- Reaction score
- 373
Ωχ... Κάτι μου έλεγε εχθές αλλά δεν θυμάμαι.....ασε μας ρε πσεφτη......ορκισου το ρε........![]()

Ωχ... Κάτι μου έλεγε εχθές αλλά δεν θυμάμαι.....ασε μας ρε πσεφτη......ορκισου το ρε........![]()
Ωραια φαση τα dsd. Αλλος ηχος ρε παιδι μου .........
Μετά το σημερινό μαρτύριο θα αργήσει να συνέλθει ...Για πες κι άλλα...
Μόνο τα DSD είναι ωραία φάση;
Μαρτύρα αλλιώς θα πω που βρήκες το τηλέφωνό μου!![]()
Μετά το σημερινό μαρτύριο θα αργήσει να συνέλθει ...
Τα dsd εχουν απο την φυση τους λιγοτερα δυναμικα.Το dsd λιγότερα δυναμικά?
Μήπως δεν είναι/ήταν θέμα φορμά αλλά του ότι (ίσως) το dac δεν ανταπεξέρχεται με αξιώσεις σαν προ στο σετάπιον?
Για να μην εχει αγωνια το στερνο, η ΧΑ ειναι στα ταβανι ...
Το ΧΑ καταγραφει φθινουσα πορεια εδω και καιρο λογω πολiτικης ασταθειας και αβεβαιοτητας, η ΧΑ ανθισταται και και ανεβαζει συνεχως το υψος του soundstage κοντρα σε ολα. Καλα τα dsd αλλα ακομα προτιμοτερο η πηγη μας να παιζει εξαιρετικα στα ταπεινα 16/44 και λοιπα, και το dsd capability να μην αποτελει απολυτο κριτηριο. Απο δυναμικα δυστυχως μου θυμιζουν τη σοφη λαικη ρηση "Κλ--ω προσεκτικα για να μη χ--ω το σωβρακο..."Το dsd λιγότερα δυναμικά?
Μήπως δεν είναι/ήταν θέμα φορμά αλλά του ότι (ίσως) το dac δεν ανταπεξέρχεται με αξιώσεις σαν προ στο σετάπιον?
Ευχαριστώ....Ο Νίκος (Kogni) από σήμερα (εκτός ότι κατέχει τον τίτλο του master-selfie-man)... θα είναι και αρχι-εκτιμητής ήχο-συστημάτων... όποιος λοιπόν θέλει την έγκριση / αξιολόγηση... ξέρετε που θα αποτανθείτε!![]()
Έσκισες πάλιΚαι ξεκινάμε..........Αυτά......