επειδή "έθιξα" την φωτογραφία... και όταν του καλλιτέχνη... του σχολιάζεις την "ιδιότητά του"....τσιμπησες ε ????????
συνήθως ενοχλείται....
επειδή "έθιξα" την φωτογραφία... και όταν του καλλιτέχνη... του σχολιάζεις την "ιδιότητά του"....τσιμπησες ε ????????
ουτε τζουρα εδω και εξι μηνες γατονια..........Πως τα πας με το κοψιμο ;
Εαν σου δωθει η ευκαιρία δοκίμασε να βάλεις και ένα τελικό .Έχω δυο κεντρικά και είναι θηρία , παίζω με pioneer SC-lx 90 susano και τα κεντρικά μου είναι τα fcm8 της b&w και ένα πολύ καλά σεταρισμενα και παίζουν πολύ δυνατά, αλλά το βράδυ μιλάμε ότι βλέπω ταινία στο -65 db. το κεντρικό το ανεβάζω 1,0 με 1,5 db. αλλά και πάλι ανεβαίνει όλο και όχι μόνο οι διαλογή. Θα ανεβάσω και Φώτο
Δηλαδη εγω που παιζω τα jbl ls 80 με τον sc-lx 76 θα με "βαλετε" να παρω κ τελικο........βαλε για πλακα 150 βατ στο καθε καναλι
απλα να εχεις κοντα λεφτα γιατι θα αγορασεις οτι σε κανει να νομιζεις οτι αλλαξες συστημα
ο σουζανος με τα ρευματα και την ποιοτητ απου εχει , ειναι μονο για ηχεια μολυβοθηκες ( 4 ιντσες γουφερακι ) (το πολυ)
σιγα να μην εχει μετακινηθειΑυτό που βλέπεις πίσω από τον Runco,με κάτι καλώδια γύρω του....τουλάχιστον έτσι ήταν,τώρα αν έχει αλλάξει κάτι πρέπει να μας το πει ο ίδιος
δε μας βαζεις και μια φωτο πισω να δουμε το υπολοιπο συνολο? τρελενομαι για μεγαλες οθονες! Bravo!!Ειναι 3.62 πλατος και υψος 1.60 περιπου 160 ιντσες.
Ούτε 60...? Δηλαδή πόσο? 59,7 w? 58,3 w? Έχεις μηχάνημα και των μέτρησες??? Δηλαδή ο lx-87, 86 πόσο είναι?? 19,5w?ο lx-57? 7,5w? O vsx 923 1,1w? Ρε τι διαβάζουμε εδώ μέσα??? Όλοι οι ειδικοί και γνωστές του home cinema στο avsite μαζεύτηκανε! Μιλάει για ποιότητα ο argi που παίζει με onkyo!!! Χαχα γέλασα με την ψυχή μου! Πουλά τα ηχεία σου και πάρε bose ταιριάζουν με τον onkyo, τα προτείνει και η onkyo! Που να είχες και κανέναν mark Levinson τι θα έλεγες.....