- Reaction score
- 8.899
Μάκη φερε ρε τσακαλε γρηγορα από το δίπλα δωμάτιο εκείνα τα ψαγμενα να βαλω απο κάτω γιατι μουδιασαν τα χερια μου
Γεγονός...Μοναδική παραφωνία,το ότι δεν κατόρθωσαν να περιλάβουν στο σύστημα επίδειξης τα ηχεία Sabrina της Wilson.Νομίζω ότι το Aries Mini είναι από τα πλέον αξιόλογα εργαλεία όλης της εκθέσεως.
Από τα καλά διαβασμένα προϊόντα για πληθώρα καταναλωτών.
Από τον lifestylά, τον "θέλω απλά να ακούσω μουσικούλα, τον entry level ΧαϊΦιντελά μέχρι και τον βαρύΧαϊΕντά που με μπόλικα χρόνια στην πλάτη του φοβάται τα ψηφιακά και ψάχνει μια plug n play ψηφιακή λύση.
Για μένα well done.
Τι Pennsaid,τι...ZenSati.Ο δε συστηματικός χειρισμός αυτών προωθεί και την ευλυγισία στις αρθρώσεις των δακτύλων.το καλυτερο φαρμακο για τις ......ρευματοπαθειες των χαιενταδων
Ή απλώς το κλασσικό παιχνίδι "Ναυμαχία"...Βυθίστε τους.διάταξη εμπνευσμενη απο την ναυμαχια της σαλαμινας. στρατηγε τα σεβη μου
πφφφφ....αυτό είναι (κ)ορν-ίδιο....μπροστά στη μαμά...Η κόρνα των χαμηλών από το σύστημα της Realhorns.Το στόμιο έχει εμβαδόν 7 τετραγωνικά μέτρα.Η απόκριση ισοδυναμεί μ'εκείνη από 62 18ιντσες μονάδες αμέσου εκπομπής,δηλαδή χωρίς μεσολάβηση στοιχείου κόρνας.Το σήμα παράγεται από 6 συνολικά 15ιντσα woofer της JBL εγκατεστημένα στο βάθος του...πηγαδιού και δεχόμενα μέγιστη ισχύ 1 Κιλοβάτ.Οιι κάτοχοι μονοτελών ενισχυτικών με 2Α3 θα συναντήσουν επιτέλους το πεπρωμένο τους...
Δεκτόν μεν,αλλά ομιλούμε για συστήματα εντεταγμένα στην παρούσα έκθεση.Επιπροσθέτως,ο υποφαινόμενος έχει δημοσιεύσει ήδη από τα έτη 20009-10 τόσο το οικιακό σύστημα της φωτογραφίας εν τη γενέσει του,όσο και άλλο ένα ακόμα εντυπωσιακότερο,με τους λαιμούς των χοανών να θυμίζουν λαβυρίνθους καθώς εκτείνονταν σε ολόκληρο υπόγειο όροφο μεζονέταςπφφφφ....αυτό είναι κορν-ίδιο....μπροστά στην μαμά...
Το 2009 ήμουνα πίκολο.Δεκτόν μεν,αλλά ομιλούμε για συστήματα εντεταγμένα στην παρούσα έκθεση.Επιπροσθέτως,ο υποφαινόμενος έχει δημοσιεύσει ήδη από τα έτη 2009-10 τόσο το οικιακό σύστημα της φωτογραφίας εν τη γενέσει του,όσο και άλλο ένα ακόμα εντυπωσιακότερο, με τους λαιμούς των χοανών να θυμίζουν λαβυρίνθους καθώς εκτείνονταν σε ολόκληρο υπόγειο όροφο μεζονέτας