μπορει μα το ντακ-προ να κανεις την δουλεια σου αλλα δυστυχως ενας καλος προ -βαζει -με τον τροπο του καποια καλα στοιχεια στο τελικο ακουσμα!
Παιζει και αυτος σημαντικο ρολο απλα θελει ψαξιμο και σιγουρα θελει να ματσαρει σωστα με τον τελικο που εχουμε!
Μιας και έχω επισκευθεί αρκετές φορές τον Βασίλη είχα πολύ μεγάλη περιέργια να ακούσω τον Audionet pre. Το σύστημα του Βασίλη είναι από τα αγαπημένα μιας και κάθε φορά πραγματικά απολαμβάνω μουσική όταν τον επισκέπτομαι.
Πραγματικά μετά από τις σημερινές ακροάσεις θα ήθελα να γράψω ολόκληρο κατεβατό για το σύστημα του Βασίλη.
Το έχω ακούσει πολλές φορές τον τελευταίο χρόνο που τον επισκέπτομαι και έχω τύχει σε αρκετές αλλαγούλες. Ξέρετε τώρα.... Κάνα καλώδιο εδώ κι εκεί κάνα αξεσουάρ κλπ. Αλλά αυτή την φορά το άκουσμα ήταν εξαιρετικό! Η αλλαγή προς το καλύτερο είναι πολύ μεγάλη και σε πολλούς τομείς!
Άκουσα δικά μου κομμάτια που γνωρίζω καλά για αρκετή ώρα και η αλλαγή στο σύστημα του Mη πραγματικά με εντυπωσίασε θετικά!
Είναι αργά και θα επανέλθω με πιο αναλυτικά σχόλια αύριο. Μέχρι τώρα περίμενα να τελειώσουν τα uploads τα οποία δημοσίευσα ευθύς αμέσως προς τέρψην οφθαλμών.
Υ.Γ.
Η θαμπάδα στις φωτογραφίες προέρχεται από το διπλανό νήμα για τα ηλεκτρικά τσιγάρα. Οι τύποι είχαν ηλεκτρονικά φούμαρα που δούλευαν με ειδικό βαμβάκι πλυμένο και με ενισχυτή σε τάξη Ά με νήμα ταχίας πύρωσης ώστε να δίνει ατμό στα γρήγορα μεταβατικά ρουφήγματα άμεσα!
Το σύστημα του Μη όπως έχω ξαναπεί είναι από τα αγαπημένα μου για πολλούς λόγους. Είναι προσεγμένο σε όλους τους τομείς.
Η προσθήκη του προενισχυτή της audionet αποκάλυψε νέα στοιχεία και ικανότητες που έχει το σύστημα που προσωπικά με εξέπληξαν ευχάριστα.
Οι προσωπικές μου λοιπόν εντυπώσεις από το σύστημα του Βασίλη είναι οι παρακάτω.
Με τον audionet οι διαστάσεις της σκηνής της κάθε ηχογράφησης ήταν πιο μεγάλες και πιο σαφής από άλλες φορές. Στον μπροστινό καναπέ και στο κέντρο πραγματικά μπαίνεις μέσα στην ηχογράφηση. Αυτή η αίσθηση ενισχύεται από τις εξαιρετικές ικανότητες ροής και μουσικότητας πιυ έχει ο προ αλλά όχι με την έννοια του τινικά χρωματισμένου αλλά του διάφανου που επιτρέπει να περάσει από μέσα του όλη η μουσική έκφραση του κάθε έργου αλώβητη. Όλα αυτά τα θετικά στοιχεία αναδυκνύουν την ατμοσφαιρικότητα της κάθε ηχογράφησης με αποτέλεσμα να σε παρασύρει η μουσική και όχι το σύστημα που στο τέλος της ημέρας είναι και το ζητούμενο σε κάθε πραγματικό Hi end σύστημα.
Τέλος η οδήγηση του προ είναι εξαιρετική με τους τελικούς να οδηγούν με άνεση τα ηχεία, κάτι που φαίνεται - ακούγεται έντονα στα άριστα και σαφλη περιγράματα χαμηλόσηχνων οργάνων που διαθέτουν άριστο παλμό, περιγραφή, και σώμα.
Βασίλη μπράβο! Πραγματικά εχθές απόλαυσα την ακρόαση που χάρη της ζεστασιάς και της φιλικότητας της φιλοξενίας του Βασίλη ήταν σαν να ήμουν σπίτι μου.