Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.491
Χρηστάκο ο φίλος ξέρω πως ΔΕΝ θέλει να μπλέξει με επισκευάσιμους.
Άρα οι προτάσεις καλύπτουν τα "θέλω" του στο μέτρο του δυνατού.

Τώρα όσον αφορά το δικό μου... είμαι σίγουρος ότι ήδη ετοιμάζεσαι να μου κάνεις "πλύση εγκεφάλου"... :roflmao:

Reaction score
617
Το 3ο το ζητησε μαλλον ο Αντωνης οχι καποιος στην αρχη που αργοτερα ισως παει στους επισκευασιμους.
Παντως χρησιμοποιω ακομα ενα Τ3 που οταν αρχισα, ηθελα να τον πεταξω και με το αναλογο σεταρισμα,
τον εχω κανει σχεδον σαν τους επισκευασιμους.
Υπαρχουν πολλοι παλιοι ατμιστες ( μιλαγα με τα παιδια στην ατμομηχανη οταν ειχαν το καταστημα στην Ν Φιλαδελφια)
που ποτε δεν πηγαν σε επισκευασιμους,παρολο που οι ιδιοι τους εφτιαχναν.

Reaction score
620
Το 3ο το ζητησε μαλλον ο Αντωνης οχι καποιος στην αρχη που αργοτερα ισως παει στους επισκευασιμους.
Παντως χρησιμοποιω ακομα ενα Τ3 που οταν αρχισα, ηθελα να τον πεταξω και με το αναλογο σεταρισμα,
Υπαρχουν πολλοι παλιοι ατμιστες ( μιλαγα με τα παιδια στην ατμομηχανη οταν ειχαν το καταστημα στην Ν Φιλαδελφια)
που ποτε δεν πηγαν σε επισκευασιμους,παρολο που οι ιδιοι τους εφτιαχναν.
Οταν ο ιδιος δεν χρησιμοποιεις και δεν προτιμας το ιδιο σου το προιον ...ξαναμπες στο εργαστηριο και φτιαξε αλλο. προσωπικα ποτε δεν ημουν fan των προιοντων τους.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.307
Επιμένω στο Ναυτίλο.Ειδικά με τις bvc αντιστάσεις πάει αέρα μέχρι τα 20watt.
Τώρα αν κάποιος θέλει παραπάνω από αυτό το βατάζ για να ευχαριστηθεί άτμισμα τότε δεν υπάρχει εργοστασιακός που να τον καλύπτει και είναι περίπτωση φουγάρου που ή θα πρέπει να τα στάξει χοντρά για άτμοποιητή ή θα πρέπει να κοιτάει αποκλειστικά σε dripper.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.307
Αντώνη η αγορά dripper στην Ελλάδα είναι λίγο πονεμένη ιστορία.
Οι καλοί(που δεν είναι ελληνικοί) δεν κυκλοφορούν σε καταστήματα εντός πεδιάς,οπότε πρέπει να ψαχτείς για αγορά απ'έξω.Και πάλι όμως εξαφανίζονται εν ριπή οφθαλμού,ανεξαρτήτως κοστολογίου.Παράδειγμα ο magma και ο veritas(ΙΜΗΟ ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί) όπου και η μόνη περίπτωση να βρεις αυτή τη στιγμή είναι κλώνοι.
Ελληνικοί σύγχρονοι drippers δεν υπάρχουν που να μπορούν να κοντράρουν τους του εξωτερικού,πάρ' εκτός τον eviva της atmistique.Αν και έχει και αυτός τα θεματάκια του(σφύριγμα απ' όσα διαβάζω).
Υπομονή λίγες μέρες μιάς και έβγαλε ο Leo καινούργιο ο οποίος απ΄ότι βλέπω είναι πάρα πολύ καλός.

Gojakla

Reaction score
7.491
Τζώρτζ η δικιά μου αγορά μπορεί να περιμένει, οπότε με ενημερώνεις για όποιο update θεωρείς καλό.

Να σας ρωτήσω κάτι πρακτικό... στον nautilus, αλλάζω το εσωτερικό και that's it, σωστά?
Πλένω, καθαρίζω και ατμίζω, ναι?
Θέλει κάτι άλλο?

Gojakla

Reaction score
7.491
Πολύ σωστά.
Το (3) είναι "δικό μου"...
Ούτε παλιότερα που άτμιζα αλλά ούτε και τώρα θέλω να μπλέξω με επισκευάσιμους και παραφερνάλια...
Θέλω όπως προείπα plug n play κατάσταση.

Και επειδή είχα καταφέρει να ατμίζω μηδενικής νικοτίνης ζουμάκια, ήθελα το "χτύπημα" να μου έρχεται από την δύναμη της συσκευής. Κάτι που δεν το είχα τότε με μπαταρία 1200ρα τύπου Ego... είχα δοκιμάσει απο μοντάκια φίλων όμως (4ετίας μοντελάκια) και "σκάγανε" ντουμάνι μια χαρά για τα γούστα μου.

Reaction score
5.832
Τζώρτζ η δικιά μου αγορά μπορεί να περιμένει, οπότε με ενημερώνεις για όποιο update θεωρείς καλό.

Να σας ρωτήσω κάτι πρακτικό... στον nautilus, αλλάζω το εσωτερικό και that's it, σωστά?
Πλένω, καθαρίζω και ατμίζω, ναι?
Θέλει κάτι άλλο?

