Οι πέντε πιο… εκνευριστικές Ελληνίδες τραγουδίστριες, μετά τη Μόνικα!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.622
του Σπύρου Πολυχρονόπουλου

Όσοι με γνωρίζουν έστω και λίγο ξέρουν πως τα μεγάλα μου πάθη είναι οι γυναίκες και ο τζόγος. Για το λόγο αυτό παίζω συνέχεια τυχερά παιχνίδια και τώρα τελευταία το Τζόκερ που είναι της μόδας, με την ελπίδα πως θα κερδίσω και θα έχω όσες γυναίκες θέλω.

Παρόλη τη μεγάλη μου αγάπη για τον ποδόγυρο, όμως, δεν μπορώ να σας κρύψω πως υπάρχουν και ορισμένες γυναίκες που με εκνευρίζουν σε επίπεδο απελπισίας. Ευτυχώς ή δυστυχώς τις ξέρετε κι εσείς, οπότε μπορούμε να μιλήσουμε για αυτές. Τις πιο… μισητές Ελληνίδες τραγουδίστριες. Μετά τη Μόνικα φυσικά…

Παρότι συχνά – πυκνά, όταν ξεμένω από λεφτά κλέβω εκκλησίες, αυτή τη φορά δεν θα το κάνω και θα ανεβάσω το βαθμό δυσκολίας. Δεν θα κάνω το ευκολάκι, να σας πω εκεί πέντε σκυλούδες και να ξεμπερδέψω. Θα επιλέξω τις πέντε πιο εκνευριστικές τραγουδίστριες, που υποτίθεται πως τραγουδάνε «ποιοτικά» τραγούδια. Από αυτά που ακούει ο «κανονικός» κόσμος και δεν ντρέπεται να πει πως του αρέσουν. Αντίθετα, αυτοί που τα ακούνε δηλώνουν και περήφανοι, ενώ definitely, δεν θα έπρεπε.

Πριν αναπτύξουμε το Top 5, να ξεκαθαρίσουμε, όμως, πως πολύ πάνω από αυτό (στους αιθέρες της αηδίας) μπαίνει η Μόνικα, η οποία είναι ασφαλώς εκτός συναγωνισμού. Η κοπέλα είναι, όπως λέει και ένας φίλος, η Πρόεδρος των μισητών τραγουδιστριών. Η ιέρεια των σιχαμάτων!

Δεν θα ήθελα να πω περισσότερα γιατί είναι και ευαίσθητοι οι hipsters και δεν θέλω να τους στενοχωρήσω. Παραθέτω, όμως, το βίντεο από την πρόσφατη εμφάνιση της Μόνικας στο Ηρώδειο (αν είναι δυναμόν), το οποίο άλλες φορές το βλέπω και ξεκαρδίζομαι, ενώ κάποιες άλλες πέφτω σε βαθιά μελαγχολία παρατηρώντας την απέλπιδα προσπάθεια αυτής της μετριότητας που βλέπω στη σκηνή να καλύψει το καλλιτεχνικό της κενό με άπειρα φώτα και λέιζερ!

Συνέχεια

---------------------------------------------------------

:lolsign:

Να πω ότι διαφωνώ θα 'ναι ψέματα. Αλλά μόνο 5;

Reaction score
829
Η Μόνικα είναι δημιουργός / τραγουδίστρια ... γράφει μόνη της τα τραγούδια της ... οι δύο πρώτοι δίσκοι της ήσαν διαμαντάκια, μάλλον ότι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει η δισκογραφία σε αυτήν την έρμη χώρα τα τελευταία 10 χρόνια ... φωνητικά δεν είναι στο ύψος που είναι ως συνθέτης, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτε ... προτιμώ τις ατάλαντες αγριοφωνάρες φωνές πολλών συνθετών από τις ραφιναρισμένες πολλών 'σκέτων' ερμηνευτών ... πχ. Λοϊζος, Ξυδάκης, Σαββόπουλος, Κραουνάκης ... και όλα αυτά, παρότι η ελληνική μουσική καταλαμβάνει λιγότερο από το 10% των ακροάσεων μου ...

Οι υπόλοιπες αναφερόμενες στο άρθρο με αφήνουν αδιάφορο, βαριέμαι και να σχολιάσω ... ωστόσο, από την εποχή του κωστόπουλου πήξαμε σε δημοσιογραφία της πλάκας, με haters κομπλεξάρες όπως ο τύπος που κάθησε να γράψει το άρθρο ...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.622
Πλάκα κάνουμε, δεν προσπαθούμε να αλλάξουμε γούστο σε κανέναν.

Εγώ δεν ακούω καθόλου ελληνική μουσική, απλά κάποιοι καλλιτέχνες μου είναι αδιάφοροι και κάποιοι εκνευριστικοί. Όχι λόγω έλλειψης ταλέντου, αλλά λόγω ύφους/παρουσίασης, θεματολογίας και του κοινού που απευθύνονται (το σπουδαιότερο). :D

ika

News
Reaction score
15.107
Μήπως είναι ευκολότερο να ψηφίσουμε στο "Οι πέντε λιγότερο εκνευριστικές τραγουδίστριες";

Reaction score
829
Xfader, μια χαρά, δεν υπάρχει κάποιο θέμα, εννοείται ούτε με σένα, ούτε και βέβαια με διαμόρφωση γούστου ...αν κάποιος περιμένει να καθοδηγηθεί σε τέτοια θέματα, όχι από την ενστικτώδη αρέσκεια ή απαρέσκεια σε μουσικές/ερμηνείες, κλπ., αλλά από αρθρογράφους τύπου κλικ, κακό του κεφαλιού του...
η δεύτερη παράγραφος σου, όλα τα λεφτά ...

melina

Cargo 200
Reaction score
43.023
>:(
Η Μόνικα είναι η αγαπημένη μου καλλιτέχνιδα, από τον καιρό των Μπλε είχα να κολλήσω έτσι με κάτι της Ελληνικής σκηνής και ήμουν στο Ηρώδειο.
για του γούστο του καθενός τα έχουμε πει, για τα κόμπλεξ του καθενός είναι άλλο θέμα :whistling:

Reaction score
1.947
Έπιασε ένα πληκτρολόγιο και νομίζει ότι κάτι έκανε. .....ωραίος!

Reaction score
3.899
O κάθε δημοσιογράφος-ίσκος δικαιούται να γράφει ότι θέλει.
Ο παραλήπτης-καταναλωτής του άρθρου, έχει (ελπίζω) την δυνατότητα να κρίνει το περιεχόμενο του άρθρου.

Αναφορές στην προσωπικότητα του γραφηά είναι -το λιγότερο- άστοχες.

Δεν γνωρίζω κάποιον -στον πλανήτη- που να είναι ενήλικας και να γράφει, οτιδήποτε που θα εκτεθεί σε δημόσια θέα-κρίση, άδολα.

melina

Cargo 200
Reaction score
43.023
και να προσθέσω ότι εκεί που είναι το φαγητό εκεί πάνε και τα παράσιτα. Ετσι κάπως κάποιοι γίνονται γνωστοί, με ότι αυτό συνεπάγεται για την τσέπη τους, επειδή έπιασαν στο στόμα τους κάποιους διάσημους επειδή...τους μισούνε.

Reaction score
829
O κάθε δημοσιογράφος-ίσκος δικαιούται να γράφει ότι θέλει.
Ο παραλήπτης-καταναλωτής του άρθρου, έχει (ελπίζω) την δυνατότητα να κρίνει το περιεχόμενο του άρθρου.

Αναφορές στην προσωπικότητα του γραφηά είναι -το λιγότερο- άστοχες.

Δεν γνωρίζω κάποιον -στον πλανήτη- που να είναι ενήλικας και να γράφει, οτιδήποτε που θα εκτεθεί σε δημόσια θέα-κρίση, άδολα.
Δεν αντελήφθην... αυτός διατηρεί το δικαίωμα να χλευάζει και να λοιδωρεί 'καλλιτέχνιδες' και καλλιτέχνιδες, ενώ ο αναγνώστης αδυνατεί ή του απαγορεύεται να κρίνει αυτόν ;

Reaction score
8.864
πραγματικα υπαρχει καποιος μη εγκεφαλικα νεκρος που να δει το παρακατω και να του αρεσει?:D

Reaction score
6.582
πραγματικα υπαρχει καποιος μη εγκεφαλικα νεκρος που να δει το παρακατω και να του αρεσει?:D

Aυτο που δε μου αρεσε εμενα στο βιντεακι που εβαλε ο φιλος Ν.Κ ειναι οχι η Μονικα (μου ειναι αδιαφορη, οχι καλη η κακη), αλλα το οτι εχουν κανει το Ηρωδειο ντισκοτεκ. Studio 54.
Kριμα.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
πέφτω σε βαθιά μελαγχολία παρατηρώντας την απέλπιδα προσπάθεια αυτής της μετριότητας που βλέπω στη σκηνή να καλύψει το καλλιτεχνικό της κενό με άπειρα φώτα και λέιζερ!
....αλλα το οτι εχουν κανει το Ηρωδειο ντισκοτεκ.
πραγματικα υπαρχει καποιος μη εγκεφαλικα νεκρος που να δει το παρακατω και να του αρεσει?
Καλύφτηκα πλήρως:thumbsup:

melina

Cargo 200
Reaction score
43.023
Βρε σεις κρατήστε τσ γούστα σας για την πάρτη σας και μη σας βγαίνουν τα συμπλοκα σας με τα γούστα των άλλων και με πορίσματα για την εγκεφαλική τους δραστηριοτητα...σε λιγο θα μας πειτε και για άλλα μας όργανα;
Και για να καταλάβω τι πρέπει να παίζεται στο Ηρώδειο και πως; θα φτιάξετε επιτροπή; αν ναι, εγω μεσα είμαι αρκεί να γίνει οπως γινοταν κάποτε στο Ηρώδειο και να ξαναστησουμε την οδό τριποδων....όποιος εχει το επίπεδο περί Ηρωδειου συνεχίζει την κουβέντα.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.622
Για κάθε άνθρωπο καλλιτέχνης είναι αυτός που τον αγγίζει. Όλοι οι άλλοι του είναι αδιάφοροι και καμία, μουσική ή άλλη, ικανότητα δεν είναι ικανή να τους συγκινήσει. Όταν δε, περνάμε σε πιο οπαδικό επίπεδο και λατρεύουμε έναν καλλιτέχνη ή είμαστε φανατικά εντεταγμένοι σε ένα μουσικό είδος, κάθε κακή άποψη μας ανάβει τα λαμπάκια. Τρέχουμε να υπερασπιστούμε "το δικό μας" λες και είμαστε υποχρεωμένοι ή έχουμε κάποιο κέρδος. Τα επιχειρήματα είναι άχρηστα γιατί είναι υποκειμενικά.

Εμένα μου αρέσει να πειράζω αυτούς που ενοχλούνται. :D Η ομάδα με την μεγαλύτερη έπαρση και ισχυρογνωμοσύνη είναι αυτή της "ποιοτικής"/έντεχνης μουσικής. Τους φταίει η pop, τα σκυλάδικα, τα σύγχρονα κλπ και θεωρούν εαυτούς ανώτερο είδος. Το ευχάριστο είναι ότι παρεξηγούνται πιο εύκολα απ' όλους, άρα είναι το ιδανικό "θύμα" για καζούρα.

Οι τραγουδίστριες που σχολίασε αρνητικά ο αρθρογράφος, έχουν μία πιστή γυναικεία ομάδα που τις ακολουθεί με κάποια κοινά χαρακτηριστικά. (Ο melina δεν ανήκει σε αυτήν :p ). Οι νέες είναι εναλλακτικές/ασυμβίβαστες και οι μεγαλύτερες (40άρες), δήθεν απελευθερωμένες, χωρισμένες, γεροντοκόρες κλπ. Είναι πολύ διασκεδαστικό να μιλάς μαζί τους, όχι μόνο για μουσική, αλλά και για τη ζωή γενικά. Μέχρι ένα μισάωρο βέβαια γιατί μετά το έγκλημα ή η αυτοκτονία είναι δεδομένα. 8-)

Reaction score
6.495
Περιμενα να επιβεβαιωθουν οι υποψιες μου για τις αγνες προθεσεις σου γιαυτο περιμενα τον επιλογο για να σου βαλω like, ανοιξε και ενα με τους 5 ηθοποιους τωρα..:D:D

melina

Cargo 200
Reaction score
43.023
Εγώ σε λίγο πάω για ανάνηψη εγκεφάλου στο μέγαρο να ακούσω την έτερη μισητή του αρθρογράφου, την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Τα αποτέλεσματα αύριο.

Εριξε ο Αλεξ το δόλωμα και τσίμπησα σαν αφρόψαρο....anyway για να μιλήσω και εγώ με το υφάκι 'του αρθρογράφου'...

όσοι με ξέρουν έστω και λίγο έχουν καταλάβει ότι δεν με ενδιαφέρει να υπερασπιστώ παθιασμένα τις επιλογές μου, όσοι με ξέρουν λίγο πιο πολύ γνωρίζουν ότι το μεγάλο μου πάθος είναι το πειραματικό σεξ λόγω της προίκας μου από το δημιουργό με ανεξάντλητες ποσότητες ορμονών και μέχρι σημείου προβλημάτων καθημερινότητας με το μέγεθος του μορίου μου. Γνωρίζουν οι φίλοι ότι από δεκαπέντε χρονών επισκέπτομαι, μέχρι και σήμερα, το ράφτη στην πλατεία Κάνιγγος για να φτιάξω customized παντελόνια...οι κακές γλώσσες λένε ότι είναι αδελφή και μου κάνει καλύτερες τιμές γιατί τον αφήνω κάθε φορά να διευθετεί τα...θέματα όπως αυτός νομίζει!...δεν θα σχολιάσω επί αυτού, να 'σαι καλά κυρ Αντώνη.
Λόγω λοιπόν του πάθους μου για πειραματικό σεξ απεχθάνομαι τη ρουτίνα και την κανονικότητα σε κάθε έκφραση της ζωής και όχι μόνο στο σεξ. Και φυσικά για να είμαι συνεπής με το βίτσιο μου δεν θα σας αραδιάζω πέντε καθημερινές συνήθειες που μισώ και πιστεύω ότι όσοι δεν έχουν καμμένα εγκεφαλικά κύτταρα μισούν επίσης, όχι δεν θα είναι τόσο εύκολο για εσάς. Θα βάλω όμως το benchmark, το ανυπέρβλητο σημείο σιχαμάρας και από εκεί και πέρα συμπληρώστε ο καθένα όπως νομίζει. Η πιο σιχαμερή συνήθεια των άλλων είναι να ασχολούνται με τα γούστα των άλλων (loop, ΟΚ), να έχουν άποψη για τα γούστα των άλλων. Ξυπνούν, κοιμούνται και ονειρεύονται κάνοντας κριτική στις επιλογές των άλλων, τι αμάξι πήρε, τι χρώμα διάλεξε ο μαλάκας, μα είναι δυνατόν να του αρέσει ο τάδε ή ο δείνα ηθοποιός, τραγουδιστής...και πάει λέγοντας.
Από δω και κάτω βάλτε όλα τα υπόλοιπα καθημερινά που σιχαίνεστε...με αγάπη ο αρθρογράφος σας!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.834
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon