Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Reaction score
5.827
Fogger V5
O πρωτος μου rba με διπλες αντιστασεις. Για βοηθατε εσεις που ασχοληστε με διπλα microκολια.
Tι συρμα,στροφες,κλπ. Θελω να βγαινει η αντισταση πανω απο 1,2 ohm.

WUPrPxP.jpg

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
Καλά, ακόμα δεν έχω παραλάβει το βασικό πακέτο απο το ταχυδρομείο... Κάτσε να έρθει πρώτα και βλέπουμε και για τη καλύτερη εισαγωγή αέρα.

Reaction score
8.905
Νέκρα έπεσε... περίμενα και εγώ αυτές τις μέρες που έλειπα... ότι θα έχει γίνει χαμός... ούτε ένα Γι-Χι βρε σεις...

Γιαννάκη, εδώ είσαι, 12 σπείρες, 040 σύρμα, 025 διάμετρο, +/-07 Ω και θα ντουμανιάζεις από 25W έως 30W...!

Last edited:

Reaction score
5.827
Καλως τον!! Δεν θελω να παιξω τοσο χαμηλα. Διαθεσιμο συρμα 30αρι αυτη την στιγμη. Αντισταση απο 1.2 εως 1.8 για νορμαλ ατμισμα. 250 ml βασης την ρουφηξα σε λιγοτερο απο μηνα με τον subtank.

Reaction score
8.905
κανε το ίδιο με 030 σύρμα...;) δεν είναι σωστό να πας τόσο ψηλά με 2πλά μικροκόλια... καλώς ήρθες στον κόσμο των χοντροκόλιων...:gotcha:

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
Καλως τον!! Δεν θελω να παιξω τοσο χαμηλα. Διαθεσιμο συρμα 30αρι αυτη την στιγμη. Αντισταση απο 1.2 εως 1.8 για νορμαλ ατμισμα. 250 ml βασης την ρουφηξα σε λιγοτερο απο μηνα με τον subtank.
250ml??? Αναπνέεις καθόλου φυσικό αέρα ή τον ρουφάς όλο μέσω του subtank? :p

Edit: Subtank και Vamo είναι στο Ελ. Βενιζέλος, έρχονται! Ευελπιστώ ότι Δευτέρα, Τρίτη θα δω κι εγώ τι δουλειά κάνει ο Subtank!! Γιούπιιιι!!!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.758
8 ml την ημέρα δεν είναι πολύ βρε Γιάννη.

Reaction score
5.827
Παιδες πιστευω οτι δεν χρειαζεται να κατεβαινουμε πολυ χαμηλα σε αντιστασεις για το ντουμανι και μονο.
Η καταναλωση ειναι μεγαλη χωρις λογο.;)

Ο subtank θα κρατηθει,μονο και μονο σαν δευτερος για την γευση που μου δινει με την rba κεφαλη.
Ο Fogger παει για πωληση αμεσα.

Εστησα τελικα με διπλη,στα 1,4 βγηκε η αντισταση. Με το ipv στα 16 watt, ισα που με το ζορι αναβαν οι αντιστασεις.
Μαλλον ο Fogger θελει ποιο δυνατο μοντακι.

Reaction score
8.905

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.250
Members
38.295
Νεότερο μέλος
Bill87