Εκθεση Ηxos Εikona Show 2014

OPTIMIST

"Επαγγελματίας"
Reaction score
172
Νομιζω οτι θα ηταν καλυτερο εαν ο καθενας ελεγε ( εγραφε ) για το ποιο συστημα του αρεσε περισσοτερο.
Για μενα ο καλυτερος ηχος ηταν της Tidal και PMC.

Reaction score
59
Για μενα σε αστρονομικα ποσα βεβαια καλυτερος ηχος ηταν τα mbl (αλλα πολυ χαλια design ρε παιδι μου...)
Μαλλον επρεπε να εχεις κλειστα τα ματια σου!!!
Οσο για καλυτερο ηχο σε σχεση τιμης αποδοσης για μενα ηταν οι electrocompanient με τα magnepan!!! Φοβερο value for money!

Reaction score
1.173
Τα mbl αυτό που μου θύμισαν όσο αφορά την εμφάνιση ήταν τις σόμπες υγραερίου στις καφετέριες...... εντάξει σίγουρα καλύτερο ντιζάιν από τις σόμπες:D. Αλλά δεν παίρνω και όρκο.

Από τα τρία όποιος μου βρει το ηχείο θα τον παραδεχτώ......

Με γήινο πολύ καλό ήχο αλλά εξωγήινη τιμή!!!

Reaction score
59
Ρε λες να τα αξιζουν τα λεφτα τους; 2 σε ενα και ηχειο και θερμαντικο πανελ για να ζεστενεσαι!!!
2 σε 1 ........
Οποτε τα grimm βρηκαν τον ανταγωνιστη τους!!!
Ηχειο ενισχυτη αυτα....
Ηχειο πανελ θερμανσης το αλλο!!!
Χαχαχα

Reaction score
531
Τα mbl αυτό που μου θύμισαν όσο αφορά την εμφάνιση ήταν τις σόμπες υγραερίου στις καφετέριες...... εντάξει σίγουρα καλύτερο ντιζάιν από τις σόμπες:D. Αλλά δεν παίρνω και όρκο.

Από τα τρία όποιος μου βρει το ηχείο θα τον παραδεχτώ......

Με γήινο πολύ καλό ήχο αλλά εξωγήινη τιμή!!![/QUOTE
:rofl: ....και εγώ που δεν έχω αέριο στην πολυκατοικία::: Θα ρωτήσω αν βγαίνει και σε πετρελαίου!!!!

Reaction score
23.993
Ρε παλικάρια τι να σας πω , εγώ μπήκα σχεδόν σε όλα τα δωμάτια (έχασα τα mbl Δεν κατάλαβα πως έγινε αυτό) και εκτός από 4,5 δεν μπορούσα να παραμείνω πανω από λίγα δευτερόλεπτα, όσα χρειάστηκαν δηλαδή για να καταλάβεις ότι κάτι λείπει , κάτι περισσεύει η ενοχλεί (χώρια τα άκυρα μουσικά θέματα που αναφέρθηκαν) -άρα ποιος ο λόγος να ψάξω να δω τι παίζει καλά όταν ηταν φανερό ότι κάπου χάνει το θέμα.
Εντυπωσιάστηκα από τα mg1.2 ιδιαίτερα όταν είδα πόσο είχαν , έκατσα λίγο στα Grimm όπου πέρισυ απλά έκανα μεταβολή (Όχι ότι κόβεις και φλέβες) έδωσα μια ευκαιρία στα quad (κακώς όπως αποδείχθηκε) και μου άρεσαν κάνα δύο άλλα που δε θυμάμαι τι ήταν (δεν έψαχνα ταμπελακια είναι η αλήθεια) ,αλλά μέχρι εκεί.

Μου έλειψαν και τα atc και το άκουσμα των lamm / verify audio parsifal (κοντεύουν 10 χρόνια ) που με είχε κρατήσει στο δωμάτιο ώρες.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.161
Τύχαμε στη περίπτωση με τον Παντελή (brego), να είμαστε μόνοι μας για αρκετή ώρα στο δωμάτιο με τα Tidal, οπότε του δώσαμε και κατάλαβε με δικά μας ακούσματα.
Για εμένα ο καλύτερος ήχος της φετινής έκθεσης, αν και τα ενισχυτικά της πιστεύω δεν είναι ισάξια των ηχείων της και δεν δίνουν την οδήγηση που τους αρμόζει.
Τα Mbl τρομερή δημιουργία σκηνής, που αλίμονο αν δεν είχαν.
Πολύ καλά τα Wilson με τους Devialet, τα PMC με τους Classe και τα Grimm.

Value for money τα Adam και τα Quadral

Reaction score
8.905
Ερωτήματα...

Η έκθεση είχε περίπου 70 περίπτερα, ας υποθέσουμε ότι ακούσαμε τα μισά περίπου (χωρίς τους διαδρόμους με την βαβούρα που είχαν), υπάρχει περίπτωση η ακουστική μας μνήμη να μπορεί να αποθηκεύσει γεύσεις - υγρασίες - και λοιπά ακουστικά εδέσματα.... και χωρίς (στο τέλος) να πάθουμε κάποια ακουστική σύγχυση...?

Με ποια κριτήρια κρίνουμε ένα σύστημα.... σύμφωνα με το δικό μας - του φίλου μας - η κάποιο άλλο....?

Πόσοι από εμάς πήγαν με δική τους μουσική (και να παίζουν τα ίδια κομμάτια σε όλα τα συστήματα) και επιπλέον να κρατούν σημειώσεις σε κάθε περίπτερο...?

Και μετά μας ενοχλούν αυτά που έγραψε ο Kotsis.... :rolleyes:

Reaction score
8.905
Σε συνέχεια των ερωτημάτων & τα περί εγκυρότητας κλπ, με τον Χάρη (zakman) κάναμε ένα πείραμα / τέστ στην έκθεση...

Μετά από τις πολύωρες ακροάσεις δωματίων, βάλαμε διακριτικά κάποιον (μην ρωτάτε, δεν θα αποκαλύψω), και με κλειστά μάτια, μέσα στο δωμάτιο που έπαιζαν ζωντανά... όταν τον βγάλαμε έξω, τον ρωτήσαμε την γνώμη του... και μας είπε ότι το σύστημα έπαιζε χάλια....:rolleyes:

Last edited:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.204
Members
38.303
Νεότερο μέλος
tagar