Ζήτηση USB καλωδίου

Reaction score
513
Καλημέρα,

Καθώς δεν βρήκα κάτι στις πρώτες σελίδες των αγγελιών, ζητώ ένα καλώδιο USB A σε B, όχι κάτι ακραίο σε τιμή και κατηγορία.

Ευχαριστώ.

Reaction score
145
Καλημέρα,

Καθώς δεν βρήκα κάτι στις πρώτες σελίδες των αγγελιών, ζητώ ένα καλώδιο USB A σε B, όχι κάτι ακραίο σε τιμή και κατηγορία.

Ευχαριστώ.
audioquest carbon 1,5m ,120 ευρω(λιανικη 180)αγορα πριν από ένα μηνα σε αριστη κατασταση.6977 504905

Reaction score
1.391
audioquest carbon 1,5m ,120 ευρω(λιανικη 180)αγορα πριν από ένα μηνα σε αριστη κατασταση.6977 504905
περιμενε να στρωσει, κ θα σου πω αν το δωσεις μετα...
και γω στον πρωτο μηνα δαγκώθηκα....τωρα δε το αλλαζω...[/QUOTE]

Reaction score
126
και γω στον πρωτο μηνα δαγκώθηκα....τωρα δε το αλλαζω...
[/QUOTE]

Ειναι μεταγενέστερο του coffee??

Reaction score
145
[/QUOTE]
δεν εχω παραπονο,αλλα σκέφτομαι να παρω το coffee η το diamond.....
την άλλη εβδομαδα θα παρω το Cary CDM-600 οποτε θα του δωσω κατι καλλιτερο.
Να δω ποτε θα ερθετε με τον Χρηστο να με ακουσετε.

Reaction score
1.563
[/QUOTE]
σόρυ για το offtopic, αλλά δε σου κάθεται λιγότερο ήσυχο και με λιγότερη ανάλυση σε σχεση με το φτηνό belkin?
Όχι πως δεν έχει πλεονεκτήματα σε θέμα ύψους σκηνής και μπάσου, αλλά δεν ξέρω... Με το φτηνό belkin ακούς περισσότερα

Reaction score
145
Ευχαριστώ πολύ αλλά ψάχνω κάτι αρκετά πιο φθηνό.
επειδή το φθηνο και το ακριβο είναι σχετικες εννοιες καλλιτερα να προσδιορισεις μια τιμη.

Reaction score
1.391
Έχω το coffee ειναι λίγο χειρότερο από τα USB του 2ευρου
γιαννη ισως η καλυτερη διαφάνεια και τονικότητα , να σου βγάζει στη φορα τυχόν μειονεκτηματα σε αλλο κρίκο στην αλυσίδα

Reaction score
126
γιαννη ισως η καλυτερη διαφάνεια και τονικότητα , να σου βγάζει στη φορα τυχόν μειονεκτηματα σε αλλο κρίκο στην αλυσίδα
Ένα blind test θα μας λύση της απορίες

Reaction score
620
[/QUOTE]
Τι να στρώσει ρε παιδιά; Το καλώδιο; Μάλλον το αυτί μας " στρώνει" - εξοικειώνεται

Reaction score
1.190
Τι να στρώσει ρε παιδιά; Το καλώδιο; Μάλλον το αυτί μας " στρώνει" - εξοικειώνεται[/QUOTE]

Άμα έχεις δώσει 180 ευρώ για USB καλώδιο, όλα στρώνουν μετά! Μου έχει συμβεί κι εμένα. Τελικά κατάλαβα ότι το καλώδιο των 80 ευρώ έπαιζε όπως το belkin του τάληρου (αν όχι χειρότερα).

Μου φαίνεται τελικά ότι με τα USB είναι ψυχολογικό το θέμα. Δεν γίνεται πχ να έχεις δαπανήσει χιλιάδες ευρώ για το σύστημα και τα καλώδια του και να αποδεχθείς να παίζεις με ένα USB των 5 ευρώ.

Reaction score
1.391
Τι να στρώσει ρε παιδιά; Το καλώδιο; Μάλλον το αυτί μας " στρώνει" - εξοικειώνεται[/QUOTE]
οχι ....υπαρχει στρωσιμο το ακουν δε το ακουν καποιοι...χωρις βεβαια να μην υπαρχει κ η περιπτωση της...εξοικειωσης

κ εχω ξαναγραψει την παλια εμπειρια μου...
ειχα παρει ντεμο καλωδιο και τελικα αποφασισα να το αγορασω..πηγα στο μαγαζι λοιπον κ το αγορασα, ζητωντας ενα μεγαλο συγνωμη που ξεχασα να φερω πισω το ντεμο..
στο σπιτι αφου εβαλα το καλωδιο, τα πραγματα ηταν ξεκαθαρα τελειως διαφορετικα , τοσο που δε μου αρεσε καθολου...
ξανα εβαλα το ντεμο.....μετα παλι το καινουριο, μετα παλι το ντεμο..

κρατησα το ντεμο πηγα πισω το καινουριο

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Η παραπάνω ιστορία αποδεικνύει ότι υφίσταται στρώσιμο;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.018
Members
38.636