Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Reaction score
57
Παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας επειγόντως όλων εσάς που έχετε ασχοληθεί καιρό τώρα με την χρήση του Η/Τ,γιατί δεν πάει άλλο με την καπνίστρια γυναίκα μου,τούς τελευταίους μήνες έχει φτάσει να καπνίζει 2 πακέτα τσιγάρα των 23 τσιγάρων το καθένα,ενώ πιο παλιά κάπνιζε γύρω στο 1 πακέτο.

Απ' την μία η οικονομική κρίση,απ' την άλλη η ανεργία και οι πάρα πολλές ώρες μέσα στο σπίτι την έχουν φτάσει σε αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση για όλους μας μέσα στην οικογένεια.

Καυγάδες και γκρίνια,συνέχεια από μένα και την κόρη μας,για το πως θα αντιμετωπίσουμε αυτή την δύσκολη κατάσταση που έχει προκύψει και γι' αυτήν και για μας,αφού εκτός από την καταπόνηση της υγείας της,έχοντας και αρκετα προβλήματα μέχρι τώρα,έρχεται να προστεθεί το δυσβάσταχτο μηνιαίο κόστος των τσιγάρων.

Να το περιορίσει η να το κόψει μαχαίρι,ούτε λόγος,αφού θεωρεί ότι είναι η μόνη ''παρηγοριά'' της αυτή την δύσκολη περίοδο.

Εγώ ευτυχώς δεν είμαι καπνιστής,αλλά πρέπει κάτι να κάνω άμεσα να βοηθήσω και την γυναίκα μου και μένα,καθώς τα βγάζουμε πολύ δύσκολα πέρα οικονομικώς τα τελευταία χρόνια.

Έτσι σκέφτηκα να της προτείνω να αρχίσει το Η/Τ,μήπως και κάνει μια αρχή στο να ελαττώσει το κανονικό τσιγάρο, και θα ήθελα την βοήθεια σας καθ' ότι παντελώς άσχετος με όλα αυτά που διαβάζω σε αυτό το νήμα,προτείνοντας μου με τι εξοπλισμό πρέπει να αρχίσει; με τι κόστος ; μήπως είναι προτιμώτερο να την πάω σε ένα ειδικό κατάστημα για να τα δεί από κοντά και ίσως να δοκιμάσει κάποια για αρχή; η δεν υπάρχει πρόβλημα ξεκινάει και μόνη της αφού αγοράσουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό και υγρό;

Θα περιμένω τις προτάσεις σας για να αποφασίσω πως θα ''κινηθούμε''.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008
Για να κόψει το τσιγάρο πρέπει πρώτα να το Θελει. Αν όχι τότε δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

Αν θέλει να κάνει μια δοκιμή χωρίς έξοδα, ευχαρίστως να σου/της χαρίσω μια μπαταρία που έχω ένα ατμοποιητη και φορτιστή προκειμένου να δοκιμάσει.
Το μόνο που θα χρειαστεί να αγοράσει είναι το υγρό της αρεσκείας της.

Reaction score
57
Για να κόψει το τσιγάρο πρέπει πρώτα να το Θελει. Αν όχι τότε δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

Αν θέλει να κάνει μια δοκιμή χωρίς έξοδα, ευχαρίστως να σου/της χαρίσω μια μπαταρία που έχω ένα ατμοποιητη και φορτιστή προκειμένου να δοκιμάσει.
Το μόνο που θα χρειαστεί να αγοράσει είναι το υγρό της αρεσκείας της.
Ευχαριστώ πολύ για την προσφορά σου,σου είμαι υπόχρεος θα της το προτείνω και θα σου στείλω πμ.
Αν είναι και το αποφασίσει,για να μπορέσω να έρθω να τα παραλάβω και να τα πούμε από κοντά,Αθήνα μένεις;

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.758
...θα ήθελα την βοήθεια σας καθ' ότι παντελώς άσχετος με όλα αυτά που διαβάζω σε αυτό το νήμα,προτείνοντας μου με τι εξοπλισμό πρέπει να αρχίσει; με τι κόστος ;
Σου προτείνω φίλε @electro μπαταρία και ατμοποιητή, που πιστεύω θα κάνουν δουλειά.

Το μαγαζί είναι τυχαίο.

http://www.mpixlimpidi.net/index.ph...path=60&product_id=682&sort=p.price&order=ASC

http://www.mpixlimpidi.net/index.ph...ath=61&product_id=641&sort=p.price&order=DESC

Παίρνει και ένα υγρό της αρεσκείας της και ξεκινάει.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Το ΗΤ είναι μια διαδικασία που λειτουργεί σαν υποκατάστατο του κανονικού .
Δυστυχώς δεν μοιάζει ουτε σαν ιεροτελεστία ούτε στο χέρι ούτε στο στόμα .
Αν η ίδια δεν το βρει ενδιαφέρον θα πετάξετε χρήματα σε οποιαδήποτε αγορά .
Και αν και η πρόταση του ΑΒΓΔ είναι πολύ καλή αν δεν γουστάρει η ίδια καλύτερα ξέχασε το
Επείδη δεν είσαι καπνιστής , όπως είπες ,δεν μπορείς να καταλάβεις το δέσιμο του καπνιστή με το "χασίσσι "του .
Για να λειτουργήσει το Η Τ πρέπει ο εξαρτημένος να επενδύσει ψυχολογικά στο καινούργιο παιχνιδάκι του ;)

Reaction score
57
Ευχαριστώ όλους για τίς προτάσεις σας και την σημαντική βοήθεια που μου δίνετε.

Θα δούμε τελικά πως θα καταλήξει αυτή η προσπάθεια,βέβαια είναι στο ''χέρι'' της γυναίκας μου και όχι στο δικό μου,δυστυχώς.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Όπως και όλα τα άλλα .Εμείς αποφασίζουμε τι θα κάνουμε με την ζωή μας :drinks:

Reaction score
15.543
θα της αρεσει....υπαρχουν και ωραια γυναικεια σετακια σε διαφορα χρωματα που δινουν ωραιο στυλ.....

σημασια εχει να βρει ενα αρωμα σε υγρο που να της αρεσει στην διαρκεια της ημερας....και μην φοβηθεις την νικοτινη ....μια 12αρα θα ειναι καλα και αν θελει πιο μετα την ριχνει....

Reaction score
8.905
η γυναίκα μου καπνίζει και με βλέπει σαν εξωγήινο μα αυτά που ατμιίζω και αγοράζω.... το ίδιο και ο Μάνος...:laugh: :laugh: :laugh:

Reaction score
8.905
είχαμε βγει έξω με Νίκο (kogni) και Βλάση (S).... ως συνήθως ο Νίκος έμεινε από........ από τι πέστε? :p :rolleyes: :laugh:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.250
Members
38.295
Νεότερο μέλος
Bill87