Μια βραδυά στου Πάνου την γωνιά

Reaction score
373
Τίτλος με ομοιοκαταληξία! Τσσσσσ!.....

Απόψε είχα επισκέψεις.... μοιρίστηκαν αλλαγή και μου την έπεσαν οι γνωστοί ταραξίες! Εγώ τουε φώναξα να ακούσουμε μουσική και αυτοί τραβούσαν selfie με τις πέρλες...:roflmao:

:p

Reaction score
373
Μετά τους έβαλα Nirvana και ήρθαν στα ίσα τους!

Άσε που ακούσαμε το smells like a teen spirit καμιά 15αριά φορές....

Βάλ'το με Asio
Βάλ'το χωρίς Asio
Βάλ'το με Wasapi
Βάλ'το με Wasabi και soya
Με αυτό το καλώδιο, με το άλλο καλώδιο......

Χώνεψα τα μακαρόνια με το κοκκινιστό....

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Ωραιο συστημα Πανο, ο ενισχυτης σου τα σπαει. Θενκς για την προσκληση. Για τα τεχνικα θεματα θα μιλησει ο δασκαλος.

Reaction score
373
Ωραιο συστημα Πανο, ο ενισχυτης σου τα σπαει. Θενκς για την προσκληση. Για τα τεχνικα θεματα θα μιλησει ο δασκαλος.
Εγώ Thanks για την παρέα!!! Αν δεν δούλευα αύριο δεν θα σχολάγαμε απόψε!:D

gonis

Luger
Reaction score
12.174
Μετρησεις εκανε ο δασκαλος ?
Πικαπ ρυθμισε?
Μετα που πηγατε?

Last edited:

Reaction score
8.905
Πάνο, τι να πούμε για τον παππού (Pass)....
Απλά κορυφαίος σε όλα του, έκανες εξαιρετική επιλογή και να τον χαίρεσαι φίλε!

ΥΓ. Και επειδή μπήκε από λάθος του Πάνου σε H.C. κατηγορία, ας το μεταφέρει κάποιος στις Ηχητικές Αποδράσεις....

Last edited:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.736
Καλοακουστος Πανο. Πολυ ωριμη επιλογη και εχω την αισθηση πως ειναι ιδανικο ταιρι για το ηχειο σου. Λιγα και τοσο ποιοτικα-σοβαρα βατ σαν του Pass δεν βρισκονται ευκολα σημερα. :drinks:

Reaction score
373
Καλοακουστος Πανο. Πολυ ωριμη επιλογη και εχω την αισθηση πως ειναι ιδανικο ταιρι για το ηχειο σου. Λιγα και τοσο ποιοτικα-σοβαρα βατ σαν του Pass δεν βρισκονται ευκολα σημερα. :drinks:
Ευχαριστώ Παντελή.:thumbsup:

Η αλήθεια είναι πως έκανα υπομονή γοα πάνω από ένα χρόνο. Αν και έτυχα πολλές ευκαιρίες με αρκετά αξιόλογα (και μη) ενισχυτικά δεν ενέδωσα σε καμία περίπτωση. Ο Pass int30a ήταν ευχή όσπου κάποια στιγμή έγινε πραγματικότητα μέσω ενός αξιόλογου ανθρώπου ο οποίος τον είχε σαν τα μάτια του. Έδεσε άριστα με τα ηχεία μου και έχει όλα αυτά που ήθελα να έχω σαν ηχητικό αποτέλεσμα και με το παραπάνω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.131
Members
38.284
Νεότερο μέλος
Totti10