Ηλεκτρονικό τσιγάρο

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.893
και καμιά καλή μπαταρία για αυτό το μαραφέτι και από που..εδώ Αλεξανδρούπολη δεν με βλέπω καλά με καταστήματα τέτοιων ειδών

daharis666

Moderator
Reaction score
80.893
αυτο το fasttech επειδή μου λέει παράδοση στις 10 του άλλου μήνα ισχύει?έρχεται γρήγορα?

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.106
μία παρένθεση σχετικά με τις αντιστάσεις(σχετικά έχω καταλάβει τη λειτουργία τους) ....κάθε πότε τις αλλάζουμε κατά μέσο όρο?τα πιπάκια-ακροφύσια που ρουφάμε τα αλλάζουμε και αυτά?και κάθε πότε καθαρίζουμε το nautilus και με τι καθαριστικά?ευχαριστώ
Τις αλλάζουμε όταν ή μυρίζουν καμμένο ή δε δουλεύουν σωστά. Όποιο συμβεί πρώτο.
Τα πιπάκια πλύσιμο αν κι εγώ χρησιμοποιώ μόνο μεταλλικά.
Το Nautilus το πλένουμε με νερό, δε χρειάζεται τίποτε άλλο.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.307
μία παρένθεση σχετικά με τις αντιστάσεις(σχετικά έχω καταλάβει τη λειτουργία τους) ....κάθε πότε τις αλλάζουμε κατά μέσο όρο?τα πιπάκια-ακροφύσια που ρουφάμε τα αλλάζουμε και αυτά?και κάθε πότε καθαρίζουμε το nautilus και με τι καθαριστικά?ευχαριστώ
Οι αντιστάσεις προσωπικά μου βγάζουν περίπου 40ml.Τα επιστόμια(πιπάκια) αν είναι από ατσάλι πρακτικά δεν θέλουν αλλαγή ποτέ.Αν είναι από πλαστικό καλό είναι ανά μήνα ή δίμηνο.Ο ατμοποιητής σου θα έρθει με ατσάλινο επιστόμιο,αν το μπορείς(προσωπικά όχι) τότε δεν χρειάζεται αλλαγή απλά συχνό καθάρισμα για λόγους υγιεινής.
Τον ατμοποιητή καλό είναι να τον καθαρίζεις ανά 3-4 ημέρες με ζεστό νεράκι και ελάχιστο απορρυπαντικό για πιάτα.Μετά ξέπλυμα ξανά με ζεστό νεράκι.Πολύ εύκολη διαδικασία μιας και αποτελείτε από ελάχιστα κομμάτια.
και καμιά καλή μπαταρία για αυτό το μαραφέτι και από που..εδώ Αλεξανδρούπολη δεν με βλέπω καλά με καταστήματα τέτοιων ειδών
Έχεις κανά link με καταστήματα στην Αλεξανδρούπολη;

αυτο το fasttech επειδή μου λέει παράδοση στις 10 του άλλου μήνα ισχύει?έρχεται γρήγορα?
Κάποιες φορές ναι,κάποιες όχι.Το σύνηθες απ' ότι διαβάζω είναι περίπου 15ημέρες.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.307
και το μείγμα πως το φτιάχνουμε?και με τι συνδυασμό?
άλλα αξεσουάρ πχ αυτό http://www.mpixlimpidi.net/index.php?route=product/product&product_id=692

τι είναι? χρειαζόμαστε άλλα τζίντζιλι μίντζιλι?
Όχι δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο.Αυτό είναι βαμβάκι που χρησιμοποιείται για φυτίλι σε επισκευάσιμους ατμοποιητές.Ο Ναυτίλος έχει έτοιμες αντιστάσεις υπό μορφή ''κεφαλής''.

Τι εννοείς μείγμα;

Reaction score
5.832
και το μείγμα πως το φτιάχνουμε?και με τι συνδυασμό?
άλλα αξεσουάρ πχ αυτό http://www.mpixlimpidi.net/index.php?route=product/product&product_id=692

τι είναι? χρειαζόμαστε άλλα τζίντζιλι μίντζιλι?
Αυτο ειναι βαμβακι για επισκευασιμους ατμοποιητες. Οσο για τις aspire bvc κεφαλες εμενα με εχουν βγαλει και 15 μερες.
Φυσικα πεζει ρολο και ποσα ml ατμιζεις την ημερα.

