Manos58
εγχειρισμένη
- Reaction score
- 12.842
Πονεμένη ιστορία!! Εγώ ακόμα περιμένω τον subtank μου... :-(
Εγώ είχα αναμείξει fotia με βάση fresh απο atmoslab. Θα το ονόμαζα "halls" πολύ άνετα! Βγήκε τόσο -μη- καλό, που δεν ξέρω καν που είναι το μπουκαλάκι με το υγρό. Κατά τ'άλλα, χθες βρήκα ένα μπουκαλάκι που είχα φτιάξει με fotia σε κανονική βάση και ομολογώ ότι μου βγήκε αρκετά καλό, 2 ml fotia σε 30ml βάσης ( κανονικής αυτή τη φορά, 50-50 ).Εκτός των άλλων έφτιαξα μια συνταγή που την ονόμασα "ΛΟΛΑ" (λίγο από όλα). Εκεί έριξα 2 - 3 σταγόνες από όλα το Fotia αλλά και 2-3 σταγόνες από κάθε άρωμα που έχω. Θα το αφήσω να ωριμάσει για 2 ημέρες πριν................πάει σκουπίδια.
Πολύ SeXy, το SX mini...ψήνομαι...
παίζει σωστά μόνο με κινέζικους ατμοποιητές...Πολύ SeXy, το SX mini...ψήνομαι...![]()
Αν και υπάρχει η rba, απο όσο έχω δει, είναι σχετικά εύκολο το recoil των occ. Μάλιστα, έχω την αρρωστημένη επιθυμία να δοκιμάσω να στήσω vertical εκεί μέσα. Δεν θα έρθει? Θα του πετάξω τα μάτια όξω!! χαχαχαχαχα!Η κεφαλες του kanger ειναι για πεταμα. Δουλευω την 1,2 και τα σκασιματα πανε συννεφο.
Καλά κι εσύ ακούς την κάθε μ@λ@κία που σου λέει ο πρώτος τυχών μ@λ@κας .Κάποτε μου είχε πει ο "Μπισμπιρίκος"ότι το (sx mini m class) φοβάται μην του χαλάσει η αλλαγή των ρυθμίσεων του μενού με τον αισθητήρα βαρύτητας.... ε λοιπόν αυτό έχει την επιλογή και με τα κουμπιά παράλληλα....
![]()
μην βιαζεσαι ...Πολύ SeXy, το SX mini...ψήνομαι...![]()
μην βιαζεσαι ...
..θα το βγαλουν με δωρο εναν ατμοποιητη οπου ναναι![]()
Αν υποψιαστώ οτι βγήκατε μεγάλη βδομάδα έξω θα σας καταραστώ να μην φέρουν 350 στην Ελλάδα ,και όταν έρθουν να είναι τα ροζView attachment 46830