- Reaction score
- 373
Να μην παραλήψω ότι είδα από κοντά τον αγαπητώ tyler και γνώρισα και τον Χάρη zakman. Ωραίο απόγευμα με καλή παρέα άριστη διάθεση και μπόλικο χιούμορ.
Παράληψη μεγάλη.Δε βγάλατε selfie;
Με κέρασε σουβλάκια μόλις φύγατε.Πράβο Πάνο ωραίο review.
ΥΓ. πόσα σου έδωσε ο ΜΗ ?
Αυτό που κάνετε πρέπει να σταματήσει κάποτε. Δεν μπορεί εμείς να μπαίνουμε να πάρουμε μια πληροφορία από το forum κι εσείς να πληρώνετε ο ένας τον άλλον. Πως μπορούν αυτά που γράφετε να χαρακτηρίζονται αξιόπιστα;
Ήμουν έτοιμος να πάρω έναν Audionet, αλλά με αυτά που διαβάζω δεν θα τον πάρω.
εσένα πουλάκι μου θα σε κεράσω καναβουρι...Αυτό που κάνετε πρέπει να σταματήσει κάποτε. Δεν μπορεί εμείς να μπαίνουμε να πάρουμε μια πληροφορία από το forum κι εσείς να πληρώνετε ο ένας τον άλλον. Πως μπορούν αυτά που γράφετε να χαρακτηρίζονται αξιόπιστα;....
η Χ.Α.
.. τελικα σηκωθηκε απο την καρεκλα η ταλεγε παλι καθιστη ;
γατα η Χ.Α .Η Χ.Α. κατεβαίνει από το ταβάνι, κάνει ένα γρήγορο πέρασμα πάνω από την θέση ακρόασης (βζοοοουυυυυυυυγκ) και επιστρέφει στο κέντρο της σκηνής αλλά ψιλά, πολύ ψιλά, σαν να τραγουδάει από τα κεραμίδια.
κανω και λιγη πλακα βρε...Κώστα Κεφάλι άσε τις κακιούλες και παραδέξου ότι λόγω της αρχιτεκτονικής του συγκεκριμένου συστήματος άνευ ρακ αλλά full pack, δηλαδή δίκην αρθρωμάτων, κάθε παρέμβασις αποτελεί και αναβ´αθμιση.
Ούτως πως, την νεχτ ταιμ, η σκηνή θα ανέλθει στην ταράτσα του δίπλα οικήματος θέτοντας ερωτηματικά στους σινεμάκηδες για την ωφελιμότητα του άρτι αφιχθέντος ATMOS.;
Κρίμα...θα σε γνώριζα και στην Αννούλα που με έχει φάει να τ'ακούσει το σύστημα..Μια ενημέρωση.
Οι ακροάσεις θα συνεχιστούν από την άλλη εβδομάδα...
γιατί έχω ξεφραγκιαστεί από τα κεράσματα / δωροδοκίες...