- Reaction score
- 102.506
Για μένα έχεις απ' τους καλύτερους ατμοποιητές, όπως κι εγώ και πολλοί άλλοι....τώρα παίζω με 2 kayfun liteplus
Για μένα έχεις απ' τους καλύτερους ατμοποιητές, όπως κι εγώ και πολλοί άλλοι....τώρα παίζω με 2 kayfun liteplus
παιξε λοιπον στα 2 αγγελουδια σου κιθαρα ατμιζοντας με dripperΑ
Ευχαριστώ για το reply τώρα παίζω με 2 kayfun liteplus και το ipv mini και το evicsupreme (καλάμι ψαρέματος) όχι δεν θέλω να παίξω έχω καλύτερα πράγματα να παίξω όπως την κιθάρα μου και τα 2 παιδάκια μου.το άλλο δεν το παίζω πια χρόνια τώρα απλά δεν ξέρω αν ο calix που είναι dripper αλλά τανκατος δίνει αρώματα όπως ο Apollo η χάνει λόγο του τανκ.για μένα τα αρώματα είναι το παν καπνικα ποια δεν κάνω και νικοτίνη στο 3 και 0 να κάνω το ίδιο μου κάνει.θελω τα αρώματα στο φουλ.
Πολλοί λίγοι έχουν Οriginalόπως κι εγώ και πολλοί άλλοι.
Ωωωπππ!! Καλως τον!!!!!!Σχετικα με τις ατμιστικες βασεις, από καιρο τωρα, παιρνω το 1 λιτρο γλυκερινη του Συνδεσμου (3.80 ευρω) αραιωνω με 10% Water for injection και 100 ml ετοιμη βαση με
40 mg νικοτινη.
Βαζω την αναλογια που θελω,(τωρα κανω με 5 mg νικοτινη) και εχοντας διαφορα αρωματακια των 10 ml, φτιαχνω μπουκαλακια των 20 ml ,τα οποια λενε να τα αφησεις και 2-3 ημερες.