Reaction score
5.832
Εμενα με καλυπτει απολυτα ο nautilus,μεχρι που εχω αφησει στην ακρη προς το παρων τον επισκευασιμο στην ακρη.
Τον πηρα για δευτερη λυση και εχω κολλησει 14 μερες τωρα!

Reaction score
5.832
Γιάννη τί αναλώσιμα (links please) έχει μια τέτοια λύση?
Αντωνη εαν αποφασισει την λυση των ego μπαταριων να παρει ενα τετοιο σετακι.
http://www.smokecentre.gr/υπηρεσίες-/set-ηλεκτρονικών-τσιγαρων/ce5-650mah/
  • 2 x CE5 Ατμοποιητές
  • 2 x Επαναφορτιζόμενες Μπαταρίες 650mAh
  • 1 x USB φορτιστή
  • 1 x AC-USB Αντάπτορα
  • 1 x Θήκη μεταφοράς

http://www.smokecentre.gr/υπηρεσίες-/αξεσουάρ/μπαταριεσ-εgo/vision-spinner-ii-1600mah/
Την spinner για βασικη μπαταρια.

http://www.smokecentre.gr/υπηρεσίες-/αξεσουάρ/ανταλλακτικά/aspire-k1-glassomizer/
Bασικος ατμοποιητης Χ 2 τεμ

Οποτε εχει spinner& aspire k1 σαν βασικο,και 2 μπαταριες και ατμποποιητες επιπλεον σε περιπτωση που ξεμεινει.

υ.γ. Σιγουρα ομως μετα απο λιγο καιρο,αν τελικα μεινει στο Η.Τ θα κανει νεα αγορα. Οποτε ας δωσει κατι παραπανω να παρει κατι σωστο απο τωρα. Πχ VAMO & NAUTILUS!!:roflmao:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Εβαλα παραγγελια mini Nautilus + αντιστάσεις (5 τεμαχια) γαι μικρό και μεγάλο
Μονο 40$ .free shipping fasttech
Εδώ μου ζηταγαν 34 E gia mini kai 3 E για κάθε αντίσταση :mad:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.965
Το σετάρισμά σου παρακαλώ! :)

Reaction score
5.832
Εβαλα παραγγελια mini Nautilus + αντιστάσεις (5 τεμαχια) γαι μικρό και μεγάλο
Μονο 40$ .free shipping fasttech
Εδώ μου ζηταγαν 34 E gia mini kai 3 E για κάθε αντίσταση :mad:
Και εγω περιμενω το Vamo V6 απο fasttech με 25 ευρω και εδω 59 ευρω
Φορτιστη nitecore i4, με 16 ευρω,εδω 34 ευρω. Το μονο που θα παρω τελικα απο εδω ειναι οι μπαταριες,γιατι αν μου ξαναδωσουν μαιμου,θα τις επιστρεψω αμεσα πισω.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.738
Διαβάζω την εμπειρία όλων σας, ότι οι BVC αντιστάσεις του Ναυτίλου τα σπάνε, σε σχέση με τις BDC, και κρατάνεεεεεεεε...

Στη δική μου περίπτωση με ένα σετ (5 τεμάχια) BVC συνέβη ακριβώς το αντίθετο. Καμία διαφορά στη γεύση, και διάρκεια από 1 έως 3 ημέρες. Αντίθετα, έχοντας ατμίσει μέχρι τώρα (10 μήνες) μόνο με BDC, η διάρκειά τους πιθανόν να φτάνει και τον μήνα. Τις αλλάζω στις 15-20 ημέρες, μόνο επειδή βλέπω μαύρη την αντίσταση και όχι επειδή κάηκαν, χωρίς να έχω όμως καμία διαφορά στη γεύση με τις καινούριες. Μέχρι σήμερα μου έχει καεί μόνο μία BDC στις 25 μέρες.

Αν όντως ισχύει ότι θα καταργήσει τις BDC, ξαμοληθείτε να μου βρείτε όσες υπάρχουν σε 1,8Ω, και σας τις πληρώνω μόλις βρεθούμε. :D

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.096
Σε 'μένα κρατάνε παραπάνω οι BVC αλλά οι BDC μου αρέσoυν περισσότερο.
Τρεις τέσσερις φορές μου έχουν τύχει ελαττωματικές BDC.

Last edited:

Reaction score
5.832
Γιαννη η δικια μου κεφαλη σημερα κλεινει 14 ημερες. Φυσικα ειναι αναλογα και τι υγρο ατμιζεις,ποσο ατμιζεις.

Στην αρχη της εβαλα σκετη vg και ψιλοζοριστηκε. Τωρα 50-50 και φυσαει!

Reaction score
5.832
Σε 'μένα κρατάνε παραπάνω οι BVC αλλά οι BDC μου αρέσoυν περισσότερο.
Τρεις τέσσερις φορές μου έχουν τύχει ελαττωματικές BDC.
Δημητρη οταν αλλαζεις κεφαλη της σταζεις καμμια σταγονα πρωτα μεσα? Και εγω ειχα προβλημα με τις bdc,αλλα απο τοτε που τους εσταζα λιγο να διαβραχουν,και τις αφηνα μετα με το υγρο 2-3 λεπτα δεν ξαναπεταξα καμμια.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.330
Members
38.301