.....αδυνατω να βρω φωτογραφια γιατι υπαρχουν μυρια στο νετι οπου....ολες με αρεσουν!!!!!!!!
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
.....αδυνατω να βρω φωτογραφια γιατι υπαρχουν μυρια στο νετι οπου....ολες με αρεσουν!!!!!!!!
υπαρχει και η roufokavleta ειναι plus εκδοσηΥπαρχει και το kavletta .......οπου θα το συναντησεις παντου σε ολον τον κοσμο .....δεν υπαρχει συγκεκριμενο μοντελο οπως η Alfetta αλλα το βρισκεις με διαφορετικο στυλ,μεγεθος,υψος και τα λοιπα......ειναι το κατι που....το θελουμε ολοι βρε παιδι μου.....
αδυνατω να βρω φωτογραφια γιατι υπαρχουν μυρια στο νετι οπου....ολες με αρεσουν!!!!!!!!
τα διαγραμματα δειχνουν αυτο που λεω .....δεν χρειαζεται να εισαι πιστημονας...ρε....αφηστε τον ανθρωπο να τα χαρει....πιστημονες της οκας ολοι σας.....ice σιχτηρ λεω εγω.....
Χ.Α -------state of the art listening..........παλιο γιδογαμηδες μου γινατε και χρυσαυτιαδες........ρε ουρττττττττ!!!!!±!
Να αλλάξουμε και το χρώμα στους τοίχουςυπαρχει και η roufokavleta ειναι plus εκδοση
περαν αυτου νομιζω οτι ο S πρεπει να ξηλωσει τα παντα απο εκει μεσα(μιας και ο χωρος ειναι μονο για μουσικη)και να κανει απο την αρχη σωστη δουλεια η οποια δεν εγινε.....
θελω κεγω ενα κλειδακιόταν μπορέσεις φέρε μου τα κλειδιά
ετσι μπραβο.....βγαλλε αντριλα αγορι μου....να βραχουνε μερικα βρακακια που πηρανε θαρρος!!!!!!!!Κεφαλα εισαι μπλακ λιστ, προσεχε τι λες, τι γραφεις, που πηγαινεις και που κοιμασαι ..........
Den πιστευω να λειτουργεις στο παρασκηνιομε βλέπετε εεε..... που μένω αμέτοχος σε όλα αυτά.....
απλά αυτές τις μέρες ασχολούμαι με σοβαρότερα χόμπι..... για ατμοποιητές και υγρά....Den πιστευω να λειτουργεις στο παρασκηνιο
βαλε και λιγο ροζ θα του πηγαινει...τα χρωματα στους τοιχους ειναι τρια, ατσαλι, τσιμεντο, ανθρακας. Πιο αντρικο δεν γινεται ρεεεεε.