Να είσαι καλά Συντοξότη!! (171263)Υπέροχος!!!!!
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Να είσαι καλά Συντοξότη!! (171263)Υπέροχος!!!!!
Σε ευχαριστώ πολύ Νικόλα!Ακάθεκτος ο Mr Tramp
πολλά καλορίζικα Δημήτρη !
Υπέροχος!!!!!
Kαλημερα, Δημητρη να τον ευχαριστιθης, αν ειχα τα αναλογα ηχεια με εβλεπα προς τα εκει.Δεν ειναι τυχαιο οτι ο Γιωργος ο Τζιαφης ειχε ονομαση studio 845.Aυριο θα μου στειλουν καλωδια συνδεσης & ηχειων που εχουν φτιαχτη για αυτα τα ενυσχιτικα δια χειρος Τζιαφη για δοκιμη.Για τo θεμα μας ΟΚ τηλ.Υπέροχος!!!!!
Σε ευχαριστώ Γιώργο!Kαλημερα, Δημητρη να τον ευχαριστιθης, αν ειχα τα αναλογα ηχεια με εβλεπα προς τα εκει.Δεν ειναι τυχαιο οτι ο Γιωργος ο Τζιαφης ειχε ονομαση studio 845.Aυριο θα μου στειλουν καλωδια συνδεσης & ηχειων που εχουν φτιαχτη για αυτα τα ενυσχιτικα δια χειρος Τζιαφη για δοκιμη.Για τo θεμα μας ΟΚ τηλ.
Να είσαι καλά Γιάννη μου!Μεγειές Δημήτρη καλοάκουστος.
καλημερα σε ολους !!! εγω εκεινο που εχω να πω για το νεο αποκτημα του φιλου μας,ειναι το εξης....Με το που τον άναψα και περίμενα λίγο να ζεσταθούν τα λαμπιόνια, έριξα στο dac την αγαπημένη μου συλλογή που ξέρω απέξω πως παίζει...Costas Pappas choice!!
Σοκαρίστηκα από τον καθηλωτικό ήχο του !! Πρώτη φορά τα ηχεία μου κελαηδούσαν έτσι..Δύναμη σε συνάρτηση με ανάλυση, γλυκύτητα και συναίσθημα!!
Πήρα κατ'ευθείαν τον φίλο μου τον Τάκη (TRIPLEDRAGON) που είναι ομοιοπαθής ανταλλαγάκιας της δεκαετίας του 80, με ευαίσθητο ηχείο κόρνας μεγάλου μεγέθους και άπειρους πειραματισμούς σε μηχανήματα. Επιθυμία του και δική του τώρα (και πριν απο εμένα) είναι να παίξει με single ended ενισχυτή!
Σε πέντε λεπτά ήρθε για καφέ και ακρόαση.
Το τι άκουσε θα το αφήσω στον Τάκη να σας το πει..
Αυτό που μπορώ να σας πω εγώ είναι ότι και οι δύο αναρωτηθήκαμε αν παίζει έτσι με αυτές τις μικρές κωλολάμπες, πως θα παίζει με καλές?
καλημερα σε ολους !!! εγω εκεινο που εχω να πω για το νεο αποκτημα του φιλου μας,ειναι το εξης....
απλα .......θελω κι εγω εναααααααααααα !!!!!!!!!!!!!!
καλημερα σε ολους !!! εγω εκεινο που εχω να πω για το νεο αποκτημα του φιλου μας,ειναι το εξης....
απλα .......θελω κι εγω εναααααααααααα !!!!!!!!!!!!!!
Καλημέρα Χρηστάρα!Καλημέρα Δημήτρη,
Το Dared τον είχα και εγώ ενα φεγγάρι, είναι εξαιρετικός, εγκρίνω!
Καλες ακροασεις Δημητρη !!!!
Νομίζω και εγώ ότι το όλο θέμα έχει να κάνει με το ταίριασμα με τα συγκεκριμένα ηχεία. Παρ'όλο που είναι 94db, μην ξεχνάς ότι είναι 4 om και τα τέσσερα δωδεκάιντσα θέλουν πολύ ρεύμα για να κουνηθούν σωστά, κάτι που μας το απέδειξε περίτρανα ο Dared!!συζητωντας κατα καιρους με φιλους << γνωστες του ειδους>> εχω ακουσει κατα καιρους διαφορα του στυλ ελα μορε ,αυτος ( ο dared )δεν εχει δυναμη,αυτος δεν εχει διαφανεια , ο αλλος προχτες μου ελεγε οτι επειδη ΔΕΝ εχει καλους μετασχηματιστες δεν εχει μπασα και πολλα αλλα ...
η χτεσινη λοιπον ακροαση ,στο σπιτι του Δημητρη , διεψευσε ολα τα παραπανω !!! ο ενισχυτης και μπασα εχει (τοσα που καποια στιγμη τα πηραμε στο στομαχι !!!) και διαφανεια εχει και οδηγηση και ..και ..και
οποτε τα συμπερασματα δικα σας
το αποτελεσμα που ακουσα στα ηχεια του Δημητρη με τα δυο δωδεκαιντσα ,ηταν παρα πολυ καλο !!!
με καποιο αλλο ηχειο δεν μπορω να ξερω τι θα κανει ο ενισχυτης ...
ναι φιλαρακο!!! το ταιριασμα με τα δικα σου ηχεια ειναι σε παρα πολυ καλα επιπεδα!!!!Νομίζω και εγώ ότι το όλο θέμα έχει να κάνει με το ταίριασμα με τα συγκεκριμένα ηχεία. Παρ'όλο που είναι 94db, μην ξεχνάς ότι είναι 4 om και τα τέσσερα δωδεκάιντσα θέλουν πολύ ρεύμα για να κουνηθούν σωστά, κάτι που μας το απέδειξε περίτρανα ο Dared!!
Σε ευχαριστώ Αντώνη!Καλορίζικος Δημήτρη... εγώ θέλω να σε ρωτήσω για τον "Ψαρά"... τί λέν τούτα?
Σε ευχαριστώ Δημήτρη! Το Accuphase το έδωσα για λόγους ανωτέρας βίας.καλοταξιδος Δημητριε ... ευχομαι να μεινει καιρο στο ρακ...!!!
(μεχρι να τον ακροαστω τουλαχιστον)
oσο για το ραδιακι εγω θα κρατουσα το .....αλλο...
Σε ευχαριστώ Στέλιο!Καλορίζικος και από μένα ο Dared ! Έκανες πολύ καλά που ...τόλμησες !
Θα ήταν αδιακρισία να ρωτούσα ποιο ήταν το κόστος της αγοράς ; (για να αρχίσουμε το ψάξιμο...)
Καλημέρα