Πωλείται Provari Mini

Reaction score
7.218
Όπως είδες, χθες άνοιξα το iPhone. Η sim που παίρνει είναι μικρή, μικρότερη από τα προηγούμενα. Έβγαλα ψαλίδια, μαχαίρια, αλυσοπρίονα και κοπτοράπτη προκειμένου να την κόψω. Σε διαβεβαιώ πως τα χέρια μου είναι τόρνος και έχω κόψει sims άλλες 6 φορές, σε εμένα αλλά και σε άλλους. Αυτή τη φορά όμως κατέστρεψα τη sim κι έμεινα δίχως τηλέφωνο. Τσάμπα το σκόρδο που έβαλα...

Σήμερα το πρωί, πηγαίνοντας από το γραφείο προς τη wind (μιας και ανοίγει 09:00) και ατμίζοντας σε ένα φανάρι απολαμβάνοντας τη βροχή (που έπεφτε right through) ξαφνικά ανακαλύπτω πως δεν ατμίζω. Κοιτάζω το modακι και δείχνει νεκρό. Μα πως, λέω, αφού το πήρα φρεσκοφορτισμένο το πρωί, Μα πως, στο προηγούμενο φανάρι άτμιζα. Κοιτώ από δω, κοιτώ από κει, το βάζω στο usb για φόρτιση, τίποτε φίλε μου. Ξεράθηκε έτσι απλά.

Τη γκαντεμιά μου μέσα, θα ψηφίσω Μητσοτάκη (Κωνσταντίνο) μπας και με πάει καλύτερα ως ομοιοπαθητικό σκεύασμα...

Μήπως η κυρία Έφη Rose πήρε καμμιά απόφαση; Mήπως να τη ξεκινούσες από Nicorette;

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.459
Τα γλαφυρά γραπτά του Γιάννου μας με γεμίζουν με μια βαθιά χαρά, με μια πρωτόγνωρη θέρμη.
Σα παιδούλα που σκιρτά απ' τις πρώτες αισθήσεις της εφηβείας, που... TBC.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.752
Members
38.233
Νεότερο μέλος
dimpam