- Reaction score
- 102.793
Σε κοροϊδεύουν βρε όπως τους κοροϊδεύεις εσύ ότι ατμίζεις...πήγα να πάρω αντιστάσεις bdc aspire και μου είπαν ότι καταργήθηκαν και βάζουν τις bvc.... ισχύει?
Σε κοροϊδεύουν βρε όπως τους κοροϊδεύεις εσύ ότι ατμίζεις...πήγα να πάρω αντιστάσεις bdc aspire και μου είπαν ότι καταργήθηκαν και βάζουν τις bvc.... ισχύει?
Γιάννη τί αναλώσιμα (links please) έχει μια τέτοια λύση?Σωστα!
Εγω εχω και μια spinner ii με aspire k1 καβατζα στο τσαντακι μου,για τυχον ατυχημα,και για τις εξοδους οπου λεει ο Μανος,αλλα βασικα δεν εχω προβλημα να βγαινω με το "κλαρινο"!
Ισα-ισα που κανω χαβαλε οταν με κοιτανε,και αρχιζουν τα, πωωω ρε φιλε...τι αργιλες ειναι αυτο,και κατι τετοια!!
http://www.smokecentre.gr/υπηρεσίες-/αξεσουάρ/ανταλλακτικά/aspire-k1-glassomizer/
http://www.smokecentre.gr/υπηρεσίες-/αξεσουάρ/μπαταριεσ-εgo/vision-spinner-ii-1600mah/
Πραγματικα ρε συν-ατμιστες του προτεινετε bdc ως απαντηση και στην τριτη ερωτηση?Ερώτηξης και βοήθεια...
Θέλει φίλος να πάρει ηλεκτρονικό μαρτζαφλάρι.
Θα εκτιμούσα πρόταση η οποία να καλύπτει τα παρακάτω:
1. Plug 'n ' play κατάσταση. Δεν θέλει ούτε φυτίλια να φτιάχνει ούτε αντιστάσεις. Να αλλάζει κάθε τόσο τους ατμοποιητές του και να συμπληρώνει τα ζουμάκια του.
2. Να μην έχει πρόβλημα διαρροών.
3. Να είναι δυνατό εργαλείο. Να μπορεί να του τα "σκάει" ακόμα και με μηδενικής/ελάχιστης νικοτίνης υγρά.
Θα ήθελα μια πρόταση σε ψιλομικρό μέγεθος αλλά και μια πρόταση με αυτά τα γομάρια α λα ABCD.
Επίσης θα ήθελα links παρακαλώ για κάθε μέρος της συσκευής που θα προτείνετε...
Δλδ: ατμοποιητής / στέλεχος / πιπάκια / μπαταρίες / φορτιστή κλπ κλπ...
Αν είναι εύκολο, θα ήθελα τα link να είναι και από το actual κατάστημα που πιστεύετε ότι θα πρέπει και να αγοραστούν.... ώστε να μπορεί ο χριστιανός να τα τσιμπίσει επιτοπίως.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
ΥΓ. Ψήνομαι άσκημα κι΄ εγώ να το ξαναρχίσω!
Nαι,γιατί plug n play επισκευάσιμος δεν υπάρχει..Πραγματικα ρε συν-ατμιστες του προτεινετε bdc ως απαντηση και στην τριτη ερωτηση?
Τα πες ολα!Nαι,γιατί plug n play επισκευάσιμος δεν υπάρχει.