Tι σου φταίω εγω ρε γιάννη ???Γερομπισμπίκη...
Πάντως για την ταινία να βάλω εγώ την βαθμολογία μου 5/10
Μου φάνηκε βαρετή εντελώς φλάτ , και δέν μπορώ να την ξαναδώ για κανέναν λόγο.
Tι σου φταίω εγω ρε γιάννη ???Γερομπισμπίκη...
Πάω τώρα να το δω.
Wow!
Στην ταινία έπεσαν λεφτά που έπιασαν τόπο. Το 3D της ήταν ισορροπημένο χωρίς μπανάλ εντυπωσιασμούς. Οι διάλογοι λιτοί, ως μίνι διάλειμμα στη δράση, η οποία είχε όλες τις άρρωστες εμπνεύσεις που ταίριαζαν στην παλαβή ατμόσφαιρα του κόσμου.Wow!
Νομίζω ότι είναι η μεγαλύτερη βαθμολογία που έχεις βάλει ποτέ!
δεν το πιστευωMad Max: Fury Road
8/10, άριστο action movie χωρίς απολογίες και συναισθηματικές σαχλαμάρες και κυρίως χωρίς αθλιότητες και επαναλήψεις τύπου Michael Bay.
Αν το γ@μωVillage είχε σωστή ένταση στο κεντρικό που ήταν το λιγότερο 3-4dB κάτω, μπορεί να έβαζα παραπάνω.
Focus (2015)
View attachment 47825
Ανάλαφρη ταινία, γεμάτη όμορφους και καλοντυμένους ανθρώπους, πολυτελείς τοποθεσίες και ενδιαφέρουσα πλοκή. Ευτυχώς, στο Focus δεν υπάρχει βαθύτερη προσέγγιση, ούτε στους χαρακτήρες ούτε στην υπόθεση, αφήνοντας το θεατή να απολαύσει μία ξεκούραστη ομορφιά.
Οι κριτικοί που την έθαψαν μπορούν να γυρίσουν στις αυτοκτονικές και μίζερες παραγωγές τους και να αφήσουν το Focus για τους κανονικούς ανθρώπους.
7.5/10
Κάδρο 16:9, άψογη εικόνα, DTS-HD MA 7.1 (αχρείαστος, αλλά απίστευτος στη σκηνή των περασμάτων των Formula Indy στην πίστα*, που ήταν όλα τα λεφτά), γρήγορος ρυθμός.
...δεν τα κατάφερα με το focus
με το ζόρι και λίγο ύπνο στο ενδιάμεσο έφτασα μέχρι το τέλος...
Λέω να την ξαναδώ σήμερα!To Focus είναι μια ταινιουλα της σειρας με καλο Soundtrack.
Περίεργη ταινία, που όντως δυσκολεύεσαι να βαθμολογήσεις. Αν ήμουν xfader θα της έδινα 2/10."Ex Machina" http://www.imdb.com/title/tt0470752/?ref_=nm_knf_t1
''Από μηχανής'' ο Ελληνικός τίτλος.
Εγώ δεν θα βάλω βαθμολογία, αλλά πιστεύω ότι θα δω πολύ διαφορετικές από εσάς.
Στο imdb πάντως είναι 8.1/10. Οι άντρες έχουν δώσει υψηλότερη βαθμολογία απ' τις γυναίκες.
Ένας δισεκατομμυριούχος προγραμματιστής (στο ρόλο ο περιζήτητος, πλέον, μοναδικός ηθοποιός της νεότερης γενιάς που φωνάζει στις σιωπές του, Όσκαρ Άιζακ - "Inside Llewyn Davis") θα φέρει έναν από τους υπαλλήλους του (ένας εύθραυστα ευαίσθητος "Όσα Φέρνει ο Χρόνος" Ντόνολ Γκλίσον) στην πολυτελή κατοικία του για να συμμετάσχει σε ένα πείραμα που θα αφορά στην τελευταία του εφεύρεση, ένα εξαιρετικά προηγμένο θηλυκό ρομπότ που διαθέτει τεχνητή νοημοσύνη (στο ρόλο η Σουηδέζα ηθοποιός Αλίσια Βικάντερ - "Άννα Καρένινα").
Μετά τον statham πήρε φαίνεται σειρά και αυτός.Μaggie , 2015
3/10
Μα ο Αρνολντ, σε ποσο μαπα , ποσο ασχημη ταινια μπορει να πρωταγωνιστησε??
Και δε μας τα συνηθιζει...
Περίεργη ταινία, που όντως δυσκολεύεσαι να βαθμολογήσεις. Αν ήμουν xfader θα της έδινα 2/10.
Αυτοί που (δήθεν?) προβληματίστηκαν 8+/10
Εγώ είμαι στο 6/10. Την βλέπεις μία φορά, για να πεις ότι την είδες, και την ξεχνάς.
Είχα αρχίσει να τη βλέπω και, ως συνήθως, είπα να την τρέξω λίγο μέχρι να γίνει κάτι. Όταν άφησα το πλήκτρο είχε τελειώσει...Περίεργη ταινία, που όντως δυσκολεύεσαι να βαθμολογήσεις. Αν ήμουν xfader θα της έδινα 2/10.
Αυτοί που (δήθεν?) προβληματίστηκαν 8+/10
Εγώ είμαι στο 6/10. Την βλέπεις μία φορά, για να πεις ότι την είδες, και την ξεχνάς.