- Reaction score
- 80.893
και καμιά καλή μπαταρία για αυτό το μαραφέτι και από που..εδώ Αλεξανδρούπολη δεν με βλέπω καλά με καταστήματα τέτοιων ειδών
3-4 μήνες αν δεν τις κόψει κανά τελωνείο.Ποτέ ή κάνουν 2-3 μήνες;
Τις αλλάζουμε όταν ή μυρίζουν καμμένο ή δε δουλεύουν σωστά. Όποιο συμβεί πρώτο.μία παρένθεση σχετικά με τις αντιστάσεις(σχετικά έχω καταλάβει τη λειτουργία τους) ....κάθε πότε τις αλλάζουμε κατά μέσο όρο?τα πιπάκια-ακροφύσια που ρουφάμε τα αλλάζουμε και αυτά?και κάθε πότε καθαρίζουμε το nautilus και με τι καθαριστικά?ευχαριστώ
Οι αντιστάσεις προσωπικά μου βγάζουν περίπου 40ml.Τα επιστόμια(πιπάκια) αν είναι από ατσάλι πρακτικά δεν θέλουν αλλαγή ποτέ.Αν είναι από πλαστικό καλό είναι ανά μήνα ή δίμηνο.Ο ατμοποιητής σου θα έρθει με ατσάλινο επιστόμιο,αν το μπορείς(προσωπικά όχι) τότε δεν χρειάζεται αλλαγή απλά συχνό καθάρισμα για λόγους υγιεινής.μία παρένθεση σχετικά με τις αντιστάσεις(σχετικά έχω καταλάβει τη λειτουργία τους) ....κάθε πότε τις αλλάζουμε κατά μέσο όρο?τα πιπάκια-ακροφύσια που ρουφάμε τα αλλάζουμε και αυτά?και κάθε πότε καθαρίζουμε το nautilus και με τι καθαριστικά?ευχαριστώ
Έχεις κανά link με καταστήματα στην Αλεξανδρούπολη;και καμιά καλή μπαταρία για αυτό το μαραφέτι και από που..εδώ Αλεξανδρούπολη δεν με βλέπω καλά με καταστήματα τέτοιων ειδών
Κάποιες φορές ναι,κάποιες όχι.Το σύνηθες απ' ότι διαβάζω είναι περίπου 15ημέρες.αυτο το fasttech επειδή μου λέει παράδοση στις 10 του άλλου μήνα ισχύει?έρχεται γρήγορα?
Απο fasttech σε δυο μηνες λογω οτι ερχονται οδικως.Ποτέ ή κάνουν 2-3 μήνες;
Όχι δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο.Αυτό είναι βαμβάκι που χρησιμοποιείται για φυτίλι σε επισκευάσιμους ατμοποιητές.Ο Ναυτίλος έχει έτοιμες αντιστάσεις υπό μορφή ''κεφαλής''.και το μείγμα πως το φτιάχνουμε?και με τι συνδυασμό?
άλλα αξεσουάρ πχ αυτό http://www.mpixlimpidi.net/index.php?route=product/product&product_id=692
τι είναι? χρειαζόμαστε άλλα τζίντζιλι μίντζιλι?
Αυτο ειναι βαμβακι για επισκευασιμους ατμοποιητες. Οσο για τις aspire bvc κεφαλες εμενα με εχουν βγαλει και 15 μερες.και το μείγμα πως το φτιάχνουμε?και με τι συνδυασμό?
άλλα αξεσουάρ πχ αυτό http://www.mpixlimpidi.net/index.php?route=product/product&product_id=692
τι είναι? χρειαζόμαστε άλλα τζίντζιλι μίντζιλι?
Αυτο ειναι βαμβακι για επισκευασιμους ατμοποιητες. Οσο για τις aspire bvc κεφαλες εμενα με εχουν βγαλει και 15 μερες.
Φυσικα πεζει ρολο και ποσα ml ατμιζεις την ημερα.
Για αρχη παρε ετοιμα υγρα.
Συγνώμη δεν έγινα σαφής..το υγρό που ατμίζουμε εννοούσα..Όχι δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο.Αυτό είναι βαμβάκι που χρησιμοποιείται για φυτίλι σε επισκευάσιμους ατμοποιητές.Ο Ναυτίλος έχει έτοιμες αντιστάσεις υπό μορφή ''κεφαλής''.
Τι εννοείς μείγμα;
οι 18650 κάνουν για αυτόν το φορτιστή i4 nicorette?και πάνω κάτω ώρα φόρτισης αν γνωρίζεις?Περι μπαταριών τώρα.
Για το vamo θες είτε μπαταρίες μεγάθους 18350,είτε 18650.
Οι κορυφαίες 18350 είναι οι AW.Υπάρχουν αρκετά καταστήματα στην Ελλάδα που τις φέρνουν,αλλά θέλει μεγάλη προσοχή μην πέσει σε καμιά απομίμηση.Η τιμή τους βέβαια είναι αρκετά υψηλότερη από τις υπόλοιπες συνήθως πέριξ των 10ευρώ,όταν οι υπόλοιπες παίζουν στα 6-7.Από εκεί και πέρα σα σχέση τιμής-απόδοσης πολύ καλές είναι οι Tensai και οι EH.
Απέφυγε όπως ο διάολος το λιβάνι ό,τι μπαταρία έχει τη λέξη fire στην ονομασία.Πολύ οικονομικές αλλά όχι χωρίς λόγο.Better safe than sorry που λεν και στο χωρίο μου(Αcharnai,suburb of Athens για τους περίεργους).
Για 18650 θα εμπιστευόμουν είτε την Samsung,είτε την LG.
Δυνατές,με μεγάλη χωρητικότητα και σε εξαιρετική τιμή.