vlasis
Φωτογράφος!
- Reaction score
- 7.703
τοσα βυσματα ....και ουτε ενα balance?????
Αυτη την κεραιουλα για τα AM ακομα τη βαζουν?
Βασίλη καλημέραΜακη καλορίζικος και καλοάκουστος.
Μια απορία που την έχω για τους aventage και από τις φωτό στο διαδίκτυο δε μπορώ να βγάλω άκρη: Τα ποτενσιόμετρα είναι αλουμινένια και αυτά, σαν την προσοψη, ή πλαστικά?
Είδες τι πονόψυχος είμαι ??Πως τις αντεχεις ρε παιδι μου τετοιες θυσιες???
ποσο πετρα μπορεις να κανεις την καρδια σου....ποναει η δικη μου βλεποντας τι περνας!!!!!!!!
Σε ευχαριστώ πολυ ΣτάθηΚαλο-καλιμπράριστος!
Thanks,Βασίλη καλημέρα
Ναι τα ποντεσιομετρα είναι αλουμινένια σαν την πρόσοψη.
Ο ενισχυτής γενικά είναι μια κατηγορία πάνω σε όλα πολυ ποιοτικός!!
Εμενα αυτη τη στιγμή η γυναικα μου βρίσκεται στην Αιδηψο διήμερο με φίλη της, εξαιτίας του PB13... Και σκεφτομαι πως να της πω για acoustic treatments και να μην βγάλει καντήλες...Ελπίζω μετά το ταξίδι να τις πασαρω και την αγορά του svs13...
Όλα για κάποιο σκοπό γίνονται ......
Είδες τι κάνω για να παρω και το svs 13!!!!
Μεγάλες θυσίες !!!
Το κάνεις πενθήμερο...Εμενα αυτη τη στιγμή η γυναικα μου βρίσκεται στην Αιδηψο διήμερο με φίλη της, εξαιτίας του PB13... Και σκεφτομαι πως να της πω για acoustic treatments και να μην βγάλει καντήλες...
Ναι Βασίλη σωστά!!Thanks,
τα έβλεπα και εγώ στις φωτογραφίες και έλεγα, λες να έχουν κάνει καμμία τέτοια τσιγκουνιά και να είναι πλαστικά?
Μάκη, όταν λες μια κατηγορία πάνω εννοείς από τους pioneer (με βάση την εμπειρία σου από τον 53)?
Εμενα αυτη τη στιγμή η γυναικα μου βρίσκεται στην Αιδηψο διήμερο με φίλη της, εξαιτίας του PB13... Και σκεφτομαι πως να της πω για acoustic treatments και να μην βγάλει καντήλες...
Καλορίζικος ο 2040!
Πάντως για τα καλώδια στο ταβάνι, θυμαμαι ο τύπος που μου περνουσε τον συναγερμό, επειδη θα κατεβαινε απο το ταβάνι προς το παράθυρο το καλώδιο, έκανε την εξής μαγκια.
Πήρε το τρυπάνι και "έξυσε" τον σοβά του τόιχου, δημιουργώντας ένα αυλάκι για να μπει μέσα το καλώδιο. Το έβαλε, το πέρασε απο πάνω με αμερικάνικο στόκο και μετα το έβαψε στο χρώμα του τοιχου (λευκο)... Δεν φαίνεται τίποτα.
Δεν ξέρω βέβαια πόσο ρεαλιστικό ειναι για μεγάλες αποστάσεις, αλλά μάλλον το μερεμέτι δεν το γλυτώνεις αν θες κάτι καλό αισθητικά
Ανυπομονώ...Θα ασχοληθώ άμεσα με την εγκατάσταση μιας και κατέβασα χτες το update για το dolby atmos.
Απλά θέλω να βρω και τα κατάλληλα ηχεία γιατί έχω χαμηλό ταβάνι.
Ανυπομονώ...
οι αμερικανοι εχουν σπιτια με σοβα?Πήρε το τρυπάνι και "έξυσε" τον σοβά του τόιχου, δημιουργώντας ένα αυλάκι για να μπει μέσα το καλώδιο. Το έβαλε, το πέρασε απο πάνω με αμερικάνικο στόκο και μετα το έβαψε στο χρώμα του τοιχου (λευκο)... Δεν φαίνεται τίποτα.
Δεν ξέρω βέβαια πόσο ρεαλιστικό ειναι για μεγάλες αποστάσεις, αλλά μάλλον το μερεμέτι δεν το γλυτώνεις αν θες κάτι καλό αισθητικά
Θέλουμε βαρβάτα ηχεία στο ταβάνι, όχι ηχειάκια αυτοκινήτου....να κατασκευασεις απο ακρη σε ακρη panel απορροφησης η διαχυσης με καλυψη ηχοαπροροφητικου και να φτιαξεις στις 2 ακρες δυο διαμερισματα τοποθετωντας σε αυτα ηχεια της focal car audio τα οποια δε θα ειναι καν ορατα..