- Reaction score
- 15.543
Mια χαρα!Αφίχθησαν οι μπαταρίες .Το απόγευμα θα έχει παραλαβή από Μη .
10 € το κάθε σετάκι (2 τεμ.) στο κουτάκι τους![]()
Στη Κόρινθο;Το απόγευμα θα έχει παραλαβή από Μη .
Καλα θα ηταν,να δω και το χωριο μου!Στη Κόρινθο;![]()
γνησιο και ελληνικο εδω !!!!!.....δυσκολο.Καλησπερα συνατμιστες! Οποιος ενδιαφερεται για γνησιο ελληνικο ντριπερακι, σε αριστη κατασταση και πολυ καλη τιμη, ας ριξει μια ματια στις αγγελιες. Συγνωμη απο τους συντονιστες αν ειμαι off topic
Γιατι το λες αυτο αδερφε; Το εχω αγορασει 1,5 χρονο πριν απο replacesmoke,το ιδιο και την εναλλακτικη καμπανα που δινω οπως και το ντριπτιπακι απο Ατμομηχανη. Με σειρακους αριθμους πανω και τα παντα ολα!!!. Δεν τα χρησιμοποιω διοτι κουραστηκα να σταζω και ειμαι με τη "ΣΟΦΙΑ" πλεον
το φινιρισμα του παντως Γιαννη φωναζειView attachment 46111
Russia 91% v3
http://www.ecig.gr/ανταλλακτικά-αξεσουάρ/cartomizers/russia-91-ss-v3-atomizer.html
Εχθες μου εδωσε φιλος τον παραπανω ατμοποιητη για δοκιμη. Επεμενε οτι ειναι σε γευση πολυ καλυτερος απο τον Lite plus v2.
Toν εστησα με kanthal a1,στα 1,3 ohm.
O ατμοποιητης ειναι SS 304 γυαλισμενος,και κατασκευασμενος απο την Ismoka - eleaf για την e-cig.
Aυτο που μου αρεσε,ειναι οτι εχει ρυθμιση ροης του υγρου,περιστρεφοντας το dip tip,οπου ειναι ενσωματωμενο με την καμπανα.
View attachment 46112
Η γνωμη μου ειναι οτι για τα 26,40 € που κοστιζει ειναι πραγματικα πολυ καλος. Πολυ καλο ντουμανι,πυκνος ατμος,και αριστη γευση.
Τα κομματια του οπως ειδα πρεπει να ειναι συμβατα με του kayfun.
ναι απαυτοΔεν σε παρεξηγησα...σε παρερμηνευσα...ολα οκ φιλε!!!