- Reaction score
- 15.543
απο χθες ο πιτσιρικας μου χρησιμοποιει το eleaf istick με τον μινι ναυτιλο και liqua turkish tobacco με 6mg ...
01:30Τι ωρα το διαλύσατε ρε ατμισμένα γουρούνια................
Αν θέλει βοήθεια, δώσ' του το τηλέφωνο του... ΜΗ!απο χθες ο πιτσιρικας μου χρησιμοποιει το eleaf istick με τον μινι ναυτιλο και liqua turkish tobacco με 6mg ...
Πάει κι αυτός, τον χάσαμε...απο χθες ο πιτσιρικας μου χρησιμοποιει το eleaf istick με τον μινι ναυτιλο και liqua turkish tobacco με 6mg ...
Μόλις μου ήρθε, όπως το βλέπω είναι το ίδιο με αυτό που έδινε η joyetech στην επισκευάσιμη κεφαλή του eGrip. Μια χαρούλα, έχω και καμιά εικοσαριά μέτρα σύρμα, θα έχω να ατμίζω για κανένα χρόνο!! Με την ευκαιρία, παίζει τίποτα καλό σε επισκευάσιμο ( και φθηνό ) για κανονικό mod ( όπως έχω πει και σε άλλο post, περιμένω το Vamo V8 )?Nαι,μια χαρά είναι.
Λογικά είναι αυτό που βρίσκεις σε διάφορα καταστήματα όπου το πουλάνε ανά 10άδα,χωρίς brand name.
ναι.....αλλά το άλλοΤελικα μου επεστρεψαν τα χρηματα απο το istick 50 μετα απο μανουρα. 3 ημερων και σταματησε αν φορτιζει.
Τι θα παρουμε τωρα για δευτερο?? IPV mini ασημι?
Παίρνει και συσκευή για μασάζ προσώπουΝα χαρώ εγώ τσαντάκι! !!!!
Εχει θήκες και για τα κραγιον?
Kαλος φαινεται ο smok.Δεν μπορουσαν αν βαλουν αλενοβιδες στο ντεκ?Κορίτσια... κοιτάξτε τι μου ήρθαν σήμερα... νέο τσαντάκι μεταφοράς και ο SMOK RSBT II
και εκεί που έλεγα έχω κάτι να ασχοληθώ.... σκάει και ο Νίκος (Kogni) με αντιστάσεις για Kanger mini Ni200