JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.194
Aαα δεν ξέρω, εγώ κοίταζα τίς αγγελίες , με τα λάδια για diesel που πουλάει κάποιος . Μα τι διάολο , πόσα έχει πάρει?
Πάρε κανά σοβαρό ηχείο ρε παιδάκι μου και συ. !Παιδιαριζω ε;
χμ.... το "αδιορθωτος" ειναι καλο τωρα ή να ...θυμωσω;
Δηλαδης το 805d δεν θεωρειται "σοβαρο" ηχειο; και ποια θα ηταν η προτασή σου στην τιμη αυτη (...λιγο παρακατω) δεδομενων των προβληματων χωρου (μπασσοπαγιδα ειναι!);Πάρε κανά σοβαρό ηχείο ρε παιδάκι μου και συ. !
Kακιουλες πρωι πρωι Αναργυρε;
δε δοκιμαζεις και κανα τετοιο ?Μπορεί να μου πει κάποιος αν το συγκεκριμένο καλώδιο κάνει για τα B&W 683 S2, η' έχει να μου προτείνει κάποιο άλλο μέχρι 150 ευρώ?
http://www.alibaba.com/product-detail/Choseal-LB-5108-Hi-End-Speaker_528095518.html
Αστον Λάκη μου . Τι να ξέρει άνθρωπος που ακούει με klipsch.!Kαραμούζα για ηχείο δε λέει. Λέει?Kακιουλες πρωι πρωι Αναργυρε;
Standesign, 400 ευρουλάκια πήγε το άτιμο, σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια να σαι καλά.ομορφα πραματα , καλες θεασεις -ακροασεις ... εχεις και το αγαπημενο μου rack (απ' οτι βλεπω )
ναι, το κοιταζα τοση ωρα ,απωθημενο .... απο τα πιο ομορφα rack που εχω δειStandesign, 400 ευρουλάκια πήγε το άτιμο, σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια να σαι καλά.
Να πάρετε Klipsch.Ατονο το νήμα...
Καλοοοοοοοό, βασικά ήταν να πάρω πέρυσι, στα αρκετά ηχεία συγκεκριμένου μπάτζετ που μπήκα στη διαδικασία να ακούσω για αλλαγή του ήχου, σχεδόν είχα αποφασίσει να πάρω τα RF62, δυστυχώς τις 2-3 φορές που τα είχα ακούσει ήταν με dac κι όταν την τελευταία τα άκουσα χωρίς dac κάτι με χάλασε και άλλαξα γνώμη τελικά. Εντάξει γνωστό είναι το πως αντιλαμβάνεται ο καθένας τον ήχο είναι υποκειμενικό, πολλά άλλα ηχεία μου άρεσαν και παρόλο που προσπάθησα να αλλάξω από B&W σε κάτι άλλο, αυτό δεν κατέστη δυνατό. Φαίνεται στα αυτιά μου μόνο η συγκεκριμένη εταιρία κάθεται καλά δεν ξέρω τι να πωΝα πάρετε Klipsch.