11 Ιανουαρίου 2015 #681 L lesarros Μηνύματα 11.602 Reaction score 1.457 Ο Τελευταιος Χορός. Αν και θα είναι περίπου στα μεσάνυχτα της 25/1/2015,ας βάλουμε τα προεόρτια!
25 Ιανουαρίου 2015 #682 L lesarros Μηνύματα 11.602 Reaction score 1.457 Το ποπ το ελληνικό,είναι πάντα παρόν στους αγώνες για μια καλύτερη ζωή,για περισσότερη ελευθερία και δημοκρατία και δεν θα κάνει πίσω.|Πως θα μπορούσε άλλωστε!
Το ποπ το ελληνικό,είναι πάντα παρόν στους αγώνες για μια καλύτερη ζωή,για περισσότερη ελευθερία και δημοκρατία και δεν θα κάνει πίσω.|Πως θα μπορούσε άλλωστε!
25 Ιανουαρίου 2015 #684 L lesarros Μηνύματα 11.602 Reaction score 1.457 Ερχεται ο Αλέξης,ότι κι αν διαλέξεις!
25 Ιανουαρίου 2015 #686 L lesarros Μηνύματα 11.602 Reaction score 1.457 Δεν υπάρχει μίσος,δεν υπάρχει πόνος,μόνο ΧΑΡΑ!
25 Ιανουαρίου 2015 #692 L lesarros Μηνύματα 11.602 Reaction score 1.457 lesarros said: Ζωολογικός ο Κήπος! Click to expand... Και πιο πέρα μες στο κρύο,το μυρμήγκι κουβαλάει,δεν αρπάζει από κανέναν κι όμως κάποιος το πατάει ω,ω,ω!
lesarros said: Ζωολογικός ο Κήπος! Click to expand... Και πιο πέρα μες στο κρύο,το μυρμήγκι κουβαλάει,δεν αρπάζει από κανέναν κι όμως κάποιος το πατάει ω,ω,ω!
25 Ιανουαρίου 2015 #694 L lesarros Μηνύματα 11.602 Reaction score 1.457 Γεια σου,γεια σου,γεια σου, γεια σου!
25 Ιανουαρίου 2015 #695 L lesarros Μηνύματα 11.602 Reaction score 1.457 Αν γράψω ένα τραγούδι μοναχά που να χαρίζει στα παιδάκια τα φτωχά λίγο ψωμί κι ένα ζεστό κρεβάτι τότε θα πω πως έχω γράψει κάτι Αν γράψω ένα τραγούδι μοναχά που να μην έχει λόγια κούφια και ρηχά και δίνει δύναμη στον κουρασμένο εργάτη τότε θα πω πως έχω γράψει κάτι Τραγούδια αμέτρητα έχω γράψει, αλλά είναι τα βάσανα του κόσμου πιο πολλά τόσα τραγούδια μου που πήγανε χαμένα κι είναι σαν να μην έγραψα κανένα Αν γράψω ένα τραγούδι μοναχά που να το λεν όταν το μίσος ξεψυχά εχθροί και φίλοι αδερφωμένοι και κεφάτοι τότε θα πω πως έχω γράψει κάτι Τραγούδια αμέτρητα έχω γράψει, αλλά είναι τα βάσανα του κόσμου πιο πολλά τόσα τραγούδια μου που πήγανε χαμένα κι είναι σαν να μην έγραψα κανένα
Αν γράψω ένα τραγούδι μοναχά που να χαρίζει στα παιδάκια τα φτωχά λίγο ψωμί κι ένα ζεστό κρεβάτι τότε θα πω πως έχω γράψει κάτι Αν γράψω ένα τραγούδι μοναχά που να μην έχει λόγια κούφια και ρηχά και δίνει δύναμη στον κουρασμένο εργάτη τότε θα πω πως έχω γράψει κάτι Τραγούδια αμέτρητα έχω γράψει, αλλά είναι τα βάσανα του κόσμου πιο πολλά τόσα τραγούδια μου που πήγανε χαμένα κι είναι σαν να μην έγραψα κανένα Αν γράψω ένα τραγούδι μοναχά που να το λεν όταν το μίσος ξεψυχά εχθροί και φίλοι αδερφωμένοι και κεφάτοι τότε θα πω πως έχω γράψει κάτι Τραγούδια αμέτρητα έχω γράψει, αλλά είναι τα βάσανα του κόσμου πιο πολλά τόσα τραγούδια μου που πήγανε χαμένα κι είναι σαν να μην έγραψα κανένα
25 Ιανουαρίου 2015 #696 L lesarros Μηνύματα 11.602 Reaction score 1.457 Μαγεμένα φτερά,αύριο με τη ροζ την αυγή!
25 Ιανουαρίου 2015 #698 L lesarros Μηνύματα 11.602 Reaction score 1.457 Για ένα παιδάκι,για ένα μεταναστόπουλο!