Για αρχη παρε ετοιμα υγρα.

daharis666

Moderator
Reaction score
80.893
σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας....εδώ gstriftos από όσο ξέρω έχουμε ένα κατάστημα σχετικά με το Η.Τ. (δεν έχω προσωπική άποψη για να μην εκθέσω άτομα που δεν γνωρίζω) αλλα δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα από 3-4 άτομα που τα έστειλα πριν πολύ καιρό που έψαχναν για Η.Τ. και τελικά δεν τα ''βρήκαν'' με το εν λόγω μαγαζί....οπότε καταλήγω αναγκαστικά να ψάχνω αποκλειστικά μέσω internet

daharis666

Moderator
Reaction score
80.893
Αυτο ειναι βαμβακι για επισκευασιμους ατμοποιητες. Οσο για τις aspire bvc κεφαλες εμενα με εχουν βγαλει και 15 μερες.
Φυσικα πεζει ρολο και ποσα ml ατμιζεις την ημερα.

Για αρχη παρε ετοιμα υγρα.

από που....και τι?πάνω κάτω ανέφερα τα τσιγαρίσια γούστα μου λίγο πιο πάνω...τι με συμβουλεύετε να πάρω?

Reaction score
5.832
Αυτο ατμιζω πολυ καιρο τωρα. Πολυ καλο καπνικο αρωμα.
http://www.mpixlimpidi.net/index.php?route=product/product&path=102_103_104&product_id=217

Αυτο για αλλαγη μεσα στην ημερα.
http://www.mpixlimpidi.net/index.php?route=product/product&path=102_103_104&product_id=213

Και αυτο το πηρα σημερα για δοκιμη.
http://www.mpixlimpidi.net/index.php?route=product/product&path=102_103_104&product_id=208

Καλο ειναι να πας σε ενα καταστημα να δοκιμασεις γευσεις,να δεις τι σου αρεσει.

Εγω παιρνω αρωμα και βασεις atmoslab και τα φτιαχνω μονος μου,γιατι ετοιμα ερχονται πολυ ακριβοτερα.
Περιμενω αυτες τις μερες να μου ερθουν αρωματα και βασεις vapenova για δοκιμη.

Eιχα δοκιμασει αυτο http://www.vapenova.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=514 πριν λιγους μηνες και ειχα παθει πλακα. Το ειχα συνεχεια πιπιλα!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.307
Κοίτα γεύση που να είναι ακριβώς ίδια με το τσιγάρο δεν θα βρεις.
Επειδή όλοι περάσαμε από το στάδιο σου(ωχ τι να διαλέξω,αν δεν μου αρέσει,τσάμπα τα λεφτά) αυτό που θα σου πω και με βοήθησε είναι να ξεχάσεις τη γεύση του καρέλια.Θα βρεις κάτι άλλο που το πιθανότερο είναι να σου αρέσει περισσότερο.Οκ στην αρχή όντως θα δώσεις κάποια πεταμένα λεφτά για δοκιμές,εδώ ακόμα και τώρα το κάνουμε και εμείς.

Υγρά που θεωρώ ότι μπορούν να σου αρέσουν είναι τα liqua(το εν λόγω κατάστημα είναι Αλε/λη) ή και τα nobacco(και αυτή φαίνεται να έχει σημείο πώλησης στην πόλη σου).

Υπάρχουν πάρα πολλές εταιρίες με υγρά.Φθηνές,μεσαίες,ακριβές,πανάκριβές.Να ΄χεις στα υπόψιν σου ότι η τιμή δεν είναι ούτε δείκτης ποιότητας ούτε δείκτης γεύσης,

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.307
Περι μπαταριών τώρα.
Για το vamo θες είτε μπαταρίες μεγάθους 18350,είτε 18650.
Οι κορυφαίες 18350 είναι οι AW.Υπάρχουν αρκετά καταστήματα στην Ελλάδα που τις φέρνουν,αλλά θέλει μεγάλη προσοχή μην πέσει σε καμιά απομίμηση.Η τιμή τους βέβαια είναι αρκετά υψηλότερη από τις υπόλοιπες συνήθως πέριξ των 10ευρώ,όταν οι υπόλοιπες παίζουν στα 6-7.Από εκεί και πέρα σα σχέση τιμής-απόδοσης πολύ καλές είναι οι Tensai και οι EH.
Απέφυγε όπως ο διάολος το λιβάνι ό,τι μπαταρία έχει τη λέξη fire στην ονομασία.Πολύ οικονομικές αλλά όχι χωρίς λόγο.Better safe than sorry που λεν και στο χωρίο μου(Αcharnai,suburb of Athens για τους περίεργους).

Για 18650 θα εμπιστευόμουν είτε την Samsung,είτε την LG.
Δυνατές,με μεγάλη χωρητικότητα και σε εξαιρετική τιμή.

Last edited by a moderator:

daharis666

Moderator
Reaction score
80.893
Όχι δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο.Αυτό είναι βαμβάκι που χρησιμοποιείται για φυτίλι σε επισκευάσιμους ατμοποιητές.Ο Ναυτίλος έχει έτοιμες αντιστάσεις υπό μορφή ''κεφαλής''.

Τι εννοείς μείγμα;
Συγνώμη δεν έγινα σαφής..το υγρό που ατμίζουμε εννοούσα..

daharis666

Moderator
Reaction score
80.893
Σας ΥΠΕΡευχαριστώ ρε παιδιά πήρα λίγο τα πάνω μου....η αλήθεια είναι ότι το H.T. το μελετάω μήνες τώρα για να δω τα υπέρ και τα κατά....αλλάζω σπίτι σε λίγο...και σήμερα το απόγευμα το βροχερό που πήγα με την μέλλουσα σύζυγο να δω την κουζίνα που περάσαν οι μαστόροι...βγήκα στο μπαλκόνι και είδα έναν φουκαρά μέσα στη βροχή και το κρύο από το απέναντι μπαλκόνι να προσπαθεί να καπνίσει παραδοσιακό τσιγαράκι και ήκουσα μία φωνή οπίσω μου να μου λέει....''είδες έτσι και εσύ...'' και είπα από μέσα μου....όου μάι Γκαντ!!:help:

daharis666

Moderator
Reaction score
80.893
Περι μπαταριών τώρα.
Για το vamo θες είτε μπαταρίες μεγάθους 18350,είτε 18650.
Οι κορυφαίες 18350 είναι οι AW.Υπάρχουν αρκετά καταστήματα στην Ελλάδα που τις φέρνουν,αλλά θέλει μεγάλη προσοχή μην πέσει σε καμιά απομίμηση.Η τιμή τους βέβαια είναι αρκετά υψηλότερη από τις υπόλοιπες συνήθως πέριξ των 10ευρώ,όταν οι υπόλοιπες παίζουν στα 6-7.Από εκεί και πέρα σα σχέση τιμής-απόδοσης πολύ καλές είναι οι Tensai και οι EH.
Απέφυγε όπως ο διάολος το λιβάνι ό,τι μπαταρία έχει τη λέξη fire στην ονομασία.Πολύ οικονομικές αλλά όχι χωρίς λόγο.Better safe than sorry που λεν και στο χωρίο μου(Αcharnai,suburb of Athens για τους περίεργους).

Για 18650 θα εμπιστευόμουν είτε την Samsung,είτε την LG.
Δυνατές,με μεγάλη χωρητικότητα και σε εξαιρετική τιμή.
οι 18650 κάνουν για αυτόν το φορτιστή i4 nicorette?και πάνω κάτω ώρα φόρτισης αν γνωρίζεις?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.307
Nαι,είναι φορτιστής που φορτίζει όλα τα μεγέθη 18xxx μπαταριών καθώς και πολλά άλλα.
Στη 2η φώτο του link από αριστερά προς τα δεξιά βλέπεις και τα μεγέθη των μπαταριών.

Ο χρόνος φόρτισης προκύπτει από τα mah που δίνει ο φορτιστής δια τη χωρητικότητά της μπαταρίας.
Λογικά για μια 18650 που έχει χωρητικότητα 2500mah πέριξ των 3-4 ωρών,καθότι τις φορτίζει στα 750mah(κοίτα τα specs του)

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.751
Από καπνικά υγρά θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις και τα 7 foglie και Dusk της Flavour Art. Μπορεί να φαίνονται ακριβά, αλλά αν τελικά καταλήξεις σε κάποιο από αυτά, υπάρχει τρόπος να σου έρθουν πάρα πολύ φθηνά.

Η "δύσκολη" περίοδος είναι αυτή των αρχικών δοκιμών, μέχρι να καταλήξεις στο τι σου αρέσει.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.343
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent