Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
ρειξε ενα ριμπ αι , στον αυλο (θρακα)
και εισαι αρχοντας :drinks:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
94.182
βλασφημε , δεν νηστεβεις ?
Σαν κι αυτούς που τρώνε τρία κιλά γαρίδες και έναν κουβά ταραμοσαλάτα μετά την εκκλησία; :)

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Φαγαμε...

κουνελι στιφαδο....

και γεμισε ...μεθανιο η ανατολικη Λαρισα:):):):)

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Σαν κι αυτούς που τρώνε τρία κιλά γαρίδες και έναν κουβά ταραμοσαλάτα μετά την εκκλησία; :)
και τα ασκακουδακια ?
και κανα νυ=ηστισιμο κρασι 100 ευρω ?
ή κανεις μηστεια κομπλε ,
μισες δουλειες οχι
ειδικα τωρα που ο αλεξις θα βαλει φορο βαρυ στην εκλησια
Οποτε νηστεια με τα ολα της (μισθωτοι ιερεις -λυκοι βαρεις) λεγει το ευαγγελιον.......(πλακα κανω)

Reaction score
15.469
πω πωω ... μια μυρωδια θεσπεσια πλαναται στον αερα ... γαριδες ? χταποδακια ? καβροι ? ... παω να δω ηντα θα γενω ... χρονια πολλα Ελληνες !!!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
94.182
Δυστυχώς ξεκίνησε στραβά για μένα. Στο σπίτι που είμαι καλεσμένος έχουν βάλει την παρέλαση σε ένταση club και έχω κρυφτεί στο δωμάτιο των παιδιών με depon. Αν δεν κλείσουν την TV όταν αρχίσουν τα πανηγύρια με βλέπω νηστικό....

gonis

Luger
Reaction score
12.211
Δυστυχώς ξεκίνησε στραβά για μένα. Στο σπίτι που είμαι καλεσμένος έχουν βάλει την παρέλαση σε ένταση club και έχω κρυφτεί στο δωμάτιο των παιδιών με depon. Αν δεν κλείσουν την TV όταν αρχίσουν τα πανηγύρια με βλέπω νηστικό....
ψεκασμενοι ή σιρυζαιοι οι οικοδεσπότες;

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.917
Τελικά έφαγες ή έφυγες; :D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.474
Members
38.326
Νεότερο μέλος
Greg14