Εκθεση Ηxos Εikona Show 2014

Reaction score
513
Καλημέρα σε όλους, καλό μήνα.

Για εμένα η πιο ευχάριστη έκπληξη ήταν τα Adam. Τα άκουσα σχετικά νωρίς και κόλλησα, θα προσπαθήσω να τα ακούσω και στον αντιπρόσωπο. Πέραν αυτών, μείναμε καμιά ώρα στον Igor της Soulines, μετά από 30 συνεχόμενα περίπτερα με καμπανάκια, Dire Straits και Hotel California (πόσο να αντέξει κανείς; ) ο τύπος στο τέλος του διαδρόμου βάραγε Kraftwerk και LCD Soundsystem μέχρι που του έκαναν παρατήρηση για τη στάθμη του ήχου. Αφού σχεδόν τριπάραμε με τον υπερσυμπαθή φίλο (και μερακλή ε; δείτε πικάπ!) μιλήσαμε για αρκετή ώρα. Επίσης, ο Arcam έχει τρομερή δύναμη και πήγε τα Tannoy στα όρια (αν και δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου). Του πρότεινα και Carpenter Brut που είμαι σίγουρος ότι θα τα έσπαγε αλλά δεν πήγα τελικά Κυριακή να μου πει γνώμη. :p
Τα πιο τίμια ηχεία που μπορεί να πάρει κανείς με σχετικά λίγα λεφτά, σύμφωνα με όσα άκουσα στην έκθεση, ήταν τα Quadral Platinum M4, αν δεν κάνω λάθος στο ενάμιση χιλιάρικο, υπέροχος ήχος πολύ πιο ακριβός.
Τέλος, μετά τις 2 πρώτες ώρες τα αυτιά μου κουδούνιζαν και δεν άκουγα καμία διαφορά ανάμεσα σε setup αλλά θυμάμαι να ακούω ευχάριστα και για ώρα τα -πανέμορφα!- Brodmann. Ξεκούραστος, γλυκός ήχος, ντελικάτος. Τώρα αν πας να τους βαρέσεις τίποτα πιο απαιτητικό δεν έχω ιδέα, αλλά στο πρόγραμμα που έπαιζαν έσκισαν.

Και του χρόνου!

C

chrispo

Guest
Καλημέρα, μήπως μπορεί κάποιος να μου ¨μεταφέρει ¨ το ηχητικό αποτέλεσμα των καινούργιων Wilson Audio Sasha 2, με τον Devialet ..?( από ό,τι είδα στη φωτό του Vlasis). Ευχαριστώ.

Reaction score
1.145
αααααχχχ αυτά τα anima.. Δεν είναι ότι είναι ακριβά, απλά χρειάζεται να αγοράσω άλλο σπίτι για να τα βάλω μέσα..

Reaction score
1.659
Γνώμες για τα Grimm δεν βλέπω.
Για άλλη μια φορά δεν μου είπαν τίποτα..ακόμα και με τα subwooferάκια τους.
Είναι ένα καλό ηχείο για κάποιον που έχει πρόβλημα χώρου και πρόβλημα τι να κάνει τα λεφτά του...Συνήθως όμως αυτοί που έχουν πρόβλημα τι να κάνουν τα λεφτά τους, δεν έχουν πρόβλημά χώρου!!
Οπότε γιατί να μην πάρει κάποιος τα Klipshhorn ή τα Magnepan 3.7 και να έχει πραγματικά μεγάλο ήχο και να μην ασχολείται με τιτιβίσματα??? (απορία ενός άσχετου...)

Reaction score
1.145
Για άλλη μια φορά δεν μου είπαν τίποτα..ακόμα και με τα subwooferάκια τους.
Είναι ένα καλό ηχείο για κάποιον που έχει πρόβλημα χώρου και πρόβλημα τι να κάνει τα λεφτά του...Συνήθως όμως αυτοί που έχουν πρόβλημα τι να κάνουν τα λεφτά τους, δεν έχουν πρόβλημά χώρου!!
Οπότε γιατί να μην πάρει κάποιος τα Klipshhorn ή τα Magnepan 3.7 και να έχει πραγματικά μεγάλο ήχο και να μην ασχολείται με τιτιβίσματα??? (απορία ενός άσχετου...)
εδώ θα διαφωνήσω, εν μέρει όμως. Μου έκανε εντύπωση που ενώ άλλα δωμάτια έπαιζαν ρεπερτόριο τύπου "μια κιθάρα και μια φωνή" του στυλ Sara K. (που μεταξύ μας, πόσο άσχημα μπορεί να παίξει?) τα grimm είχαν δύσκολα περάσματα κλασσικής μουσικής μεγάλης ορχήστρας και τα έπαιζε μια χαρά. Ούτε κόκκο, ούτε λάσπη.
Το εν μέρει το είπα επειδή τα ηχεία που ανέφερες είναι πραγματικά αξιόλογα. Με τα grimm όμως ξενοιάζεις με τα features που έχουν και δεν σκέφτεσαι τα συνοδά..

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.346
Για μια ακομη φορα, κατεβηκαμε για την εκθεση...

Ηταν ομορφα, ευχαριστα..

Ειδαμε πολλους απο δω μεσα, γνωριμουν κ μη, περασαμε ομορφα με τα παιδια, ακουσαμε , παιξαμε, φαγαμε , ηπιαμε...

Ηταν ενα ομορφο ΠΣΚ !

Καλουτσικη η εκθεση, δε με τρελλανε βεβαια, αλλα ενταξει..

Λογω περιορισμενου χρονου, δεν εχω σωστη κι εμπεριστατωμενη γνωμη απ τα σεταπ, οχι πως χρειαζεται κιολας δηλαδη!!

Χαρηκα περισσοτερο που τα παμε με τα παιδια απο δω μεσα, το Βλασση, το Στριφτο, το Γιαννο, τον Παντελη, τον xFader, τον Αρβανιτακη, τον ψηλο το Θεο το Βλασσαρο, τον Παππα, τον Σταματη, τον Γιαννη τον Rose,τον Ζιζικ, τον Βασιλη το Μη και πολλους ακομα που μου διαφευγουν αυτη τη στιγμη.

Φωτο πολλες δεν εβγαλα, βαριομουν η αληθεια, ασε που με εχει φαει λαχανο ο Βλασσης κ εχει τα ηνια κ την πρωτοκαθεδρια τωρα, και ποιος τον πιανει!

εβγαλα κανα 3-4 , αν θελετε τις βαζω.

Last edited:

Staff online

• n_olympios
    Μαντιναδόρος!
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.285