- Reaction score
- 5.827
Γιατι Μανο,τι ειδες και δεν σου αρεσε?Την Smok tech δεν την γουστάρω μετά το βίντεο που είδα .
Μπαγαπόντηδες κινέζοι φασονατζήδες .
Γιατι Μανο,τι ειδες και δεν σου αρεσε?Την Smok tech δεν την γουστάρω μετά το βίντεο που είδα .
Μπαγαπόντηδες κινέζοι φασονατζήδες .
δεν υπάρχει πρόβλημα λοιπόν.
Τώρα πες μας οτι θες και Sony στο κασόνι κι εσύδεν υπάρχει πρόβλημα λοιπόν.
άκυρο το παραπάνω σχόλιο μου.
εννοείται... και μάλιστα το έσπασα για να πάρουν από ένα κομμάτι ο καθένας.....σας έδωσε και κουτάκι ?
Για τις efest μωβ (LG) δεν εχω ακουσει / διαβασει κατι.θελουν προσοχη οι μπαταριες.....ειδικα οσοι εχουν efest ...βλεπω και διαβαζω διαφορα
ειπαμε να ατμισουμε και οχι να εξατμιστουμε
όοοοοοχι,έχω παρατήσει τελείως τους Nitecore,κ είμαι πανευτυχής.Τώρα πες μας οτι θες και Sony στο κασόνι κι εσύ
τις ντυνουν οποτε δεν ξερεις τι παιρνεις....υπο αυτην την εννοιαΓια τις efest μωβ (LG) δεν εχω ακουσει / διαβασει κατι.
οπως το εκανα κεγω !!!!!Λυθηκε και το προβλημα του καμμενου οπου ειχα. Περασε ο Στριφτος να παρει το βαμβακι και μου ειπε τι να κανω.
Εστησα τον καυφουνι με 3αρι τρυπανακι,στα 1.7 ohm εκοψα 3 mm βαμβακι και αφου εβγαλα το εξωτερικο μερος του pad, το περασα στην αντισταση. Απο το μεσημερι μεχρι τωρα δουλευει αψογα!
Thanks Γιωργη!!
εγω παιζω με 3mm διαμετρο 8 σπειρες ανοιχτες με 0.14 ohm και εχω βγαλει τα εξωτερικα απο το pads.....
κανε προβλημα ...και περναει ανετα το βαμβακι απο τις σπειρες
Ναι καταπληκτικό το κουτάκι & Γνήσιο!!!!!!σας έδωσε και κουτάκι ?
υπαρχει απο το απλο ως υπερβολικο dna40Έχουνε ξεφύγει εντελώς.