- Reaction score
- 373
Ωχ... Κάτι μου έλεγε εχθές αλλά δεν θυμάμαι.....ασε μας ρε πσεφτη......ορκισου το ρε........
Ωχ... Κάτι μου έλεγε εχθές αλλά δεν θυμάμαι.....ασε μας ρε πσεφτη......ορκισου το ρε........
Ωραια φαση τα dsd. Αλλος ηχος ρε παιδι μου .........
Μετά το σημερινό μαρτύριο θα αργήσει να συνέλθει ...Για πες κι άλλα...
Μόνο τα DSD είναι ωραία φάση;
Μαρτύρα αλλιώς θα πω που βρήκες το τηλέφωνό μου!
Μετά το σημερινό μαρτύριο θα αργήσει να συνέλθει ...
Τα dsd εχουν απο την φυση τους λιγοτερα δυναμικα.Το dsd λιγότερα δυναμικά?
Μήπως δεν είναι/ήταν θέμα φορμά αλλά του ότι (ίσως) το dac δεν ανταπεξέρχεται με αξιώσεις σαν προ στο σετάπιον?
Για να μην εχει αγωνια το στερνο, η ΧΑ ειναι στα ταβανι ...
Το ΧΑ καταγραφει φθινουσα πορεια εδω και καιρο λογω πολiτικης ασταθειας και αβεβαιοτητας, η ΧΑ ανθισταται και και ανεβαζει συνεχως το υψος του soundstage κοντρα σε ολα. Καλα τα dsd αλλα ακομα προτιμοτερο η πηγη μας να παιζει εξαιρετικα στα ταπεινα 16/44 και λοιπα, και το dsd capability να μην αποτελει απολυτο κριτηριο. Απο δυναμικα δυστυχως μου θυμιζουν τη σοφη λαικη ρηση "Κλ--ω προσεκτικα για να μη χ--ω το σωβρακο..."Το dsd λιγότερα δυναμικά?
Μήπως δεν είναι/ήταν θέμα φορμά αλλά του ότι (ίσως) το dac δεν ανταπεξέρχεται με αξιώσεις σαν προ στο σετάπιον?
Ευχαριστώ....Ο Νίκος (Kogni) από σήμερα (εκτός ότι κατέχει τον τίτλο του master-selfie-man)... θα είναι και αρχι-εκτιμητής ήχο-συστημάτων... όποιος λοιπόν θέλει την έγκριση / αξιολόγηση... ξέρετε που θα αποτανθείτε!
Έσκισες πάλιΚαι ξεκινάμε..........Αυτά......