Ηλεκτρονικό τσιγάρο

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.271
Η μεγάλη πλειοψηφία ναι. Όχι όλοι. ;)

Όπως επίσης και το κατά πόσο χρησιμοποιούμε το ηλεκτρονικό σαν "πιπίλα" και όχι σαν υποκατάστατο του τσιγάρου εξαρτάται εν πολλοίς από το πώς ατμίζει ο καθένας μας. Νομίζω πως ο Φαρσαλινός αυτή την περίοδο ερευνά ακριβώς αυτό: το τι και πόσο εισπνέουμε σε κάθε εισπνοή.

Reaction score
8.905
μιας και θαχεις δοκιμασει 2πλες αντιστασεις και στους δυο....
...τι διαφορα ειδες με την μια αντισταση ?
Βρε Κώστα με 2 μόνο....

ντροπή είναι... πήγαινε καλύτερά στις 4

μα τι λέω τώρα.... η φουλ γεύση που κυνηγάς βρίσκεται στις μούλτι....

:laugh: :laugh: :laugh: :roflmao: :roflmao: :roflmao:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.271
Και καλά ρε Μάνο, με κατσαρόλα σε ταβέρνα πες πως είσαι εντός κλίματος. Στο δρόμο ή στο αυτοκίνητο; :D

Reaction score
15.548
Υ.Γ.Κεφάλα μην το σκεφτείς καν για το κλωνάρι που έβαλες.Πολλά προβλήματα..
εννοειται βρε....αφου εγραψα περι προβληματων.

.....μονο αυθεντικα χρησιμοποιω εγω Γιωργο μου για διαφορους λογους.

το αυθεντικο πανεμορφο και καλο.ε !!!!

Last edited:

Reaction score
5.867
ELEAFiStick 30W

Χρώματα:
Μαύρο, ασημί, κόκκινο (φούξια) μπλε
Χωρητικότητα μπαταρίας: 2200 mah
Σπείρωμα: 510
Variable voltage 2.0V-8.0V
Variable wattage 5.0W-30.0W
Διαστάσεις 75Χ21Χ32.8 χιλιοστά
Συμβατότητα αντιστάσεων: Ακαθόριστο ακόμη. Κάποια site δεν αναφερουν κάτι, ένα αναφέρει 0.5 ohm, άλλο 0.4 ohm.
Διαθέτει προστασία βαχυκυκλώματος ατμοποιητή, κόφτη 10 δευτερολέπτων, προστασία χαμηλού βολτάζ μπαταρίας.
Περιεχόμενα συσκευασίας: μπαταρία, αντάπτορας, καλώδιο, φορτιστής, οδηγίες χρήσης
Τιμή: ελάχιστα ακριβότερη από του 20w.
Πόλος: δεν έχει ανακοινωθεί κάτι
eleafiStick30w_zps80fa46e9.jpg

Εγω παντως αν δεν λιωσουν στα χερια μου,που μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα προβλημα,τα 2 istick που εχω δεν παιρνω ξανα τιποτα. Καθε 2 μηνες ολο και κατι βγαζουν να μας παρουν τα λεφτα.

Reaction score
5.867
Δηλώσεις του Γιαννάκη που έχει αλλάξει ό,τι υπάρχει επι τρία. :D
Εχεις δικιο Δημητρη μου:p,και Καλη Χρονια να εχουμε,αλλα ενταξει......το εχουν παραξεφτιλησει με τα μοντακια καθε λιγο και λιγακι νεο μοντελο.Δεν περασαν 2 μηνες....τσουπ,να το νεο.

Αυτη την στιγμη με το istick και kayfun ειμαι αρχοντας!

Reaction score
15.548
η τεχνολογια ετσι ειναι...

θα γεμισουμε μοντακια σε λιγο..... dna40 και sx350

να πεσουν και οι τιμες ;)

π.χ. με ωραιο πιασιμο καλη ποιοτητα κατασκευης πολυ καλο μενου να το φερεις εκει που θελεις και αυτονομια στο φουλ

το συγκεκριμενο με διαμετρο 25mm παιρνει σχεδον τα παντα

Reaction score
15.548
ELEAFiStick 30W

Χρώματα:
Μαύρο, ασημί, κόκκινο (φούξια) μπλε
Χωρητικότητα μπαταρίας: 2200 mah
Σπείρωμα: 510
Variable voltage 2.0V-8.0V
Variable wattage 5.0W-30.0W
Διαστάσεις 75Χ21Χ32.8 χιλιοστά
Συμβατότητα αντιστάσεων: Ακαθόριστο ακόμη. Κάποια site δεν αναφερουν κάτι, ένα αναφέρει 0.5 ohm, άλλο 0.4 ohm.
Διαθέτει προστασία βαχυκυκλώματος ατμοποιητή, κόφτη 10 δευτερολέπτων, προστασία χαμηλού βολτάζ μπαταρίας.
Περιεχόμενα συσκευασίας:
μπαταρία, αντάπτορας, καλώδιο, φορτιστής, οδηγίες χρήσης
Τιμή: ελάχιστα ακριβότερη από του 20w.
Πόλος: δεν έχει ανακοινωθεί κάτι
View attachment 42966

