Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Reaction score
8.905
Κάποτε μου είχε πει ο "Μπισμπιρίκος" :rolleyes: ότι το (sx mini m class) φοβάται μην του χαλάσει η αλλαγή των ρυθμίσεων του μενού με τον αισθητήρα βαρύτητας.... ε λοιπόν αυτό έχει την επιλογή και με τα κουμπιά παράλληλα....:laugh:

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
Εκτός των άλλων έφτιαξα μια συνταγή που την ονόμασα "ΛΟΛΑ" (λίγο από όλα). Εκεί έριξα 2 - 3 σταγόνες από όλα το Fotia αλλά και 2-3 σταγόνες από κάθε άρωμα που έχω. Θα το αφήσω να ωριμάσει για 2 ημέρες πριν................πάει σκουπίδια.
Εγώ είχα αναμείξει fotia με βάση fresh απο atmoslab. Θα το ονόμαζα "halls" πολύ άνετα! Βγήκε τόσο -μη- καλό, που δεν ξέρω καν που είναι το μπουκαλάκι με το υγρό. Κατά τ'άλλα, χθες βρήκα ένα μπουκαλάκι που είχα φτιάξει με fotia σε κανονική βάση και ομολογώ ότι μου βγήκε αρκετά καλό, 2 ml fotia σε 30ml βάσης ( κανονικής αυτή τη φορά, 50-50 ).

Προς το παρόν λοιπόν και όντας σε αναμονή του vamo ( που αν είχα δει νωρίτερα το fasttech θα είχα αγοράσει μια πλακέτα του v10 στο μισό κόστος και θα την έβαζα στο v5 μου, αλλά τέλος παντων ), έχω αναγάγει σε επιστήμη το στρίψιμο πηνίων για το egrip μου, του αγόρασα και έναν αντάπτορα για να κάνω τις μικρορυθμίσεις πάνω στο vamo, αλλά πραγματικά ανυπομονώ να δοκιμάσω τον kangertech. Επίσης, δεν ξέρω τι γεύσει έχει το KGD, αλλά και με το Muji είμαι αρκετά ικανοποιημένος.

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
Η κεφαλες του kanger ειναι για πεταμα. Δουλευω την 1,2 και τα σκασιματα πανε συννεφο.
Αν και υπάρχει η rba, απο όσο έχω δει, είναι σχετικά εύκολο το recoil των occ. Μάλιστα, έχω την αρρωστημένη επιθυμία να δοκιμάσω να στήσω vertical εκεί μέσα. Δεν θα έρθει? Θα του πετάξω τα μάτια όξω!! χαχαχαχαχα!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Κάποτε μου είχε πει ο "Μπισμπιρίκος" :rolleyes: ότι το (sx mini m class) φοβάται μην του χαλάσει η αλλαγή των ρυθμίσεων του μενού με τον αισθητήρα βαρύτητας.... ε λοιπόν αυτό έχει την επιλογή και με τα κουμπιά παράλληλα....:laugh:
Καλά κι εσύ ακούς την κάθε μ@λ@κία που σου λέει ο πρώτος τυχών μ@λ@κας .
Πάντως το ότι έχει κουμπιά τώρα δεν αποκλείει να χαλάσει το gravity sensor .......:fuckyou:
Αν δεν απαντήσει ο Αμερικάνος άμεσα θα εξαφανιστεί σε 1 τρίμηνο από την αγορά :sneaky:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Αν υποψιαστώ οτι βγήκατε μεγάλη βδομάδα έξω θα σας καταραστώ να μην φέρουν 350 στην Ελλάδα ,και όταν έρθουν να είναι τα ροζ :p
sxmini-m-class.jpg

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.326
Members
38.301
Νεότερο μέλος