σκέφτομαι πάλι

Reaction score
5.832
Σημερα εκλεισε η κεφαλη 15 ημερες ατμισματος,και αρχισε να μην αποδιδει σωστα σε ντουμανι και γευση. Πρωτου βαλω νεα κεφαλη ειπα να κανω ενα dry burn.

Δεν την εριξα σε ποτηρι με νερο οπως δειχνει το βιντεο,αλλα την εβαλα κατω απο την βρυση και την επλυνα με χλιαρο νερο. Δεν περιμενα να γινει κατι,αλλα ειπα να το κανω ετσι για δοκιμη. Η κεφαλη τελικα δουλευει αψογα μετα το πλυσιμο,σε ντουμανι και γευση........μεχρι ποτε θα δειξει! Παντως 15 μερες και με σκετη vg ειναι μια χαρα!

Reaction score
5.832
Το πρωι παρελαβα απο φιλο οπου εχθες αγορασε το MAS istick απο nobacco,για να το δοκιμασω.
Η συσκευη ειναι απιστευτα μικρη,πολυ καλη κατασκευη,και πανεμορφη!! Εβαλα τον kayfun επανω με αντισταση στα 1,5ohm και το δουλεψα απο τα 6,5 watt εως τα 9 watt οπου εγω ατμιζω. Ντουμανι,γευση και χτυπημα τρελλο!! Πανω απο τα 7 watt για μενα ειναι υπερβολη να το δουλεψω.

Με τον nautilus mini και αντισταση 1,8ohm στα 7 watt,αριστο χτυπημα και ντουμανιιιιιιι!!!

Εχω παθει πλακα με το ποση δυναμη εχει το μοντακι! Στο καταστημα οπου εγινε η αγορα του ειπαν οτι εχει πληρη υποστηριξη δωρεαν,και μετα τον χρονο οπου θα εχει πεσει αρκετα η μπαταρια του γινεται αλλαγη με αλλη.
Αξιζει και με το παραπανω τα χρηματα του!!!

20141017_163643[1].jpg
20141017_165033[1].jpg

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008
Επιβεβαιώνω και εγώ αυτά που λέει ο Γιάννης παραπάνω.

Πέρναγα σήμερα από ένα κατάστημα Νοbacco και λέω δεν μπένω να δω το MAS istick?

Ε λοιπόν, είναι όντος πολύ μικρό, όμως βολεύει πολύ στο χέρι.
Με αντίσταση 1.8 ohm, δεν κατάφερα να το πάω πάνω από τα 7 watt.

Μάλλον κάτι πρέπει να παίζει με τον μετρητή του, αλλά τεσ πα, έχει Πολύ δύναμη όπως και να το κάνεις.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.330
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent