- Reaction score
- 76.558
Τσίκεν.-
και εγω το ιδιο... . τωρα σοβαρα βλεποντας στο βιντεο την κοπελα με το καλλιτεχνικο ονομα μονικα θα ελεγα με τρεις λεξεις...... ενα μυξιαρικο που προσπαθει ανεπιτυχως να μιμηθει κατι ,το οποιο δεν το χει, σιροπιαστες μελωδιες .Εμένα μου αρέσει να πειράζω αυτούς που ενοχλούνται. Η ομάδα με την μεγαλύτερη έπαρση και ισχυρογνωμοσύνη είναι αυτή της "ποιοτικής"/έντεχνης μουσικής. Τους φταίει η pop, τα σκυλάδικα, τα σύγχρονα κλπ και θεωρούν εαυτούς ανώτερο είδος. Το ευχάριστο είναι ότι παρεξηγούνται πιο εύκολα απ' όλους, άρα είναι το ιδανικό "θύμα" για καζούρα.
Αυτή η κατηγορία ανθρώπων είναι που μου αρέσει να κριτικάρω για να γελάω με τις έντονες αντιδράσεις τους.Η πιο σιχαμερή συνήθεια των άλλων είναι να ασχολούνται με τα γούστα των άλλων (loop, ΟΚ), να έχουν άποψη για τα γούστα των άλλων. Ξυπνούν, κοιμούνται και ονειρεύονται κάνοντας κριτική στις επιλογές των άλλων, τι αμάξι πήρε, τι χρώμα διάλεξε ο μαλάκας, μα είναι δυνατόν να του αρέσει ο τάδε ή ο δείνα ηθοποιός, τραγουδιστής...και πάει λέγοντας.
τι είναι αυτό το xfader ρε παιδιά για βοηθήστε λίγο.....................................................
Δώσε ΄΄πόνο΄΄ και όχι...μόνο.---------------------------------------------------------
Να πω ότι διαφωνώ θα 'ναι ψέματα. Αλλά μόνο 5;
Για να μη γίνομαι απόλυτος,προτιμότερες θα ήταν πάντως οι Αρχαίες Ελληνικές τραγωδίες από κάποιες σύγχρονες...μουσικές.Βρε σεις κρατήστε τσ γούστα σας για την πάρτη σας και μη σας βγαίνουν τα συμπλοκα σας με τα γούστα των άλλων και με πορίσματα για την εγκεφαλική τους δραστηριοτητα...σε λιγο θα μας πειτε και για άλλα μας όργανα;
Και για να καταλάβω τι πρέπει να παίζεται στο Ηρώδειο και πως; θα φτιάξετε επιτροπή; αν ναι, εγω μεσα είμαι αρκεί να γίνει οπως γινοταν κάποτε στο Ηρώδειο και να ξαναστησουμε την οδό τριποδων....όποιος εχει το επίπεδο περί Ηρωδειου συνεχίζει την κουβέντα.
Αξίζει ως Ελληνική εκδοχή του..."The Walking Dead"πραγματικα υπαρχει καποιος μη εγκεφαλικα νεκρος που να δει το παρακατω και να του αρεσει?
Φως - φανάρι πως έχει φάει χυλόπιτα κι από τις εφτά. ......
Οι υπόλοιπες αναφερόμενες στο άρθρο με αφήνουν αδιάφορο, βαριέμαι και να σχολιάσω ... ωστόσο, από την εποχή του κωστόπουλου πήξαμε σε δημοσιογραφία της πλάκας, με haters κομπλεξάρες όπως ο τύπος που κάθησε να γράψει το άρθρο ...