Καλημέρα σας.
Βλέποντας κάποιες αναρτήσεις στο νετ, κατέληξα να "φτιάξω" καλώδιο απο FTP.
Γνώσεις ηλεκτρονικής κλπ. δεν έχω, αλλά το παράδειγμα του ΤΝΤ audio για καλώδια ηχείων απο UTP ethernet μου κίνησε το ενδιαφέρον.
Οι γνώστες του αντιοκειμένου τι έχουν να πούν?
Τα ακούσματα χρησιμοποιώντας μόνο το utp καλώδιο, στις υψηλές δεν μου άρεσαν.
Χρησιμοποιώτας διάταξη Α/Β στον AV και διπλοκαλωδίωση με τα παλιά καλώδια στις υψηλές και το UTP στα χαμηλά οι υψηλές παρέμειναν όπως τις ήξερα αλλά οι χαμηλές άλλαξαν δίνοντας πιό μεγάλο και δυνατό μπάσο.
Δεν ξέρω αν έκανα καλά και τι επηρέασα. Προσπαθώ να καταλάβω αν είναι χρβματισμός ή πραγματικά βελτιώθηκε η απόδοση στο μπάσο.
Αυτό που δεν μου αρέσει είναι γιατί οταν χρησιμοποίησα μόνο το ut οι υψηλές γίναν πολύ συριστικές και τσιριχτές.
Το πείραμα φυσικά έγινε γιατί υπήρχε το utp (ανευ κόστους).
Την βοήθεά σας.
Τα καλώδα που χρησιμοποιούνται είναι:
DIETZ silver (Γερμανικά δεν ξέρω) αγορασμένο με τα ηχεία(πρόταση του πωλητή).
Και το utp που έφτιαξα εγώ απο 14 ζεύγη
Βλέποντας κάποιες αναρτήσεις στο νετ, κατέληξα να "φτιάξω" καλώδιο απο FTP.
Γνώσεις ηλεκτρονικής κλπ. δεν έχω, αλλά το παράδειγμα του ΤΝΤ audio για καλώδια ηχείων απο UTP ethernet μου κίνησε το ενδιαφέρον.
Οι γνώστες του αντιοκειμένου τι έχουν να πούν?
Τα ακούσματα χρησιμοποιώντας μόνο το utp καλώδιο, στις υψηλές δεν μου άρεσαν.
Χρησιμοποιώτας διάταξη Α/Β στον AV και διπλοκαλωδίωση με τα παλιά καλώδια στις υψηλές και το UTP στα χαμηλά οι υψηλές παρέμειναν όπως τις ήξερα αλλά οι χαμηλές άλλαξαν δίνοντας πιό μεγάλο και δυνατό μπάσο.
Δεν ξέρω αν έκανα καλά και τι επηρέασα. Προσπαθώ να καταλάβω αν είναι χρβματισμός ή πραγματικά βελτιώθηκε η απόδοση στο μπάσο.
Αυτό που δεν μου αρέσει είναι γιατί οταν χρησιμοποίησα μόνο το ut οι υψηλές γίναν πολύ συριστικές και τσιριχτές.
Το πείραμα φυσικά έγινε γιατί υπήρχε το utp (ανευ κόστους).
Την βοήθεά σας.
Τα καλώδα που χρησιμοποιούνται είναι:
DIETZ silver (Γερμανικά δεν ξέρω) αγορασμένο με τα ηχεία(πρόταση του πωλητή).
Και το utp που έφτιαξα εγώ απο 14 ζεύγη