Έμεινα ..πάκης

Status
Not open for further replies.
D

deleted user 10898

Guest
και έχουν καταγράψει "ηχητικά-ακουστικά" δεδομένα και υπάρχει ακουστική μνήμη να τους τα υπενθυμίζουν... μπααααα... άλλος?
τι λες βρε βασιλη?
τι σχεση εχει η ακουστικη μνημη?
ενας ασχετος που δεν ξερει απο δικαναλο, αν του βαλεις ενα ηχειο που μπουμαρει σε ενα μικρο χωρο και του πεις, να αυτο ειναι το μπουμαρισμα και για αυτο συμβαινει, μετα θα το ξεχασει?

D

deleted user 10898

Guest
Πες μου εσύ τι εμπειρία έχεις... γιατί το κάθε σετάπ του μαστερά (στα άσχετα αυτιά μου) παίζει και διαφορετικά... πχ στην APA εγώ έχω ακούσει 3 διαφορετικά (και αλλα)...
Focal
Lipinski
Grimm (χωρίς σάμπ)
Όλα παίζανε διαφορετικά και όλα έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό - MONITOR - .
καταλαβες την "σποντα" που σου εριξε ο bhutia?
αλλο η πιστη αναπαραγωγη, αλλο τα τεχνικα πλαισια στα οποια μπορουμε να κινηθουμε για να την προσεγγισουμε

D

deleted user 10898

Guest
περιμένω και άλλους φανατικούς της πιστής αναπαραγωγής να μας πουν η να μας δείξουν το σύστημά τους...
τα focal solo 6 με το cms sub στο studio της athens mastering ηταν απολυτα αποδεκτα στο ευρος των συχνοτητων που καλυπτουν...
τι θες να συγκρινεις?

Reaction score
1.720
μπα...

οταν μαθεις να σου αρεσει το σωστο, και θελει κόπο αυτο, τοτε θα γουσταρεις.
μεχρι τοτε ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι γουσταρεις
και το σωστο ειναι η πιστή αναπαραγωγή του ηχογραφημενου γεγονότος, και οχι τα κουδουνισματα απο τα τριξιματα των ξυλων....
λεμε οτι εχεις σκαλωσει ασχημα.....
τον καφε του ο ενας τον πινει σκετο , ο αλλος μετριο, και παραλλος γλυκο. Επισης τα χαρμανια παρα πολλα!!!
Για να τον πιω πρεπει να γινω χημικος τροφημων;
Εσυ πιες τον σκετο γιατι αυτος ειναι ο σωστος μετα απο μετρησεις!!!
Εγω παλι αυτη την επιλογη σου την ταυτιζω με το [ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ!!]

Reaction score
8.905
καταλαβες την "σποντα" που σου εριξε ο bhutia?
αλλο η πιστη αναπαραγωγη, αλλο τα τεχνικα πλαισια στα οποια μπορουμε να κινηθουμε για να την προσεγγισουμε
Κάνεις λάθος, μιλάμε για όλα εδώ μέσα... έχεις την εμπειρία πέρα των συσκευών να αναγνώσεις τα προβλήματα που δημιουργει ο χώρος σου και επίσης πολλών άλλων παραγόντων που αλλοιώνουν τα άρτια τεχνικά χαρακτηριστικά μιας συσκευής κλπ. Μέχρι και τα gamoκαλώδια μπορεί να στο διαλύσουν το "μετρημένο" σύστημα....

Δηλαδή μπορεί να μιλάμε και να έχουμε άποψη με την εμπειρία των ολιγόλεπτων ακροάσεων στην apa..?

Κια να μην φέρνουμε ακραία και εύκολα αναγνωρίσιμα παραδείγματα όπως μπουμάρισμα και λοιπά...

Όταν θα αποκτήσουμε (και δεν διαφωνώ) καλοσχεδιασμένες συσκευές... αυτό δεν σημαίνει ότι θα ακούω την πιστή αναπαραγωγή κιόλας... μην τρελαθούμε!

Last edited:

Reaction score
1.720
Πες μου εσύ τι εμπειρία έχεις... γιατί το κάθε σετάπ του μαστερά (στα άσχετα αυτιά μου) παίζει και διαφορετικά... πχ στην APA εγώ έχω ακούσει 3 διαφορετικά (και αλλα)...
Focal
Lipinski
Grimm (χωρίς σάμπ)
Όλα παίζανε διαφορετικά και όλα έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό - MONITOR - .
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟ ΚΑΡΜΠΟΝ!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! μη χεσ.......!!
respect!!!

D

deleted user 10898

Guest
λεμε οτι εχεις σκαλωσει ασχημα.....
τον καφε του ο ενας τον πινει σκετο , ο αλλος μετριο, και παραλλος γλυκο. Επισης τα χαρμανια παρα πολλα!!!
Για να τον πιω πρεπει να γινω χημικος τροφημων;
Εσυ πιες τον σκετο γιατι αυτος ειναι ο σωστος μετα απο μετρησεις!!!
Εγω παλι αυτη την επιλογη σου την ταυτιζω με το [ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ!!]
αυτα ειναι, η τεχνη του high end.
οταν η πιστη αναπαραγωγη γινεται καφες, φεραρι, αυτοκινητα κλπ αλλα ωραια...
να γινω masteraς για να ακουω μουσικη?
αλλο η μουσικη αλλο η πιστη αναπαραγωγη της.
εδω μιλαμε για πιστη αναπαραγωγη, οχι για γουστα του καφε.
τελος, τελεια και ....

Reaction score
1.720
αυτα ειναι, η τεχνη του high end.
οταν η πιστη αναπαραγωγη γινεται καφες, φεραρι, αυτοκινητα κλπ αλλα ωραια...
να γινω masteraς για να ακουω μουσικη?
αλλο η μουσικη αλλο η πιστη αναπαραγωγη της.
εδω μιλαμε για πιστη αναπαραγωγη, οχι για γουστα του καφε.
τελος, τελεια και ....
kala royfa to abgo soy....

D

deleted user 10898

Guest
Κάνεις λάθος, μιλάμε για όλα εδώ μέσα... έχεις την εμπειρία πέρα των συσκευών να αναγνώσεις τα προβλήματα που δημιουργει ο χώρος σου και επίσης πολλών άλλων παραγόντων που αλλοιώνουν τα άρτια τεχνικά χαρακτηριστικά μιας συσκευής κλπ.

Δηλαδή μπορεί να μιλάμε και να έχουμε άποψη με την εμπειρία των ολιγόλεπτων ακροάσεων στην apa..?

Κια να μην φέρνουμε ακραία και εύκολα αναγνωρίσιμα παραδείγματα όπως μπουμάρισμα και λοιπά...

Όταν θα αποκτήσουμε (και δεν διαφωνώ) καλοσχεδιασμένες συσκευές... αυτό δεν σημαίνει ότι θα ακούω την πιστή αναπαραγωγή κιόλας... μην τρελαθούμε!
ναι αλλα αν δεν τις αποκτησεις δεν θα την ακουσεις ΠΟΤΕ.
ΑΥΤΟ συζηταμε, ή μαλλον δεν χρειαζεται να το συζηταμε, ειναι δεδομενο.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.487
Να κάνω μια ερώτηξη...?

Όλοι μιλάτε/με για πιστή αναπαραγωγή... έχετε ακούσει ποια είναι αυτή και πως ακούγεται αυτή (δηλαδή η πιστή...),
η στην θεωρία μόνο και την φανταζόμαστε πως πρέπει να είναι?

Υπάρχει κάποιος που ακούει έτσι σπίτι του? Εάν ναι, να δούμε μετρήσεις / φώτο / παρουσίαση συστήματος κλπ.
Πεστα Χρυσοστομε.....τεσπα οι περισσότεροι, αν όχι όλοι έχουμε μάθει να κατανοούμε τα μηχανήματα με το τι ειναι περισσότερο αρεστό στο αυτί μας (και όχι μόνο), ουδείς γνωρίζει ποιο ειναι το σωστό. Και το μεγαλύτερο μυστικό απο όλα ειναι ότι πάνω σε αυτό πατάνε και οι κατασκευαστές και σχεδιάζουν, άλλος σχεδιάζει για καλύτερα δυναμικά, άλλος για για καλύτερη στερεοφωνικά, εικόνα, σώμα, ψηλές, χαμηλές, κόκκινο...Πχ την τεράστια στερεοφωνια και εικόνα που ακούμε απο κάποια συστήματά, δεν παίζει να την ακουσεις ποτέ σε πραγματικές συνθήκες ηχογράφησης, live η studio, αλλα όπως και να το κάνουμε αυτό αρέσει στο αυτί και έτσι το εκτιμούμε ως καλύτερο, στη. Πραγματικότητα, δεν υπάρχει. Τέλος πάντων περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Άκου τα Grimm η οποιοδήποτε Grimm παίζουν πίστα. Τι παίζουν πίστα? κάθισαν οι μηχανικοί και άκουσαν όλα τα όργανα και σχεδίασαν το μηχάνημα να τα παίζει πιστα? πλάκα κάνουμε? παίζει καλά σίγουρα ναι, όπως παίζουν καλά και πολλά αλλα.