Εγω παντως αν δεν λιωσουν στα χερια μου,που μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα προβλημα,τα 2 istick που εχω δεν παιρνω ξανα τιποτα. Καθε 2 μηνες ολο και κατι βγαζουν να μας παρουν τα λεφτα.
εχει και 50αρη πλεον :p:D

A 50 watt iStick. This is truly a fantastic little mod. This mod won’t be out until late January, but our excitement got the best of us. This model features the capability to go even lower on resistance readings – down to 0.2 ohms. Imported. Features include:

• Made by Eleaf – a subsidiary of Ismoka/Joyetech
  • Short circuit protection
  • OLED display
  • Automatic shutoff after ten seconds
  • Pass through capability!
  • Stainless threading
  • Spring 510 connector
  • Low voltage protection
  • Reads resistance down to 0.2 ohms!
  • Up to 50 watts
  • Comes with non-native charging cord
  • Comes with non-native Ego adapter
  • Voltage range 2.0v – 10.0v
  • Wattage range 5W – 50W – accurate voltage and metering
  • 4400mAh capacity battery
  • Dimensions: 83mm x 23mm x 45mm
  • Mini USB charging port
  • -/+ buttons for adjusting wattage/voltage
  • LED display shows
    • Vape timer
    • Remaining battery life
    • Atomizer Resistance
    • Wattage
    • Voltage

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.271
πως θα μπορουσε να χαρακτηριστει αυτη η συνεργασια..?

http://aquarius-project.com/
"Ανάμεσα στο ευρύ φάσμα επιστημονικών και εμπορικών δράσεων της Aquarius Project, το πρώτο προϊόν που θα κυκλοφορήσει στην αγορά είναι μια ολοκληρωμένη σειρά υγρών αναπλήρωσης για χρήση με το ηλεκτρονικό τσιγάρο, με την επωνυμία Liquidom.

Τα υγρά αναπλήρωσης της Liquidom διακρίνονται για την ποιότητά τους που είναι το αποτέλεσμα πολύμηνης έρευνας και ανάπτυξης του Εργαστηρίου Βιοχημείας (ΕΜΒΙΑ) του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Το ερευνητικό προσωπικό του, με την υψηλή επιστημονική κατάρτιση και εμπειρία, μετά από πολυετή ερευνητική ενασχόληση με τη νικοτίνη και τους ανθρώπινους νικοτινικούς υποδοχείς, σχεδιάζει και παράγει προϊόντα ανώτερης ποιότητας και υψηλής καθαρότητας.

Η συνεργασία με διεθνείς οίκους που εγγυώνται καθαρότητα της δραστικής ουσίας σε επίπεδο άνω του 99,9%, σε συνδυασμό με σύγχρονες και πιστοποιημένες μεθόδους ανάλυσης, διασφαλίζουν ότι οι πρώτες ύλες που επιλέγονται είναι οι απόλυτα κατάλληλες και ασφαλείς για χρήση με το ηλεκτρονικό τσιγάρο, ακολουθώντας πιστά όλους τους κανονισμούς ασφαλείας.

Η παρασκευή σε απόλυτα ελεγχόμενες συνθήκες συντελεί στην υψηλή ποιότητα των υγρών, των οποίων η τελική σύσταση πιστοποιείται αξιόπιστα από μια σειρά επιπρόσθετων αναλύσεων

Στη Liquidom θα ανακαλύψετε σύνθετες και περίπλοκες δημιουργίες που ικανοποιούν κάθε μια από τις τέσσερις βασικές γευστικές αισθήσεις. Η ανάπτυξη κάθε σύνθεσης απαιτεί πολύ χρόνο, διορθώσεις και δοκιμές μέχρι να τελειοποιηθεί και να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία ατμίσματος.

Οι προδιαγραφές όλων των υγρών πλήρωσης είναι σε απόλυτη συμφωνία με την πρόσφατη Ευρωπαϊκή νομοθεσία και η περιεκτικότητά τους σε νικοτίνη δεν ξεπερνά σε καμιά περίπτωση τα 20 mg/mL.

Η νέα σειρά υγρών αναπλήρωσης Liquidom περιλαμβάνει 10 νέα υγρά αναπλήρωσης, 6 από τα οποία θα κυκλοφορήσουν άμεσα στην Ελληνική και την Ευρωπαϊκή αγορά και 4 που θα κυκλοφορήσουν ως special edition τους επόμενους μήνες."

Χμ...για να δούμε...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός