profi
Γκαντεμόσαυρος του λασπολόγου
- Reaction score
- 1.438

καλή αρχή
μεγαλύτερη μπαταρία χρειάζεται νομίζω.έχω μια ego 1300mah αν θέλει.
τόσοι ατμισταί εκεί τον αφήσατε με 350mah μπαταρία,ντροπή σας.
Και ο Κοντολέτας!Έμεινε ο Γκόνης.........![]()
Ναι δεν γουστάρω απομιμήσεις γενικός στα πάντα.ειμαι της άποψης έχω παίρνω δεν εχω δεν παίρνωΕίναι original Svoe Mesto ?![]()
Καλέ μου φίλε ,Ναι δεν γουστάρω απομιμήσεις γενικός στα πάντα.ειμαι της άποψης έχω παίρνω δεν εχω δεν παίρνω
Και τώρα θα 'ρθει ο Bill και θα σου βάλει like.Καλέ μου φίλε ,
σέβομαι απόλυτα την επιθυμία σου .Αλλά......
σε ηλεκτρονικά (πχ DNA 40 ) όντως έχει νόημα να πάρεις την "πραγματική" πλακέτα .
Για δουλειές τόρνου όμως που ο Ορίτζιναλ χρεώνει στο θεό δεν του τα πληρώνω με το τίποτα .
Άσε που με την ταχύτητα που κυκλοφορούν οι κόπιες αμφιβάλλω αν φτιάχνονται όντως Γερμανία και όχι Κινα
καλά ατμίσματα![]()
γιατι ειπες π.χ.dna 40 και οχι yihi 350j ;Καλέ μου φίλε ,
σέβομαι απόλυτα την επιθυμία σου .Αλλά......
σε ηλεκτρονικά (πχ DNA 40 ) όντως έχει νόημα να πάρεις την "πραγματική" πλακέτα .
Για δουλειές τόρνου όμως που ο Ορίτζιναλ χρεώνει στο θεό δεν του τα πληρώνω με το τίποτα .
Άσε που με την ταχύτητα που κυκλοφορούν οι κόπιες αμφιβάλλω αν φτιάχνονται όντως Γερμανία και όχι Κινα
καλά ατμίσματα![]()
Δεν ξέρω εάν το είδες, βγαίνει το Sigelei 75W με TC.....Σήμερα ακύρωσα την δική μου παραγγελία![]()
ωρε πικραεσύ ροζέ γέλα...εμείς να δεις (χθες) τι γέλια κάναμε με τις ρυθμίσεις που κάνει στα συστήματα...
γιατί δεν αγόραζες από τον φίλο μας τον Μάρκου ένα sansui eqoualizer καλύτερα...![]()