Double play + κινητή > όλα σε μία εταιρεία

melina

Cargo 200
Reaction score
43.335
Εχω Cyta στο σπίτι (24mbps γραμμή, 2 κανάλια φωνής και static ip αν θυμάμαι καλά) με 47 ευρώ το μήνα (τα λεπτά ομιλίας που κάνω είναι πολύ λίγα και κάτω από το όριο) και 2 αριθμούς κινητού στη vodafone όπου βγαίνει κανά 60αρι και εκεί. Τον ένα αριθμό κινητού από τους δύο θα τον κόψω (-20 ευρώ). Χρήση που θα ήθελα στο περίπου, 300' προς όλους, 100+ sms προς όλους, και 500ΜΒ min για mobile internet.
Τώρα έχει και η CYTA κινητή, με ένα ευέλικτο πρόγραμμα που προσθέτεις υπηρεσίες κατά το δοκούν, αλλά και όλες οι άλλες βλέπω ότι έχουν συνδυαστικές προσφορές αν τα πας όλα μαζί κάπου.
Καμιά συμβουλή προς τα που είναι καλύτερα να κινηθώ;

Reaction score
780
Για προγράμματα δε γνωρίζω. Λάβε πάντως υπόψη σου κάτι που μου είχε προκύψει όταν ψαχνόμουν για cyta σταθερή: σε περίπτωση διακοπής του ρεύματος, τηλέφωνο cyta γιοκ, επειδή λέει είναι voip. Γιατί να μην προτιμήσει κάποιος άλλη εταιρεία, η οποία του παρέχει σταθερή ακόμη και στην περίπτωση διακοπής ρεύματος;

melina

Cargo 200
Reaction score
43.335
Για προγράμματα δε γνωρίζω. Λάβε πάντως υπόψη σου κάτι που μου είχε προκύψει όταν ψαχνόμουν για cyta σταθερή: σε περίπτωση διακοπής του ρεύματος, τηλέφωνο cyta γιοκ, επειδή λέει είναι voip. Γιατί να μην προτιμήσει κάποιος άλλη εταιρεία, η οποία του παρέχει σταθερή ακόμη και στην περίπτωση διακοπής ρεύματος;
σε αυτή την περίπτωση είναι μονόδρομος η λύση του ΟΤΕ, που από ότι μου είπαν για να έχω δεύτερο κανάλι φωνής πάω σε ISDN γραμμή. Πλέον δεν τις χρεώνει όπως κάποτε.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.639
σε αυτή την περίπτωση είναι μονόδρομος η λύση του ΟΤΕ...
Αν εννοείς για να έχεις τηλέφωνο σε διακοπή ρεύματος, όχι.

Σε όλες τις εταιρίες, εκτός Cyta βέβαια, δουλεύει το σταθερό σε διακοπή ρεύματος.

abcd

Super Moderator
Reaction score
102.639
Όσο για την συμβουλή που ζητάς, ορίστε:

• 1500’ δωρεάν από το κινητό σου προς όλους (κινητά και σταθερά)
  • 1500 SMS δωρεάν προς όλους
  • 1,5 GB δωρεάν Mobile Internet
  • Απεριόριστο Internet έως 24 Mbps
  • 1500’ δωρεάν από το σταθερό σου προς όλους (κινητά και σταθερά)
  • Δωρεάν 120' κάθε μήνα προς σταθερά και κινητά στο F2G καρτοκινητό σου
Με πόσα θα ήσουν ευχαριστημένος; :whistling:

melina

Cargo 200
Reaction score
43.335
Αν εννοείς για να έχεις τηλέφωνο σε διακοπή ρεύματος, όχι.

Σε όλες τις εταιρίες, εκτός Cyta βέβαια, δουλεύει το σταθερό σε διακοπή ρεύματος.
δεν είναι VoIP όλες εκτός ΟΤΕ; αν δεν παίρνει ρεύμα το router πως θα γίνει;...όχι ότι μου έχει συμβεί κιόλας, είναι πολύ σπάνιες πλέον οι διακοπές ρεύματος και έχουμε όλοι και κινητά πλέον οπότε δεν μένεις τελείως αποκομμένος ποτέ.

Reaction score
25.855
ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ CYTA ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΛΥΕΝΟΧΛΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΗΔΗ ΤΟ ΡΟΥΤΕΡ ΣΤΟ UPS ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ......

abcd

Super Moderator
Reaction score
102.639
...επειδή δεν θα έχω σταθερό σε σεισμό. :tongue:

melina

Cargo 200
Reaction score
43.335
Όσο για την συμβουλή που ζητάς, ορίστε:

• 1500’ δωρεάν από το κινητό σου προς όλους (κινητά και σταθερά)
  • 1500 SMS δωρεάν προς όλους
  • 1,5 GB δωρεάν Mobile Internet
  • Απεριόριστο Internet έως 24 Mbps
  • 1500’ δωρεάν από το σταθερό σου προς όλους (κινητά και σταθερά)
  • Δωρεάν 120' κάθε μήνα προς σταθερά και κινητά στο F2G καρτοκινητό σου
Με πόσα θα ήσουν ευχαριστημένος; :whistling:

μίλησα μαζί τους και δεν παίζει, διότι είναι λέει οικιακό πρόγραμμα που σημαίνει ότι δεν μπορούν να τιμολογήσουν από τη μία επαγγελματία και από την άλλη στο οικιακό δεν παρέχουν δεύτερο κανάλι φωνής παρά μόνο στο επαγγελματικό πρόγραμμα που πάει στα 35 αλλά για να πάρεις αυτή τη τιμή πρέπει να το συνδυάσεις απαραίτητα και με επαγγελματικό πρόγραμμα στην κινητή που το φθηνότερο πάει στα 50...:o

abcd

Super Moderator
Reaction score
102.639
:o

Είναι ανάγκη να το κάνεις επαγγελματικό;

melina

Cargo 200
Reaction score
43.335
για να πάρω και δεύτερο κανάλι φωνής από ότι καταλαβαίνω όλοι το πάνε σε επαγγελματικό πρόγραμμα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.235
Members
38.292
Νεότερο μέλος
SotosΑ