- Reaction score
- 21.888
... και πολύ καλά κάνεις.
Μα μιλάς σοβαρά;Ενα απο τα αγαπημενα μου σετ, οσες φορες σκεφτηκα να τα δωσω, παντα το αναιρω.
Magnum Dynalab Etude Tuner View attachment 43434
Εκπληκτικός δέκτης. Υπάρχει κανείς που να τον πουλάει; Όχι !!!
Toν εχει ενας φιλος μου και ειναι μια χαρα ομορφουλης.Λίγο ασχημομούρικο είναι αυτό το Magnum Dynalab... Βασικά, εάν κρατούσε τα VU meters και "πέταγε" τα "αυτιά" για βίδωμα σε rack, θα μου άρεσε πιο πολύ.
Οντως, (δεν σπανε δεν χαλανε) και απο την δεκαετια 90 μεχρι και σημερα, οποτε τα βαλω στην πριζα μου δινουν αβιαστα τον καλυτερο τους εαυτο !!Μα μιλάς σοβαρά;
Μόνο ένας τρελός θα έδινε τέτοια μηχανήματα!!!!
Ε, ναι, γούστα είναι. Να φανταστείς κι οι δικοί μου τελικοί ενισχυτές ήρθαν με τέτοια "αυτιά" βιδωμένα πάνω τους και - εννοείται ότι - τα ξεβίδωα αμέσως, πριν καν τους βάλω στο rack!Toν εχει ενας φιλος μου και ειναι μια χαρα ομορφουλης.
Δεν εχει φωτογενεια ο καημενος και βγαινει ασχημος.
Ειναι και θεμα γουστου βεβαια αυτα.
Ενα απο τα αγαπημενα μου σετ, οσες φορες σκεφτηκα να τα δωσω, παντα το αναιρω.
Μπράβο παιδιά... ζηλευτά μηχανάκια.20+χρονια μαζι ....
Γιατί οι κατασκευαστές θέλουν να βγάζουν το κόστος επί 10 φορές και γιατί δεν έχουν στις τάξεις τους σχεδιαστές με αρ...α (ή τουλάχιστο όχι όλοι) για να τα σχεδιάσουν!.....γιατί δεν βγάζουν σήμερα τέτοια ¨εργαλεία ¨...και έχουμε πήξει στη σαβούρα και την ¨πριονοκορδέλα¨?...
Cabasse Brigantin Series. View attachment 39779
Ο νέος είν ωραίος , αλλά ο παλιός είναι πιό ωραίος.Audio Note Ongaku
(1989)
Και ο νέος!
ναι , αλλα ποιο ειναι ?Ένα πρωτοπορειακό ηχείο,δημιούργημα ενός τρανού μηχανικού,του Jim Rogers.O Α.Ζήλος,σε κάποιον παλιόν Ήχο,έγραφε για τον δίσκο των Beatles Sgt.Pepper's Lonely Hearts Club Band ότι δεν ήταν ο καλύτερος,αλλά οι ιδέες και οι πειραματισμοί τους άνοιξαν πάμπολλους νέους δρόμους για την ροκ μουσική.Νομίζω ότι το ίδιο έκανε και ο Rogers για τους σχεδιαστές ηχείων με το δημιούργημά του αυτό το 1977. View attachment 46819
Συμμερισθήτε και απολαύσατε...οπτικώς(και ακουστικώς είναι μια χαρά,37 χρόνια μετά την αγορά τους από τον γράφοντα)
Ακριβώς.To JR149
Τελικά ο Σάκης ο Ανατολικός το εφτιαξεΕπίσης το πρώτο μου και τελευταίο μαγνητόφωνο. Εχει παιξει ελαχιστα καθως μια βλαβη το ταλανιζει απο τοτε που το θυμαμαι. Καποιος εκλεκτος συνφορουμιτης εχει αναλαβει την επισκευη του.....
View attachment 41965