Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
Οχι ..θέλει κατσαβίδι :fuckyou:
πάρε τον subtank mini της Kangertech
Ναι, μιλάς τώρα με κάποιον που μέρα παρά μέρα ήταν με ένα κολλητήρι στο χέρι και επισκεύαζε το vamo v4... :p
H αλήθεια είναι ότι μου άρεσε ο subtank mini, δεν θα το αρνηθώ... Και χωρίς πλάκα, είναι πρακτικό να μην έχει κατσαβίδι, ανά πάσα στιγμή να μπορούσα να τον άνοιγα και να έκανα συντήρηση. Αλλά ο kayfun είναι στη μισή τιμή και κάτι μου λέει ότι δεν χρειάζεται το παραπάνω έξοδο... Χμ... Μάλλον πάμε για kayfun... Θα το σκεφτώ μέχρι το τέλος της ημέρας και θα παραγγείλω...

Last edited by a moderator:

Reaction score
57
Για να κόψει το τσιγάρο πρέπει πρώτα να το Θελει. Αν όχι τότε δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

Αν θέλει να κάνει μια δοκιμή χωρίς έξοδα, ευχαρίστως να σου/της χαρίσω μια μπαταρία που έχω ένα ατμοποιητη και φορτιστή προκειμένου να δοκιμάσει.
Το μόνο που θα χρειαστεί να αγοράσει είναι το υγρό της αρεσκείας της.
Ευχαριστώ πολύ το μέλος zakman35 για την ευγενική ''χορηγεία'' του στο να μπορέσει η γυναίκα μου να κάνει την πρώτη της δοκιμή με το Η/Τ με το μικρότερο δυνατό κόστος,αφού με ένα υγρό της αρεσκείας της μετά από δοκιμή βέβαια θα ξεκινήσει να ατμίζει,ελπίζω.

Χάρη,χάρηκα για την γνωριμία και σου είμαι υπόχρεος,ελπίζω να πιάσει τόπο η δωρεά σου.

Θα ενημερώσω για τα παιρετέρω προσεχώς.

Reaction score
8.905
ποιο καλό παιδί θα μου πάρει από GB τον Youde Goliath... τον θέλω...:cry:

Last edited:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Δεν ξερω πως θα δουλεύει αλλά σαν δυνατότητες :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Για τον Lemo2 μιλάω .
Το Xpro 80 ούτε τζάμπα :(

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Εφαγα ολη την μέρα να κοιτάζω Orchid V6 .
Όμορφος αλλά με βίδα :mad:
Ένας όμορφος kayfun lite :rolleyes:

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.326
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent