Ηλεκτρονικό τσιγάρο

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.516
απο χθες ο πιτσιρικας μου χρησιμοποιει το eleaf istick με τον μινι ναυτιλο και liqua turkish tobacco με 6mg ...
Αν θέλει βοήθεια, δώσ' του το τηλέφωνο του... ΜΗ! :D

Reaction score
15.543
Θα τον αφησω κανα μηνα να να δω πως θα τα παει και αν ολα πανε καλα θα του δωσω το vaporshark και θα παρω το vaporflask v2:party:

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
Nαι,μια χαρά είναι.
Λογικά είναι αυτό που βρίσκεις σε διάφορα καταστήματα όπου το πουλάνε ανά 10άδα,χωρίς brand name.
Μόλις μου ήρθε, όπως το βλέπω είναι το ίδιο με αυτό που έδινε η joyetech στην επισκευάσιμη κεφαλή του eGrip. Μια χαρούλα, έχω και καμιά εικοσαριά μέτρα σύρμα, θα έχω να ατμίζω για κανένα χρόνο!! Με την ευκαιρία, παίζει τίποτα καλό σε επισκευάσιμο ( και φθηνό ) για κανονικό mod ( όπως έχω πει και σε άλλο post, περιμένω το Vamo V8 )?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.301
Καλοι και οικονομικοι ειναι ο kayfun lite plus (60e) και ο elprinz(40e),τουλαχιστον αν μιλαμε για γνησιους.Πολυ καλος ειναι και ο kanger subtank mini,με το πλεονεκτημα οτι εχει και εργοστασιακες κεφαλες αν βαριεσαι να φτιαχνεις αντιστασεις,στις οποιες μαλιστα το βαμβακι αλλαζει πανευκολα.Προσωπικα τον θεωρω ο,τι πρεπει για καποιον νεοεισερχομενο στους επισκευασιμους.Γεμιζει και καθαριζει πανευκολα,η συσκευασια εχει ανταλλακτικα(ειδικα το τζαμακι του τανκ) η ρυθμιση αερα ειναι υποδειγματικη.Ειδικα με καποιο στενο επιστομιο μπορει να γινει πιο σφιχτη και σπο τσιγαρο.Το κακο του ειναι πως θελει συχνο καθαρισμα η βαση του,καθως μαζευει υγρασια.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Από "άγνωστη" εταιρεία δεν παίρνω τίποτα .
Αυτοί αν κατάλαβα καλά συσκευάζουν..........ποιός ξέρει τι :thumbsdown:

Reaction score
5.827
Τελικα μου επεστρεψαν τα χρηματα απο το istick 50 μετα απο μανουρα. 3 ημερων και σταματησε αν φορτιζει.
Τι θα παρουμε τωρα για δευτερο?? IPV mini ασημι?:rolleyes:

Reaction score
8.905
Κορίτσια...:p κοιτάξτε τι μου ήρθαν σήμερα...:geek: νέο τσαντάκι μεταφοράς και ο SMOK RSBT II

και εκεί που έλεγα έχω κάτι να ασχοληθώ.... σκάει και ο Νίκος (Kogni) με αντιστάσεις για Kanger mini Ni200 :cautious:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Τελικα μου επεστρεψαν τα χρηματα απο το istick 50 μετα απο μανουρα. 3 ημερων και σταματησε αν φορτιζει.
Τι θα παρουμε τωρα για δευτερο?? IPV mini ασημι?:rolleyes:
ναι.....αλλά το άλλο :whistling:
...σαν το δικό μου

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Και σαν μπούσουλα να το πάρεις αξίζει .
έπειτα η μέτρηση της αντίστασης όταν δεν έχεις κάποιο standard είναι πάντα "σχετική "
Άλλο μετράει οτο ένα μοντάκι άλλο το άλλο άλλο το τρίτο :confused:

Reaction score
5.827
Κορίτσια...:p κοιτάξτε τι μου ήρθαν σήμερα...:geek: νέο τσαντάκι μεταφοράς και ο SMOK RSBT II

και εκεί που έλεγα έχω κάτι να ασχοληθώ.... σκάει και ο Νίκος (Kogni) με αντιστάσεις για Kanger mini Ni200 :cautious:

Kαλος φαινεται ο smok.Δεν μπορουσαν αν βαλουν αλενοβιδες στο ντεκ?
Παρε και ενα μυτοτσιμπιδο. Χωραει στο τσαντακι! :roflmao::laugh:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.164
Members
38.296
Νεότερο μέλος
dlitsas