- Reaction score
- 77.096
Δεν είναι απ' αυτό, και να μην τις βρέξω τις αφήνω 10 λεπτά.
Από όσο έχω καταλάβει, το Flavourart heaven juice traditional που ατμίζω, είναι από τα πλέον φιλικά προς τις αντιστάσεις/ατμοποιητές.Γιαννη η δικια μου κεφαλη σημερα κλεινει 14 ημερες. Φυσικα ειναι αναλογα και τι υγρο ατμιζεις,ποσο ατμιζεις.
Στην αρχη της εβαλα σκετη vg και ψιλοζοριστηκε. Τωρα 50-50 και φυσαει!
Αυτο το καταστημα δεν το χωνευω καθολου,εκτος απο φορτιστη ελατωματικο που δεν ηθελε να τον αλλαξει κιολας,ειχα παρει 3 μπαταριες Revolver μεταβλητης τασης που εφερνε παλια και σε 3-5 μηνες πεθαναν.
Kayfun!! Σταθερη αξια!!Ακριβώς αυτό έκανα κι εγώ με τη διαφορά ότι έβαζα 20άρι σύρμα.
Βέβαια τους τελευταίους μήνες δεν ασχολούμαι πλέον με τέτοια, αφού με έσωσε ο Στριφτός με τον kayfun.![]()
Λήξη συναγερμού.Αν όντως ισχύει ότι θα καταργήσει τις BDC, ξαμοληθείτε να μου βρείτε όσες υπάρχουν σε 1,8Ω, και σας τις πληρώνω μόλις βρεθούμε.![]()
τελικά σε λειτουργία αυτό είναι ίδιο με το vamo αλλά πολύ(πάρα πολύ) πιο μικρόΧρηστάκο ο φίλος ξέρω πως ΔΕΝ θέλει να μπλέξει με επισκευάσιμους.
Άρα οι προτάσεις καλύπτουν τα "θέλω" του στο μέτρο του δυνατού.
Όχι όλοι, μερικοί το παράτησαν.Τον κακομοίρη τον φίλο σου μπελά στο κεφάλι του έβαλε .
Όλοι με 1 μικρό ξεκίνησαν και κατέληξαν Μπουσάρντο![]()
Το σκέφτομαι πάλιΕβαλα παραγγελια mini Nautilus + αντιστάσεις (5 τεμαχια) γαι μικρό και μεγάλο
Μονο 40$ .free shipping fasttech
Εδώ μου ζηταγαν 34 E gia mini kai 3 E για κάθε αντίσταση![]()