- Reaction score
- 9.090
The book of life
8+!
8+!
Attachments
-
21,2 KB Προβολές: 38
Αυτό έχει σε λίγο...Nightcrawler , Αρχιζει σαν 7- τελειωνει σαν 8+ . Απο τα καλα της σεζον.
κλασική αμερικανια ένας άνθρωπος φτάνει να πηδήξει μέχρι τη μισή Ρωσία χαχαχαχα
θα το δω κι εγώ σήμερα,αύριο.Nightcrawler , Αρχιζει σαν 7- τελειωνει σαν 8+ . Απο τα καλα της σεζον.
Εδώ ο άλλος έχει πηδήξει τη μισή Αθήνα, και δεν είναι και Denzel Washington...κλασική αμερικανια ένας άνθρωπος φτάνει να πηδήξει μέχρι τη μισή Ρωσία χαχαχαχα
4.0/10 απο εμένα
Σωστός ... περασμένα μεγαλεία που να πήγε τώρα ο πετράν ????Εδώ ο άλλος έχει πηδήξει τη μισή Αθήνα, και δεν είναι και Denzel Washington...
Μετά τα τόσα εγκωμιαστικά απογοητεύτηκα λίγο. Όχι ότι δεν είναι καλή ταινία. Πιθανόν να έβαζα μεγαλύτερη βαθμολογία αν ήμουν ανυποψίαστος.Nightcrawler , Αρχιζει σαν 7- τελειωνει σαν 8+ . Απο τα καλα της σεζον.
Δεν μιλάω ελεύθερα ακόμα γιατί χθες πρόλαβα να το δω ως τη μέση. Όσο καλύτερο και να είναι το δεύτερο μέρος από το πρώτο, μάλλον δεν θα έχει καλό μέσο όρο από μένα, γιατί το part one το βαθμολογώ επιεικώς με 2. Έχει να φάει κράξιμο ο Ανδρέας στο άλλο thread...Μετά τα τόσα εγκωμιαστικά απογοητεύτηκα λίγο. Όχι ότι δεν είναι καλή ταινία. Πιθανόν να έβαζα μεγαλύτερη βαθμολογία αν ήμουν ανυποψίαστος.
Ξεκινάει με 6-, τελειώνει με 7+
Μπορεί να την είδε σε 1080 και να ενθουσιάστηκε βρε!Έχει να φάει κράξιμο ο Ανδρέας στο άλλο thread...
Χάλασε το πλήκτρο fast forward?Δεν μιλάω ελεύθερα ακόμα γιατί χθες πρόλαβα να το δω ως τη μέση.
Νομίζω ότι το 8 δεν το φτάνει! 7 και με το ζόρι! Όμως το ''The Judge'' είναι πραγματικά μια καλή ταινία! δηλαδή εμένα μου άρεσε!!!Nightcrawler , Αρχιζει σαν 7- τελειωνει σαν 8+ . Απο τα καλα της σεζον.
Με FF δεν θα το σταματούσα πουθενά και θα τέλειωνε σε 5 λεπτά...Χάλασε το πλήκτρο fast forward?