Reaction score
1.815
Να κάνω μια ερώτηξη...?

Όλοι μιλάτε/με για πιστή αναπαραγωγή... έχετε ακούσει ποια είναι αυτή και πως ακούγεται αυτή (δηλαδή η πιστή...),
η στην θεωρία μόνο και την φανταζόμαστε πως πρέπει να είναι?
Ενδιαφέρον θα ήταν να το πάμε και ένα βήμα παραπάνω, συμπληρώνοντας:

1) "Όσοι αναφέρονται στην πιστή αναπαραγωγή, πόσα auditorium στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο έχουν επισκευθεί?"

2) "Ποιοί από τους υποψήφιους αγοραστές είναι "μουσικοί" και με ποιές σπουδές?"
(Παρακαλώ μην αναφέρετε πόσοι και ποιοί είναι "τεχνικοί" τους γνωρίζουμε ήδη....)

Οπότε τις απαντήσεις στην ερώτηση του Bill αναπτύξτε τις εκτενέστερα, λαμβάνοντας και τις παραπάνω απορίες υπ' όψη σας.
Ευχαριστώ. :hi:

Last edited:

Reaction score
8.905
ναι αλλα αν δεν τις αποκτησεις δεν θα την ακουσεις ΠΟΤΕ.
ΑΥΤΟ συζηταμε, ή μαλλον δεν χρειαζεται να το συζηταμε, ειναι δεδομενο.
Το έχω πει πολλάκις... εννοείται ότι αγοράζουμε και συμβουλευόμαστε πρώτα τα pdf... και είναι γνωστό!
Το μετά είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα... αυτό πρέπει να καταλάβεις... και ο Ear τα άκουσε... τι άκουσε είναι το ερώτημα...!

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.060
Το έχω πει πολλάκις... εννοείται ότι αγοράζουμε και συμβουλευόμαστε πρώτα τα pdf... και είναι γνωστό!
Το μετά είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα... αυτό πρέπει να καταλάβεις... και ο Ear τα άκουσε... τι άκουσε είναι το ερώτημα...!
Αγοράζεις τα PDF εσύ? :tongue:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.381
Ενδιαφέρον θα ήταν να το πάμε και ένα βήμα παραπάνω, συμπληρώνοντας:

1) "Όσοι αναφέρονται στην πιστή αναπαραγωγή, πόσα auditorium στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο έχουν επισκευθεί?"

2) "Ποιοί από τους υποψήφιους αγοραστές είναι "μουσικοί" και με ποιές σπουδές?"
(Παρακαλώ μην αναφέρετε πόσοι και ποιοί είναι "τεχνικοί" τους γνωρίζουμε ήδη....)
Υπό αυτό το πρίσμα, εκείνο που εισπράττει ο ακροατής κατά την παραμονή εντός Λυρικών Αιθουσών είναι η επιμέλεια; του αρμοδίου Ακουστικού Αρχιτέκτονα-Μηχανικού.Οι δε μουσικοί ή διευθυντές ορχήστρας δέχονται καθένας στο πόστο του διαφοροποιημένα ερεθίσματα σε σχέση με αυτά που δέχεται το κοινό.Οπότε το δεύτερο σκέλος απάγεται εις άτοπον.;)
... κάθισαν οι μηχανικοί και άκουσαν όλα τα όργανα και σχεδίασαν το μηχάνημα να τα παίζει πιστα? πλάκα κάνουμε? ...
Στη συγκεκριμένη φιλοσοφία υλοποίησης κάποιοι ΄΄κάθισαν΄΄ τουλάχιστον και ΄΄ταλανίστηκαν΄΄ βάσει επιστημονικών δεδομένων,ούτως ώστε να το κάνουν να υπακούει σε συγκεκριμένες ηλεκτρομηχανικές προδιαγραφές,τις οποίες αρκετοί βαρύγδουποι κατασκευαστές έχουν αναγάγει σε....κρεμαστάρια (όρα....εμπειρία,άποψη,κ.ο.κ.).:sneaky:
Λοιπόν, επί της ουσίας: Να τα πάρει ο Ear ή να μην τα πάρει τα Grimm;
Δικός του λογαριασμός...

Last edited:

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.039
Members
38.280
Νεότερο μέλος