Manos58
εγχειρισμένη
- Reaction score
- 12.842
Το μολύβι ήταν από Jumbo..... .......κινέζικο ?....................
Update. Πίεσα με ένα μολύβι μερικές φορές το ελατήριο του (+) και όλα Ο.Κ.
Το μολύβι ήταν από Jumbo..... .......κινέζικο ?....................
Update. Πίεσα με ένα μολύβι μερικές φορές το ελατήριο του (+) και όλα Ο.Κ.
Είναι Bug και λύνεται με την βέρσιον που σου έστειλα... κεφάλας είσαι... δεν διαβάζεις αυτά που γράφω...Αν το ξανακάνει, θα το λύσω να δω αν υπάρχει ψυχρή κόλληση στο +.
Bug που φεύγει πατώντας το ελατήριο,χωρίς μπαταρία και τροφοδοσία, δεν έχω ξανασυναντήσει.Είναι Bug και λύνεται με την βέρσιον που σου έστειλα... κεφάλας είσαι... δεν διαβάζεις αυτά που γράφω...
Ναι. Ευχαριστώ. Αλλά πολύ μυστικοπάθεια ρε παιδάκι μου, που είναι το release note για τα bugs που διορθώθηκαν με το νέο firmware?την έβαλες?
Αν βγεί η μπαταρία και μπεί καινούργια (..η και η ίδια) ..ενώ έχει "ρεύμα" (..ανάβει η οθόνη) ..όταν πατάς το fire ...δείχνει ότι η μπαταρία δεν έχει "σωστό" φορτίο (..ένα χ στην οθόνη δηλαδή) ..και την δείχνει άδεια. Στα υπόλοιπα profile, αυτό δεν συμβαίνει.
Τελικά ο Μη δεν πρέπει να 'χει bug στο πάνω κεφάλι. Για το κάτω, ούτε ξέρω, ούτε θέλω να μάθω.Bug έχει ο Μη.........στο πάνω κεφάλι
άρα οι πολιτικές πώλησης της evolv - yihi, δηλαδή να πουλάμε (ακριβά) φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες... τελείωσε!Σημασία έχει ότι οι τιμές έπεσαν και έγιναν προσιτές σε όλους και όχι τα μόντ με έλεγχο θερμοκρασίας να είναι για λίγους! Πλέον θα το ενσωματώνουν όλα και δεν θα θεωρείται το κάτι ιδιαίτερο!
Bug έχει ο Μη.........στο πάνω κεφάλι
Ο γέροντας κοροϊδεύει την καράφλα μου... γιατί ζηλεύει την εμορφιά μου...Τελικά ο Μη δεν πρέπει να 'χει bug στο πάνω κεφάλι. Για το κάτω, ούτε ξέρω, ούτε θέλω να μάθω.
κατω στην σελιδα έχει βιντεάκι για τα κουμπιά