Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
94.182
Εκεί έπρεπε να πάμε βρε, όχι στον μην πω.
Πάμε άλλη μέρα και εκεί.

Πού όλ' αυτά τα ωραία κοντοσούβλια;
Στο Kozi's, στα Μελίσσια. Το κοντοσούβλι είναι το KokoBongo, χοιρινό ή κοτόπουλο μαριναρισμένο σε Αφρικάνικα μπαχαρικά, ψημένο στα κάρβουνα φυσικά, και σερβιρισμένο με τον τρόπο της φωτογραφίας. Είμαι θαμώνας από τα εγκαίνια. :D

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Σήμερα θα φάω στην Μάνα ελπίζω να εχει φτιάξει αυτά ωραία ζουμερά και πεντανόστιμα κεφτεδάκια με πατάτες!!!

Reaction score
68
Πάμε άλλη μέρα και εκεί.

Στο Kozi's, στα Μελίσσια. Το κοντοσούβλι είναι το KokoBongo, χοιρινό ή κοτόπουλο μαριναρισμένο σε Αφρικάνικα μπαχαρικά, ψημένο στα κάρβουνα φυσικά, και σερβιρισμένο με τον τρόπο της φωτογραφίας. Είμαι θαμώνας από τα εγκαίνια. :D
Το ίδιο και εγώ και το έχω σκίσει

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.539
Πάμε άλλη μέρα και εκεί.

Καλά μιλάμε όλα τα λεφτά. Εγώ σήμερα έφαγα το μοσχαρίσιο kokoBongo μιας και το χοιρινό είχε τελειώσει. Μιλάμε για απίθανο πράμα.
Καλές τηγανητές πατάτες , με κάμποσο υλικό επάνω τους , κομμένες στο χέρι ροδέλες. Το σκορδοτυρόψωμο , απλά καλό.
Το κρέας όμως ήταν το κάτι άλλο.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.476
Members
38.326
Νεότερο μέλος
Greg14