ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ: MONTANA - MARK LEVINSON - CARY AUDIO

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706
Ο σκοπος την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη ειναι να στηθει ενα αξιοπρεπες συστημα .
Για λογους οικογενειακης μικροοικονομιας θα παιξω χωρις προ προς το παρον.
Ο προενισχυτης θα ερθει σπιτι μαζι με την αναπτυξη.
τι ειπες τωρα.......πως το πεταξες αυτο τωρα?
ΑΝΑΠΤΥΞΗ......καπου το διαβασα αυτο ......με συγκινησες τωρα βρε......απαπαπαπαπαπα

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706
δηλαδης Βλασαρα δεν υπαρχει περιπτωση με προ ντακ να παιζουμε εξισου καλα?τι λες γιαυτο?

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Εχω σχηματισει την εντυπωση οτι καποιοι τελικοι θελουν τον προενισχυτη τους βρε παιδι μου. Οχι οτι παιζουν ασχημα με ντακ προ αλλα για το κατι παραπανω. Βεβαια υπαρχουν τελικοι οπως του Μ που τους αρκει η εξοδος του ντακ. Ιδωμεν.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706
αυτη την βδομαδα Βλασιους λεω να παρω τον σιτεμενο και να σου ερθουμε αμα μας καλεσεις ......καποιο απογευμα ρε παιδι μου......για ποτε ειπες?????

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706
Μη λες το φιλο μου σιτεμενο, ο ανδρας ωριμαζει, παλαιωνει δε γερναει, ειναι σαν το κρασι.
τωρα που σκεφτομαι ...δεν εχεις αδικο....μιας και ειμαι κοντα και εγω οποτε δεν με συμφερει ...αχχαχαχαχαχα ....ποτε θα σας δουμε βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Εγω με πουρέιντζερς δεν κάνω παρέα.
Έχω γραφτεί στα καπη και παίζω ντομινο πίνοντας τηλιο

Last edited by a moderator:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706
Εγω με πουρέιντζερς δεν κάνω παρέα.
Έχω γραφτεί στα καπη και παίζω ντομινο πίνωντας τηλιο
αστα διαλα ρε..........

να σας ενημερωσω οτι ο Μανωλος εχει ηδη χασει 10 κιλα και εχει γινει στυλακι με φραπα μαγουλο και αγερωχη ανευ κοιλιας κορμοστασια.....ετσι για σκασετε μερικες απο εσας!!!!!!:fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
αστα διαλα ρε..........

να σας ενημερωσω οτι ο Μανωλος εχει ηδη χασει 10 κιλα και εχει γινει στυλακι με φραπα μαγουλο και αγερωχη ανευ κοιλιας κορμοστασια....
Κόποι και έξοδα τόσων ετών , χάθηκαν....
Κρίμα!

Reaction score
8.905
Ο ένας Βλάσης, θα κρίνει τον άλλον...:rolleyes: θα Krellαθούμε τελείως...:p Μάνο, να πάμε για καφέ εμείς εκείνη την ώρα-μέρα...:laugh:

Last edited:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706
σημερα εμαθα οτι τα πουλαει ολα μιας και ολοκληρωσε....

γνωστος μας.....:D

δεν παιρνετε εστω απο ενα κομματι να ακουτε και οι δυο..:laugh:
τι λες μωρη Λολομπριτζιτα εσυ...κουφαλογο που μας την λες κιολας .......δασυτριχε χαιεντα ολκης!!!!!!!!!:roflmao::roflmao::roflmao:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706
Υπαρχει και το kavletta .......οπου θα το συναντησεις παντου σε ολον τον κοσμο .....δεν υπαρχει συγκεκριμενο μοντελο οπως η Alfetta αλλα το βρισκεις με διαφορετικο στυλ,μεγεθος,υψος και τα λοιπα......ειναι το κατι που....το θελουμε ολοι βρε παιδι μου.....:D:D:D:D:D
αδυνατω να βρω φωτογραφια γιατι υπαρχουν μυρια στο νετι οπου....ολες με αρεσουν!!!!!!!!:laugh::laugh:

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.971
Members
38.274
Νεότερο μέλος
spani1