dapost
Rehdeko & Harbeth lover
- Reaction score
- 11.446
Pankrok, που ησουν τοσο καιρο παιδι μου; Μπορεις να γραφεις ενα τετοιο σεντονι καθε βραδυ να χαιρομαι να διαβαζω;
Πιθανόν να φταίει η δικιά μου αντίληψη, πιθανόν να φταίει ο τρόπος που το διατύπωσες, δεν θα τα χαλάσουμε.Νόμιζα οτι είναι αυτονόητο (αλλά μάλλον δεν είναι) ότι συνήθως οι εκθέσεις γίνονται για γνωριμία των προιόντων με το κοινό και μελλοντική αύξηση των πωλήσεων και συνεπώς, σίγουρα όχι για τον χαβαλέ. Άλλωστε δε βγαίνει καν αυτό το συμπέρασμα που μου λες, από αυτό που έγραψα εγώ. Είναι προιόν καθαρά δικιάς σου αντίληψης...
Σίγουρα υπάρχει το πρόβλημα του υψηλού θορύβου λόγο τις πολυκοσμίας, καθώς επίσης και ότι κάποια setup απαιτούν μεγαλύτερο χώρο για να αποδώσουν τα δέοντα.επίσης δεν γίνονται για την διενέργεια ορθών ακουστικών εκτιμήσεων, αλλά είναι μια καλή ευκαιρία για εμάς να κάνουμε χαβαλέ, που είναι αυτό που είπα εγώ. Και μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση που εσύ συγκεκριμένα φαίνεται να έχεις άλλη άποψη...
Ναι, απλά από όσο γνωρίζω δεν χρειάζομαι μαθήματα ηθικής και σεβασμού...ελπίζω λοιπόν να τελειώσαμε με αυτό το θέμα.... Σημασία έχει ότι Συμφωνούμε ότι κάποιοι άνθρωποι προσπαθούν να βγάλουν το ψωμί τους και αυτό το Σεβόμαστε.
Το θέμα είναι τί δεν έχει...... με μοκέτες, γύψοσανίδες , βαριές κουρτίνες, κόσμο...δηλαδή ένα μέσο δωμάτιο ακρόασης 18-20 τ.μ , τι παραπάνω έχει?.....
Συγγνώμη, λησμόνησα να αναφέρω και το σούπερ-ντούπερ μούσο που όμως διαβάζω ότι οι περισσότεροι το βρήκατε μάπα και χειρότερο από αυτό το λαϊκό το crystalο-κουτο, που ούτε high-end είναι ούτε τίποτα, και έχω στεναχωρηθεί και δε ξανα-γράφω τίποτα...tidal, pmc, grimm, mbl
Βλέπεις.... μέχρι και εσύ το λησμόνησες....Συγγνώμη, λησμόνησα να αναφέρω και το σούπερ-ντούπερ μούσο που όμως διαβάζω ότι οι περισσότεροι το βρήκατε μάπα και χειρότερο από αυτό το λαϊκό το crystalο-κουτο, που ούτε high-end είναι ούτε τίποτα, και έχω στεναχωρηθεί και δε ξανα-γράφω τίποτα...
μαναμ αν είναι να κάνω τέτοιο ψυχικό να το συζητήσουμε το θέμα.Pankrok, που ησουν τοσο καιρο παιδι μου; Μπορεις να γραφεις ενα τετοιο σεντονι καθε βραδυ να χαιρομαι να διαβαζω;
Γιατί τέτοιας σχεδιάσης ηχεία έχουν τόσα εγγενή πλεονεκτήματα (με εξαίρεση το δυναμικό εύρος) σε σχέση με τα κουτιά, που αν δεν τα καταλαβαίνατε ούτε αυτά, θα ήσασταν κουφοί...Εάν αυτό είναι σωστό, τότε γιατί οι περισσότεροι εδώ μέσα, έχουμε τις καλύτερες (όχι ακριβώς, αλλά συγκλίνουν) ''ακουστικές'' εντυπώσεις από τα Magnepan 1.2? και μην μου πείτε, μόνο για την τιμή τους! άρα κάτι ακούσαμε!