Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Αλεξ (Χρονια πολλα) προτασεις εχουμε;
Συμφωνω μαζι σου για το "Missing", μα το "αυτο" σου δεν μου ανοιγει ("404" room in ...kansas ντεν εχει, λεει)
Δες τις δυο πρωτες και την τελευταια
Ευτυχώς που δεν είναι όλοι σαν και σένα.Δεν πρόκειται να δω καμία βρετανική σειρά. Δεν μπορώ το ύφος τους και φυσικά την προφορά.
...και την αυτάρεσκη βιρτουοζιτέ-άμα εκείνη τοποθετείται σε περίοπτη θέση.Πλεονέκτημα οι κατά κανόνα συντομότεροι κύκλοι επεισοδίων....
Δεν μπορώ το ύφος τους...
Εδώ εντοπίζεται και μία χτυπητή ανακολουθία...Για την ολοκληρωτική εναρμόνιση με τον Sherlock,ο δράκος όφειλε να ονομαζόταν....SMUG.Ευτυχώς που δεν είναι όλοι σαν και σένα.
Δεν είδες που και οι δύο πρωταγωνιστές του Sherlock παίζουν και στο Hobbit?
Και ποιος σου είπε ότι μου αρέσει αυτή η μπούρδα;Δεν είδες που και οι δύο πρωταγωνιστές του Sherlock παίζουν και στο Hobbit?
Στo βρετανικό Missing καλύπτεται ολόκληρος ο κύκλος με τη θέαση μονάχα του τελικού επεισοδίου.Και η εντύπωση που αφήνεται είναι πως όλη αυτή η τραγικά ειρωνική ακολουθία γεγονότων δεν θα είχε συμβεί άμα ο πατέρας πρόσεχε εξαρχής καλύτερα τον μικρό....
Στις περιπτώσεις όπου είναι άτοπη η εξορία τους,επαφίεται στην επιδεξιότητα των συντελεστών το να προωθούν ακόμα και οι ΄΄ανεπιθύμητες΄΄ ψυχολογικές εγκλίσεις τη δράση με τρόπους που δεν επιβαρύνουν τη θέαση.Πρόκειται για κρίσιμη ιδιότητα σε μία σειρά που αφήνει τον τηλεθεατή να τη βλέπει,αντί να την...επιβλέπει.
Και στις ταινίες που μου αρέσουν μπορούν να εξαχθούν τέτοια συμπεράσματα, υπάρχει όμως μία βασική διαφορά: εκεί, τέτοιες λεπτομέρειες γίνονται έναυσμα για την απαραίτητη δράση...
Προσωπικά θεωρώ το Elementary από τις κορυφαίες σειρές ever, και λόγω σεναρίων και φυσικά του απίστευτου Jonny Lee Miller.Μου άρεσε κι εμένα. Θυμίζει Elementary με στοιχεία από Mentalist.
Το βλέπω αν και δεν είναι του γούστου μου. Η παραγωγή είναι κορυφαία.Ολόφρεσκο, σε εξέλιξη η πρώτη του σαιζόν το φουτουριστικό WESTWORLD και με εξαιρετικό ήχο/εικόνα. το βλέπει κανείς?
Και εγώ το βλέπω αλλά το σενάριο δεν μπορώ να πω ότι με έχει συνεπάρει. Σε σχέση με το τί είχα διαβάσει και ακούσει το περίμενα καλύτερο. Δηλαδή όταν τελειώνει ένα επεισόδιο δεν λέω «αμάν να είχα και το επόμενο τώρα να το έβλεπα», όπως συνέβαινε π.χ. όταν έβλεπα το Homeland ή το Game of Thrones. Με το Westworld άνετα περιμένω την επόμενη εβδομάδα χωρίς να «καίγομαι». Το ξεχνάω κιόλας μερικές φορές.... Εχω κοιμηθεί κιόλας σε κάποιο επεισόδιο που το έβαλα αργά να το δω, πράγμα που δεν έχει συμβεί ποτέ με τις άλλες σειρές που προανέφερα.Ολόφρεσκο, σε εξέλιξη η πρώτη του σαιζόν το φουτουριστικό WESTWORLD και με εξαιρετικό ήχο/εικόνα. το βλέπει κανείς?
Wayward Pines πολύ καλή σειρά! Είναι από αυτές που σε κρατάνε!Περιμένω να ολοκληρωθει για να μη με φάει η αγωνία και μετα βουρ στον πατσα!
Τωρα παρακολουθω αυτο.
wayward pines season 2