- Reaction score
- 15.543
καλημερα γατακι
μα τι ψαρακας εισαι βρε αδερφακι μου
post 2824
post 2824
και η κάφτρα. ..καλημερα γατακι
post 2824
Άσχετε.... απλά ήθελα να σου υπενθυμίσω τα χαζά αστεία σου....
Φαντάζομαι ότι της Nobacco είναι αυτός.... Γιώργο φέρνουν και τις 3 αντιστάσεις, Α1 - Χ1 - Χ2 ?Τα αρνητικά τώρα:
Με τον συνήθη* τρόπο γεμίσματος φαίνεται πάντα μισοάδειος.Οκ μπορεί να είναι καθαρά ψυχολογικό αυτό αλλά αν χρησιμοποιηθεί με τις εργοστασιακές κεφαλές υπάρχει θέμα αυτονομίας καθότι οι τρύπες εισαγωγής υγρού στην αντίσταση είναι σχετικά ψηλά.Οπότε(μιας και η στάθμη του υγρού δεν πρέπει πέσει κάτω από τις τρύπες αυτές) ενώ μεν η χωρητικότητα είναι περίπου 4ml πρακτικά τα 2,5 περίπου είναι εκμεταλλεύσιμα.
Ο πόλος του 510 είναι φλατ.Πολύ προσοχή στο mod που θα το βάλετε.Αν ο πόλος του mod είναι σχετικά φαρδύς τότε το βραχυκύκλωμα καραδοκεί.Σε ηλεκτρονικό θα το καταλάβετε,σε μηχανικό όμως ..
*Η χωρητικότητα εκτινάσσεται στα 6+ ml αν βιδώσετε πρώτα την αντίσταση στην καμινάδα και μετά τη βάση.Λίγο πιο σπαστικό μεν μπορεί να γίνει όμως.
άρα θα έχει και αυτό τα "γνωστά" προβλήματα της evolv... η το κλωνάρι τα έχει διορθώσει ?Και ένα κλωνάρι από το πουθενά για να σκοτώσει τελείως τα DNA στα ~70 $
Κούκλος ο neo. Όσο για τις αντιστάσεις, μοιάζουν επαγγελματικές.και μια δοκιμη στον original με 2πλη αντισταση nickel 0.15 mm και 10 σπειρες..
δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα γιατι ηθελε βολτα ο neo
View attachment 47151 View attachment 47148 View attachment 47150
μεχρι 30 βατακια και μπουρι επιστομιο τα παιζει ανετα..
εμοιασε σε εμεναΚούκλος ο neo. Όσο για τις αντιστάσεις, μοιάζουν επαγγελματικές.
μην το δινεις ακομα βρε....μπορει να εχει θεμα το sx με βομβο και να το στειλεις πισω....Μάνο να σου πουλήσω την Αμερικανιά Vaporshark... θέλεις να στην πακετάρω...