Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
oταν φτασω τα 30ml θα βαλω και εγω να δουμε..δλδ το ΠΣ
παιζω απο 190 -220 c δλδ 374 - 428 f για να δω.
και σαν υγρο εχω το atmos fresh
ο φιλος παντως παιζει ψηλα νομιζω στους 250c και το υγρο δεν ξερω τι αποχρωση εχει..
Τα δυο προβληματα που βλεπω στο VS 40 ειναι οτι ατμιζεις παραπανω και δεν μπορεις να βαλεις ακριβως τα watt
Ξεφτιλίστηκα ............αλλά έβλεπα όλη μερα mod και τα μπέρδεψα με το vaporflask .ευτυχώς που το πήρα χαμπάρι.....
αν και δεν έπρεπε να μιλήσω και να περιμένω να δω πως θα τις έβαζες στο istick μέσα.....
Θελει λιγοτερα watt....δοκιμασε την θερμοκρασια που θες και παιξε με τα watt...εγω με 210c παιζω 9 - 10 wattΚαλημέρα, το Gin's addiction είναι διάφανο και το Spirits καφετί σαν καραμέλα. 50-50 κ τα 2 κ 6mg νικοτίνη.
Είχα ανεβάσει τόσο πολύ την θερμοκρασία γιατί μερικές φόρές στα 2-3 δευτερόλεπτα μου χτυπούσε το Temp Control.
Όπως υποσχέθηκα, οι φώτο από απο τις subΩ αντιστάσεις του Ναυτίλου μετά απο 30ml υγρού.
DanLucas Spirits
Halcyon Haze - Gin's Addiction
Οκ.....ξεβιδωσε!Bάλτο στην κατάψυξη για καμιά ώρα και μετά ξαναπροσπάθησε με λαστιχένια γάντια.
Άσε ρε Γιάννη,που θέλουν να πληρώνουμε το rebudge της lg και της Samsung 50% ακριβότερα..http://www.mxjo.net/mxjo-imr-18650f-2500mah-35a-37v-flat-top-high-drain-battery-p-228.html
Ακουω καλα λογια για αυτη την μπαταρια. View attachment 45289
βρες μια efest (lg)18650 2500mah - 35Α και θα είσαι πολυβόλο....Ο κύβος ερρίφθη......
Sigelei 5-30 W +subtank mini
Επλερώθηκαν και αναμένουμε αυξήσεις στο μέλλον .
Οβελίας και άτμισμα παρέα .
Εχεις αγορασει απο αυτον Γιωργο?
Σήμερα είδα από κοντά το istick50 της eleaf .
Mεγάλο ρε παιδιά.....μεγάλο
Στα χέρια του Busardo φαινότανε "κανονικό " .
Ο κύβος ερρίφθη......
Sigelei 5-30 W +subtank mini
Επλερώθηκαν και αναμένουμε αφίξεις στο μέλλον .
Οβελίας και άτμισμα παρέα .